A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@mike_us este util pentru mine. #rezist :))
-
-
@mihai Poftim ?
Chiar am ajuns sa mai bagi in aceasi oala cu omul ala ?
Va doresc mult spor, din pacate discutiile au ajuns mult prea jos pe acest forum. -
@PaulS cred ca pe ultimul lot nu o sa fie mare forfota datorita acelor probleme legale (caminul de batrani si o ferma) sau daca vin fonduri SAFE cine stie…. Poate primesc OIL si spre SV
-
Lotul 3 Bacău - Pașcani va fi gata în termenul PNRR doar până la Mogoșești-Siret, așa se evită orice probleme legate de fermă sau căminul de bătrâni.
-
-
@mihai Buna ziua. Aproape total de acord. La A0 Cernica, la biscuti, au fost probleme. Ca zvon, infiltratii. Cand proiectantul a oferit solutia s-au reapucat de treaba. Se vede si pe filmari.
-
Se mișcă extraordinar!
Am pus mai demult un tabel cu structurile și lungimea loturilor.
Focșani–Bacău, loturile 1 și 2, sunt de departe cele mai dificile — atât ca lungime, cât și ca număr de structuri.Pronosticul meu, pe care îl consideram optimist, era că până la 1 decembrie vor fi gata cu toate structurile la nivel de beton.
Au depășit și acel pronostic — vor termina deja în noiembrie.
Putna (760 m), care este deja ultima structură mare, este betonată în proporție de aproximativ 50%, și asta în doar câteva zile. -
Nu stau bine la Susita, Tisita si nodul Adjud. Primele 2 sunt mult in urma, nodul inca se poate face pentru ca e foarte mic. La Tisita daca nu au nici macar pilotii forati nu se poate face mare lucru, chiar daca e mic.
-
@Iulian Focsani Bacau cam 10-11.000 ml de pod și pasaj, Bacău Pașcani cam 5000.
-
@Adrianb1 Am vazut detaliată analiza pe structuri pe pagina băieților de la Moldova Vrea Autostradă.
Podul de la balastieră zic eu ca are 199.5metri. @mike_us
Link: https://www.facebook.com/share/p/17Ap6b6kek/?mibextid=wwXIfr -
Putna e betonat săptămâna viitoare, Susita și nodul Adjud peste încă o săptămână. Ce-o sa facă după 10 noiembrie, o sa se înghesuie toată lumea la Tisita? Nu vor ataca spre Racaciuni?
-
-
Dacă are cineva acces la lungimea structurilor și mă poate ajuta să le verific, ar fi perfect.
Se observă că pe Focșani–Bacău doar loturile 1 și 2 au aproape dublul lungimii structurilor de pe Buzău–Focșani.
Sper să nu fi greșit.Atât lotul 1, cât și lotul 2 vor avea structurile finalizate anul acesta — ceea ce arată încă o dată cât de mult a crescut capacitatea UMB de la un an la altul.

-
@trismegistul Mersi, deci nu am fost prea departe cu estimarea.
@Adrianb1 — Sușița e mai mică, „doar” 380 m, și deja sunt acolo la armare.
Pe măsură ce termină structurile mari, care sunt aproape gata, personalul va fi mutat la cele mai mici — și la supratraversări, care nu sunt multe.
Este încă timp suficient anul asta și pentru Sușița, și pentru nodul din Adjud. -
-
-
Se elimina blocajul de la Stalpu si apare blocajul de la Spataru

Dar urmeaza si ultima bucata din puzzle, lotul Nurol, cat de curand. Cele mai utile deschideri: loturile lipsa (missing conection), cele care au deja de o parte si de alta autostrada. Si anul asta avem 3+1 astfel de deschideri:
- DX12 Albota - A1
- A0 intre A1 si DN6
- A7 intre Spataru si Buzau Est
+1 DX4 Tureni intre A3 si DN1, dar care face si el cat un missing connection
Iar la anu' mai avem una importanta: A0 nord 3+4.
Daca pana mai ieri deschideam cioturi, acum unim componente si cream retele. De ex. la anu pe vremea asta probabil cel mai lung drum pe autostrada/DX neintrerupt va fi Craiova-Bacau (poate si un pic spre Pascani), ce-i drept cu ocol Bucuresti prin sud si est.
Autostrada de la București ajunge mâine la Buzău – Buzoienii.ro