A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Sincer nu cred că va rămâne mult fier de legat în vară până la Săbăoani... Nu stiu ce va fi pe A1 sau mai rău pe A8 dar pe A7 eu văd că s-au apucat serios de structuri.
-
Asta cu plata unor penalități pentru efecte indirecte nu exista in contractele internaționale. Daca ar exista, toți care aveau în plan să meargă pe autostradă ar putea cere daune în interese pt că au trebuit să circule pe DN și au consumat mai mult combustibil. Cum zicea omul mai sus, aia sunt responsabili inclusiv financiar conform contractului cu CNAIR și nu pt visele umede ale unora. Am avut o situație pt un câmp petrolier unde nu am putut scoate petrol timp de 2 luni pt un furnizor a făcut o greșeala și a stricat ceva. Nu am produs cca. 450,000 barili de țiței /zi timp de 60 de zile la un preț al barilului de 100 USD/ baril . Faceți socoteala, dar firma mea nu ia dat în judecată (cred că nu aveau de unde sa plătească oricum).
-
Indicatori aprobati in guvern pt. Suceava - Siret.
-
poate isi aduc aminte de Pascani Suceava sa semneze contractul, ca e in sertar de 1 an
-
Mingea am înțeles ca este la Nazare, la min. de finanțe. Trebuie aprobată finanțarea și stabilite procedurile.
-
@vancouver Nu e chiar asa. Nu pot comenta mai mult, dar nu tine de persoana numita mai sus.
-
@Rota Sunt multe sertare prin ministere cu proiecte! Iar argumentul ca a e in sertar de 1 an e o ...e, nu asta e criteriul dupa care se lanseaza un proiect.
-
Iaca, fix azi s-a adoptat aceasta ordonanta de urgenta:
Ordonanţă de Urgenţă
pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 62/2025 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2025/1.106 al Consiliului din 27 mai 2025 de instituire a Instrumentului "Acțiunea pentru securitatea Europei" (SAFE) prin consolidarea industriei europene de apărare, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative -
@Adrianb1 Nu m-am referit personal la Nazare, ca persoana care ar bloca ceva (stiu ca nu ar face-o), ci la modul general, ca este in ograda MF.
-
@Azrael Am intrat acum câteva zile la vecini să mai văd ce e pe acolo. Fulgere ,tunete si o adevărată tiradă împotriva UMB de zici că e sf lumii! Au lut-o razna de tot. UMB nu e nici sfant, nici demon. Eu ai laud si ai critic cand trebuie! Sincer m-a socat. Un singur user care e vechi la ei a ramas impartial . Mi-e silă. Sunt antiromâni .
-
@Duta-C N-as generaliza. Hate-ul este raspandit strict de o singura persoana: Ciurea. Cum mai scrie unul ceva de genul "a intarziat, dar a si facut treaba", cum sare ca ars si tine sa-l contrazica imediat. Ceea ce contravine fix propriilor lui reguli, si anume sa nu te repeti de o mie de ori sa spui acelasi lucru - iar cand altcineva tot repeta si "pune la punct", atunci este repede banat sau macar avertizat (nu legat de UMB, ma refer la modul general, de ex. pe CF - printre altele de aia l-a facut pe frunzaverde sa plece sau l-a dat afara, nu mai stiu). Dar el daca repeta ca o moara stricata aceeasi placa la orice postare mai neutra sau mai toleranta, atunci nu mai conteaza. Crede el ca toata lumea e proasta si nu intelege si trebuie sa tot repete.
Practic el singur face atmosfera toxica, mai e cate unul care-i tine hangul, dar majoritatea care comenteaza se vede ca sunt mai moderati.
-
@vancouver În ziua aia unul a fo imparțial...restul puși pe aruncat cu noroi.....
-
Eu nu am stres că nu îi mai citesc de vreun an.
Pe facebook urmăresc declarațiile API ptr că sunt mai echilibrate.
Spun asta cu oarecare părere decrău , ptr că erau forumiști echilibrați pe acolo , informați ..aș enumera pe @cristi5 , @oc7avian , mai erau și alții ..cu care era o plăcere să porți discuții. Chiar și în contradictoriu. Fiind echilibrați era ușor să ajungi la un numitor comun , dacă nu erai de tipul care poartă ochelari de cal , imun la informație ..și bazat în propriile asumpții.
@frunzăverde e activ în comentarii pe you tube ..la clipurile lui @valter patrick . Păcat ptr o persoană cu bagajul său de informații , că se împiedică în orgoliu , și în lupte mărunte. De exemplu ..lupta cu centimetrii la Coradii. Nu cred că l-a izgonit nimeni , numai că orgoliul lui îl împiedică sa accepte ..că una e bagajul de informații , alta e criteriul , și alta e ...nu aș spune voința , ci "fluviul" ce te conduce , și te face să vezi ce alții nu văd. Păcat.
D-l Ionuț Ciurea ...cu toate că că are meritul ptr ..cum să îi spun..pasiune și impetuu , deseori , nu știe să facă pasul în spate , să se deconecteze , și să vadă o situație în ansamblu. Deseori , e profund dezechilibrat în abordări , și nu poate să admită. Lupta cu UMB s-a transformat în obiectiv , ceea ce e profund greșit. Ca să răspund și legat de discuția privind oportunitatea HSR ...spun doar atât , fără un UMB în sector , fără un UMB care să producă șine , și fără N antreprenori chiar și străini ..dar cu industrii relaționate localizate ...vorbim discuții.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare