A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@Victoras cred că de locul ăsta întrebi. E în Răcăciuni, nu lângă Răcăciuni.

-
-
-
Adjud nord-Racaciuni are nevoie de mai putin de o luna de lucru pana la terminare, sunt curios ce e mai departe spre Bacau. La filmarile trecute era mult in urma, dar cine stie cat au recuperat? Vom vedea.
Sper ca nu mai deschide nimeni discutia cu deschidere pana la Racaciuni, cu vestile bune din filmarea de mai sus ramane doar de vazut Racaciuni-Bacau si sa asteptam deschiderea. Chiar e de apreciat efortul si progresul facut pe A7.
-
@manu Multumesc.
-
@MihaiD Da, pare o intersectie la DN2 banala, intra/ies TIR-urile pe acolo, dar, nu la nivel de descarcare de autostrada. De acord deci ca la Racaciuni nu e gandita descarcare, nici macar temporara ( doar daca nu se razgandeste cineva si apare acolo, peste noapte, un giratoriu).
-
@Adrianb1 Eu sper sa nu deschida Racaciuni decat la pachet cu Bacau, pentru ca nu vad un castig mai alesca de la racaciuni la Bc e mai mult campie decat sat si cred ca le-ar folosi autostrada inchisa pentru logistica si transportul lor... ca va fi un hei-rup la Bacau sa inchida capetele , sa darame si sa refaca...
-
Parca la Racaciuni iese si A13.
Din ce vad pe harta de referinta, iar o sa iasa un balaur de nod rutier :( -
Ce anume trebuie sa refaca la capetele de autostrada de la Bacau? Daca se face intai bucla Bacau Sud spre Pascani si actuala linie se completeaza cu terasament pentru firul autostrazii, e nevoie ca actuala bucla sa fie mutata? Sau sunt cateva aliniamente care nu se imbina bine si chiar e nevoie sa opresti traficul?
Am vazut ca s-a mai discutat legat de oprirea traficului, dar nu cred ca am inteles exact de ce ar fi nevoie. -
@Claudiu1 : La Bacau Sud este doar curba aia la dreapta care va fi breteaua de iesire din nod de pe sensul spre Focsani. Eu zic ca se va opri traficul doar cat sa "lipeasca" ultimii metri corpul autostrazii noi de cea existenta si cat sa ridice grinzile pe pasajul bretelei de iesire dinspre sud. Constructia restului nodului nu ar trebui sa opreasca traficul. .
-
@daniel22_22 Bucla de iesire o sa aiba doar o banda, eu ma gandeam ca daca bucla actuala are 2 benzi, poti gasi un aliniament mai larg, folosind si ce e acum contrasensul.
-
Ultima verificare pe A7 înainte de deschiderea secțiunii dintre Focșani și Adjud!
Sunt astăzi pe șantier pentru a mă asigura că totul este pregătit pentru a deschide circulația în cele mai bune condiții.
Suntem la un pas de momentul mult așteptat: înainte de Crăciun vom avea încă 50 de km de autostradă!
Constructorul român (UMB) montează acum ultimele elemente de siguranță (rosturi de dilatație și lise de parapet).
Mobilizarea este exemplară până în ultimul moment.
Odată cu deschiderea acestui nou sector, încheiem anul cu 195 de km puși în circulație pe A7 (din cei 319 km ai Autostrăzii Moldovei), între Ploiești și Pașcani.
Moldova are acum autostradă reală și perspective economice concrete . -
Acum ca arata cu mana spre indicator in sfarsit am inteles ca se vorbeste despre A7. Sau incearca sa fie poietic?