Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    3.1k Mesaje 112 Posters 1.1m Vizualizări 12 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • ncbN Deconectat
      ncb
      ultima editare de

Autostrada A7 | Focșani-Bacău Lot 1 | Garoafa-Tișița | Comparație 100 zile | 05.09-13.12.2025 | UMB
      1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
      • F Deconectat
        fulgernc @Iulian
        ultima editare de fulgernc

@Iulian
        În afară de acest "principiu" , pe mine mă "preocupă" altul. Interesul . Atunci când îl ai. Dacă îl ai. Sau ești doar o unealtă în interesul cuiva. Ptr că pot exista aceste variante. În general , în multe cazuri , dacă ești o persoană echilibrată , atunci când , dovedit , ești în eroare ....e ok să rectifici. Admiți. Poate fi eroare de apreciere , lipsă informație fiabilă , interpretare , etc. Dar , atunci când perseverezi și tot limitezi opinii contrare(cum se împacă cu "valorile" pe care și le tot asumă , și zic că le transmit , în antiteză cu autoritatea ..pe care o acuză , în baza acestor "valori". Cunoaștem sintagma "ascund adevărul") nu mai e ok. Pierzi echilibrul.

În ziua de azi , avem marele avantaj(și mulțumim pe această cale tururor celor implicați) de a avea imagini din N surse(diverse. Sunt N asociații , și operatori de drone , și urmăritori ai domeniului care fac filmări. Fiecare cu simpatiile lui. Și opinii. Care nu pot fi așezați într-un singur "pătrățel). Aproape "la zi". Dacă e să facem o corelare între diverse surse ..și date(oficiale) , și anumite date neoficiale(păreri cât de cât avizate) , ne putem face o imagine ..cât de cât apropiată de realitate. Fără să așteptăm "lumina" de la vreun "far călăuzitor". În formă de concluzii.
        Asta ptr dei ce preferă gâdirea critică. Și opiniile contrastate. Restul , care doar așteaptă concluzii care să le canalizeze frustrările ...știu ce au de făcut.

În linii generale ..doar sectele ..și alte asocieri de gen preferă să își repete concluziile în cor. Și să le impună altora.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
        • V Deconectat
          Victoras @Victoras
          ultima editare de

Acest mesaj a fost șters!
          1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
          • V Deconectat
            Victoras @manu
            ultima editare de

@manu Multumesc, dar tot nu vad ( ghicit, de la distanta) unde e intersectia cu 252E langa Racaciuni. Eu personal nu am vazut nici o filmare din acea intersectie, de asta am pus intrebarea cu intrarea TIR-ului pe 252E. Daca tu ai raspunsul, dezvolta-l te rog. Se va face un giratoriu si acolo?

M M 2 Replies Last reply Răspunde Citează 0
            • M Conectat
              manu @Victoras
              ultima editare de manu

@Victoras Da, e deja gata sensul giratoriu. Vezi in acelasi video la minutul 8:20. Problema e de acolo pana la intersectia cu DN2, unde nu este sens giratoriu. Dar dupa cum s-a mai discutat, putin probabil sa se deschida doar pana la Racaciuni.
              Screenshot from 2025-12-18 18-58-46.png

V 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
              • M Conectat
                MihaiD @Victoras
                ultima editare de

@Victoras cred că de locul ăsta întrebi. E în Răcăciuni, nu lângă Răcăciuni.

int.png

V 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                • EmericE Conectat
                  Emeric
                  ultima editare de

Autostrada A7 - Focșani - Bacău, Lot 2, Adjudu Vechi → Răcăciuni, UMB [18.12.2025] [Ep. 20 - 85%]
                  1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
                  • EmericE Conectat
                    Emeric
                    ultima editare de

Autostrada A7 Nod rutier Tisita
                    1 Reply Last reply Răspunde Citează 7
                    • A Deconectat
                      Adrianb1
                      ultima editare de

Adjud nord-Racaciuni are nevoie de mai putin de o luna de lucru pana la terminare, sunt curios ce e mai departe spre Bacau. La filmarile trecute era mult in urma, dar cine stie cat au recuperat? Vom vedea.

Sper ca nu mai deschide nimeni discutia cu deschidere pana la Racaciuni, cu vestile bune din filmarea de mai sus ramane doar de vazut Racaciuni-Bacau si sa asteptam deschiderea. Chiar e de apreciat efortul si progresul facut pe A7.

S 1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
                      • V Deconectat
                        Victoras @manu
                        ultima editare de

@manu Multumesc.

• V Deconectat
                          Victoras @MihaiD
                          ultima editare de

@MihaiD Da, pare o intersectie la DN2 banala, intra/ies TIR-urile pe acolo, dar, nu la nivel de descarcare de autostrada. De acord deci ca la Racaciuni nu e gandita descarcare, nici macar temporara ( doar daca nu se razgandeste cineva si apare acolo, peste noapte, un giratoriu).

• S Deconectat
                            SwatKat @Adrianb1
                            ultima editare de

@Adrianb1 Eu sper sa nu deschida Racaciuni decat la pachet cu Bacau, pentru ca nu vad un castig mai alesca de la racaciuni la Bc e mai mult campie decat sat si cred ca le-ar folosi autostrada inchisa pentru logistica si transportul lor... ca va fi un hei-rup la Bacau sa inchida capetele , sa darame si sa refaca...

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                            • First post
                              Last post