A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@trismegistul asa o fi. Dar la un moment dat era ideea ca PNRR nu se poate renegocia. Suntem Europeni. Totul se poate negocia.
-
Buna seara tuturor
Dupa amiaza m-am intors din Moldova la Bucuresti si am facut poze la loturile de autostrada A7 Construite de UMB si erau pe santiere.
Care e optiunea cea buna sa postez pozele pe acest forum?
-

@alexandru31 Cel mai simplu mod este să folosiți opțiunea de încărcare imagini din editorul mesajului: pictograma încercuită în captura dvs. de ecran.
Faceți click pe acel buton și selectați fotografiile din telefon / calculator, iar serverul le va încărca automat. -
Ii trebuie reputatie 3 (adică 3 like-uri) ca să poată să încarce poze.
-
@alexandru31 de acum poti sa postezi pozele. Cea mai simpla optiune este cu drag-n-drop in caseta de trimitere de mesaj
-

-
Astăzi se defrisa și se curata terenul vizavi de Biserica în Pașcani (erau ceva sere acolo)..speram sa vedem cât mai repede foreza în zona
️ -
@hummingbird O livada era acolo. Hmmm poate…poate
-
@hummingbird Decizia din instanță e pentru expropriere completă a căminului de bătrâni din câte am înțeles.
-
@trismegistul Eu înțelesesem ca e vorba de o anexa și de gard, ca să aibă loc cu viaductul. Voiam doar sa semnalez ca se mișcă ceva acolo în DN28A după mai bine de jumate de an