Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    3.7k Mesaje 120 Posters 1.3m Vizualizări 14 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • I Deconectat
      Iulian @snake69fast
      ultima editare de

@snake69fast
      Cred că asta este principalul, ministrul nu a fost clar, a zis de loturile in jurul Bacăului... Pai Lotul 3 este și el în jurul Bacăului dar cred că are mari șanse să fie terminat ca se apropie de 75 %. Chiar cu cele trei mari viaducte in stadiu relativ incipient.

Duta CD 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
      • A Deconectat
        Azrael @snake69fast
        ultima editare de

@snake69fast vai, HC il lauda pe UMB care a devenit "domnul". vezi ce inseamna functia publica!? cred ca sughita multi la postul ala, contravine grav ideologiei. parca-l vad pe HC in masina cu UMB la finele anului povestind despre ce se mai inaugureaza in 2027 :))

daniel22_22D 1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
        • Duta CD Deconectat
          Duta C @Iulian
          ultima editare de

@Iulian ..... da, s-a exprimat puțin neclar cu" în jurul Bacăului".

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
          • M Deconectat
            MihaiD
            ultima editare de

E prima dată când aud că e nevoie de RTL, condiția pentru PNRR, nu „dat în trafic”. RTL, pentru mine, înseamnă mai mult decât dat în trafic. Mai permite legislația „RTL cu observații”, adică în traducere „cam ce ar mai fi de făcut”? Dacă permite legislația asta, rămân la părerea că se poate. Dacă nu, nu. Am crezut că obiectivul e mereu „dat în trafic”, adică mai rămâneau niște șanțuri poate, chestii din astea de făcut după deschiderea circulației, în afara corpului autostrăzii. Chiar și așa, dpmdv cea mai mare problemă pentru UMB o reprezintă azi plecările oamenilor, din cauza regimului draconic.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
            • daniel22_22D Deconectat
              daniel22_22 @Azrael
              ultima editare de

@Azrael Nu prinde HC finele anului la guvern.

A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
              • G Deconectat
                gruia88
                ultima editare de

Trebuie retinut ce este cel mai important! A7 se face fie ca e PNRR fie ca e alta sursa , nu o sa se opreasca lucrarile .

Promisiuni incalcate fie de la politicieni fie de la constructori o sa tot existe .

Ce putem vedea noi este situatia din teren datorita filmarilor din drone si datorital experientei in domeniu a unor utilizatori care ne pot ajuta cu o sinteza cat mai exacta .

Putem vedea ca pe A7 se trage tare sa recupereze intarzierile , pe A8 nu au inceput si o sa fie in urma .
                Putem vedea pe A1 ca si We build si mai ales Mapa au de tras pe cele 2 loturi sa fie gata pana in 2030 , UMB isi face expertiza pe tuneluri si se misca bine si avem finalitate in 2027 .
                Pe A13 vedem ca Makyol lucreaza bine organizat pe anumite sectiuni.

Suntem intr-o situatie buna cu santiere active in aproape toata tara , ca o sa fie PNRR ca o sa fie alt guvern cu alta viziune , eu nu cred ca o sa se opreasca aceste santiere .

Parerea mea este sa ne concentram pe frumusetea lucrarilor - avem tuneluri scurte si lungi , avem viaducte mari , lungi , inalte , diferite modele , asta este infrastructura si cum construim si cat de utile sunt.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                • vancouverV Conectat
                  vancouver
                  ultima editare de vancouver

@mike_us : Sunt informatii publice din presa si comunicari oficiale. Nu e nimic secret sau nespus.

Si da, evident, se poate schimba situatia de la o ora la alta. Asta inseamna management: sa cauti mereu solutia cea mai buna, sa vii cu propuneri, dar daca cineva atrage atentia ca propunerea X nu o sa functioneze, atunci te regrupezi si cauti alta solutie.

Unii se enerveaza si presa inflameaza orice schimbare de solutie, cand de fapt asta e normalitatea. Ce daca acum 3 ore am zis A, acum zic B. Pai? Pai? Pai? Si acum 3 ore nu stiai ca B e mai bine ca A. Ei bine nu, acum 3 ore eram convins ca A este mai bine, si acum m-am razgandit dupa ce am aflat elemente suplimentare.

Ce trebuie retinut:

• la nivelul guvernului se cauta insistent solutii, astfel incat sa nu se piarda banii din grant. Cum exact, deocamdata propunerea cea mai fezabila pare mutarea pe feroviar spre Cluj-Oradea.
                  • de aia a fost chemat si Umbrarescu la guvern; el a spus ca termina la termen... adica in decembrie 2026, Bacau - Pascani. Din minister multi cred ca asta nu se va intampla, dar oricum e clar ca nu are nici in clin nici in maneca cu 31.08 - deci la nord de Bacau trebuie gasite alte solutii de finantare, nu pastrata una care 100% va fi pierduta

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                  • S Deconectat
                    snake69fast
                    ultima editare de

"Premierul Ilie Bolojan vine vineri la Suceava pentru a participa la semnarea contractelor pentru autostrada Pașcani – Suceava și a inaugura noua grădiniță din cartierul Burdujeni" - din presa suceveană. Nu mai este mult ... 🙂

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                    • A Deconectat
                      Azrael @daniel22_22
                      ultima editare de Azrael

@daniel22_22 said:

@Azrael Nu prinde HC finele anului la guvern.

eu chiar mi-as dori sa ramana. asa se schimba oamenii. nu de alta dar eu il consider bun (acum cand e responsabilizat de functia publica). as fi vrut sa-l vad cu UMB la inaugurari, cum facea grinda, si sa constate ca UMB nu e chiar asa de rau ca pe vremea cand il bestelea si il considera atas la caruta PSD :) 100km sau cat va reusi umb anul asta nu-i de ici de colo...si nu strica la CV. si pe ciurea as vrea sa-l vad responsabilizat. e o mica mare diferenta intre a critica distructiv de dimineata pana seara la modul blonav, si a face ceva efectiv, cand esti pus sa lucrezi cu aia pe care tu ii consideri raul.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                      • EmericE Deconectat
                        Emeric
                        ultima editare de

Autostrada A7 - Viaduct Nicoale Bălcescu / UPDATE 30 aprilie 2026 / Montare Grinzi
                        1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                        • M Conectat
                          mihai @Leo-Ph
                          ultima editare de mihai

@Leo-Ph said:

pentru cei care inca cred ca UMB va livra totul pana la 31 August ca se se incadreze in PNRR va rog sa imi spuneti ce fumati si ce beti...poate merge si la mine.

Leo, imi cer scuze ca nu am raspuns prompt, dar am lipsit cateva zile.

Esti binevenit aici cata vreme folosesti un limbaj decent si respectuos fata de colegii de forum. Ca intre niste oameni adulti si educati, care se pot respecta inclusiv atunci cand au pareri contrare.

Noi nu toleram expresii de genul "ce fumati?" Daca ai un argument, esti binevenit sa-l expui pe larg. Daca tot ce ai sunt insulte, probabil ca nu suntem forumul potrivit pentru tine.

Considera acest mesaj ca un prim avertisment.

Multumesc pentru intelegere.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Înregistrare Autentificare
                          • First post
                            Last post