A8 Tg. Mureș - Tg. Neamț - Iași - Ungheni Prut
-
@vancouver Este semnat de atunci, nu este dat nici acum OIL, Pistol nu e in slujba noastra ca cetățeni, el stie pentru cine lucreaza…
-
A fost desemnat castigatorul Primului Tronson A8: Motca - Targu Frumos!
(Din pacate nu pot pune link)
-
Chiar imi era dor de niste constructori bulgari. Sa speram ca sunt facuti cu alta maia. Succes si kui Danlin XXL ca isi doreste de mult. Sa-i vedem.
-
@Emeric : Hai sa ii vedem pe Danlin XXL. M-as bucura sa ramana ei sa vedem ce fac cu 4 tuneluri si cu diferentele de nivel faraonice dintre valea Moldovei, valea Siretului si campia Jijiei.
PS: Eu sunt de loc din Motca si am facut studiile la Iasi. Am urcat dealurile alea de mi-a venit acru.

-
-
Compania Națională de Investiții Rutiere a primit astăzi, 12 oferte la contractul pentru proiectarea și execuția tronsonului 3 al Autostrăzii A8 Târgu Neamț (Moțca)-Iași-Ungheni.
Contractul pentru tronsonul 3 Lețcani (DN28)-DN24 (Iași) are o valoare estimată de 5,29 miliarde lei și o durată de realizare este de 46 de luni, din care 10 luni pentru proiectare și 36 de luni pentru execuție lucrări.
Ofertele depuse :
1.Ceigall India Limited (Ofertant unic)
2.FCC Constructccion SA (ofertant unic)
3.WEBUILD SPA Milano (Ofertant unic)
4.Cengiz Insaat Sanayi ve Ticaret AS (Ofertant unic)
5.Asocierea Construcții Erbașu (Lider)-Conest S.A- Ekysam-Frasinul
6.Asocierea Danlin XXL (Lider) -Intertranscom Impex SRL-Evropeiski-Patishta-Groma Hold Limited
7.Asocierea ITINERA SPA (Lider)-Saipem SPA-ICM SPA
8.Asocierea MAPA Insaat ve Tikaret Anonim Sirketi (Lider) -Gunal Insaat Ticaret Sanayi Anonim Sirketi
9.Asocierea MAKIMSAN Asfalt Taahhut Inșaat Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi (Lider) -Veta Global SRL
10.Asocierea Concelex (Lider)-X-WAY Infrastructure
11.Asociere Biskon Yapi-Anonim Sirketi (Lider)-Straco Holding-MIS Grup-Ilgaz Construction
12.Asocierea Ozaltin Insaat Ticaret Ve Sanay A.S. (Lider)-Fernas Insaat Anonim-Sirketi -Ozkar Insaat Sanayi ve Ticaret-Anonim Șirketi.
Caracteristice tehnice :
Tronsonul 3, Lețcani -Iași are o lungime de 17,7 kilometri și include:
-18 poduri și pasaje;
-6 tunele și un centru de monitorizare tunel;
-2 noduri (nod rutier la intersecția cu DJ 282 și nod rutier intersecție cu DN 24). -
S-a terminat deja povestea de dragoste dintre Mapa si Cengiz?
-
Din experienta mea de programator, indienii nu sunt seriosi. Nu inteleg cuvantul "nu". Promit marea cu sarea si nu livreaza nimic. Daca ceva nu merge bine, o sa caute alt tap ispasitor. Sper sa nu castige indienii aia.
-
@ncb Multumim! Va dura 1 an deliberarea.
-
WOW ce inghesuiala. Inseamna ca pretul estimat e grozav (=mare).
-
@daniel22_22 ar fi imbucurator sa nu... Sincer as dori sa avem inca o firma mare romaneasca pe langa UMB care sa poata sa duca mai mult de 3 loturi in acelasi timp .. vad un potential la Construcții Erbașu
-
@candik De acord. Dacă pe lot 1 rămâne Danlin (eu cred ca UMB nu va contesta), ar fi fain sa avem Strabag pe lot 2 (deși ei ofertează scump) și Erbasu pe lot 3.
-
O nedumerire.
Din asocierea Asocierea Construcții Erbașu (Lider)-Conest S.A- Eky Sam -Frasinul oare care dintre ele a depus experienta la tuneluri? Toate sunt romanesti.
Sau concelex-ul cu x-way infrastructure -
@daniel22_22 par a fi multi iepuri printre cei 12. Cativa pare o sa cadă la propunerea tehnica.
-
@Azzl verifica pe seap pe cine are ca tert sustinator
-
@Azzl
Conest astia sunt niste mafioti de prin Iasi, firma de casa a primariei inculpatului Chirică. Evident nu-s ei cu tunelele.
Astia au reusit sa stea cu reparerea unui pod de 10 metri vreo 8 luni(!!!), de blocara un cartier intreg. Asa se plang cei din Iasi ca nu au facut absolut nici un proiect la primarie fara intarzieri foarte mari. Ei fac blocuri pe care le vand. -
Sper sa pice Saipem și indienii aia, macaronarii de la Saipem sunt varza pe civile iar indienii nu au absolut nici o experiență în Ro, cum dracu se descurca cu hățișurile birocratice nu-mi dau seama.