A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@Adrianb1 doar agramat din cand in cand.
-
@jimmyjump
Așa pare, sârmele sunt prea aproape de șosea. -
@Iulian nu doar inaltimea cablurilor e problema, ci si tipul de stalp.
Pentru a inalta cablurile peste autostrada, ele trebuie intinse mai mult decat in mod normal. Ori asta presupune ca forta de tensiune mecanica (forta de intindere) din cablu este mult mai mare, ea fiind in acelasi timp forta cu care cablurile trag de stalpii de sustinere ca sa-i inconvoaie si sa-i culce la pamant.
Stalpi tipici de sustinere a liniilor de inalta tensiune, gasiti in camp, nu au rezistenta si fundatia necesara pentru fortele de intindere ale cablurilor la trecerea peste autostrazi. De asta se monteaza stalpi speciali, cu fundatie si structura mult mai robusta.
-
-
@mihai Din cate tin minte, chiar deloc. Sunt stalpi de sustinere, nu de colt, care sunt proiectati pentru sarcini verticale. Nu ai o sageata exagerata ca pe unele pante ca sa ai intindere mai mare, fortele verticale sunt similare.
Pe vremuri calcularea unui stalp dura o luna de calcule manuale. Acum 15 ani se facea intr-o ora pe computerele de atunci. Azi m-as astepta sa fie si mai rapid. Fundatiile sunt calculate impreuna cu stalpul si nu e nimic special la ele.
Dar in nici un caz nu ridici linia prin tensionare, decat daca esti bulgar. Stiu un caz in care au facut asta si in prima iarna a picat linia intr-o gramada de puncte si beneficiarul (in alta tara, pe alt continent, acum vreo 25 de ani) a apelat la romani sa repare linia. De acolo stiu de traznaie
Sagetile se calculeaza pentru ca dilatarea si contractia sunt foarte importante, nu ai marja de manevra, daca vrei linia mai sus pui stalpi mai inalti. Ca sa maresti tensiunea oricum nu o faci din stalpii de linie, cei care au izolatorii verticali (suport vertical), ci din cei de colt, unde izolatorii sunt in unghi, fortele trag de consola si partial se compenseaza cu segmentul urmator, iar sarcina care nu se compenseaza are vectorul spre stalp sau dinspre stalp, in functie daca e consola interioara sau exterioara. Fizica de clasa a 9-a cu o gramada de detalii ingineresti. -
ironiile astea nu își au rostul, am enunțat o simplă ipoteză, ați sărit care mai de care să dați verdicte și să mă puneți la punct. Nu am văzut să fi dat cineva vreo informație legată de situația avizelor si graficul de relocare eventual aprobat de Transelectrica, dar am fost repede atribuit forumului “celălalt”. Nu mai sunt acolo, am mai spus ca am fost banat de individul ăla numit monarh care nu e deloc departe de atitudini arogante nejustificat.
Am greșit ? Demonstrează contrariul, nu mă ataca la persoana. Mulțumesc celorlalți colegi de forum care au încercat să explice rațional, adevărul este ca de fapt nu știm cauza acelei întârzieri, în absența unei comunicări oficiale a CNAIR sau Ministerul Transporturilor