Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    4.0k Mesaje 122 Posters 1.3m Vizualizări 14 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • vancouverV Deconectat
      vancouver
      ultima editare de

Sunt de aceeasi parere ca si @iulian . Nu sunt suficient de concentrati la Cleja. Este inacceptabil ca mai au pile neincepute, adica nici macar cu pilotii sparti.

@fulgernc, se poate lucra cu aprox. 15 oameni / macara in mod eficient. Fiecare pila (adica pereche de 2 pile alaturate) poate fi deservita de o macara, fara sa se calce nimeni in picioare. Daca au 20 de perechi de pile la care lucreaza se pot folosi 20 de macarale x15 oameni x 2 schimburi = 600 de oameni. Dar niciodata 600 concomitent, ci am zis in 2 schimburi, deci 300 prezenti la un moment dat. Si separat cei de la predale si armare tabliere, poate inca 100.

Deci se poate cu 700 de oameni daca se vrea, numai ca trebuie si schimb de noapte. Si nu 10 macarale, ci 20.

Realist nu e nevoie de schimb e noapte decat la cele 5-6 pile ramase la nivel de piloti forati. Deci 300+100+5*15=475.

Practic ar mai trebui adusi 75 de oameni pentru schimbul de noapte la 5 pile. Pentru zi e buna dimensionarea actuala. Si mai trebuie cateva macarale, macar inca 5.

Oamenii care lucreza la statiile de betoane si pe camioane, cife si pompe sper ca nu-i numara si pe ei, ca nu lucreaza propriu-zis la pod. Daca sunt numarati si aceia, atunci e putin si trebuie ajuns la 475 care lucreaza doar local, la cofraje, betoane, armare, predale, montaj grinzi etc

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
      • ncbN Deconectat
        ncb
        ultima editare de

AUTOSTRADA A7 Focșani - Bacău Lot 3 | Pasaj CF Cleja 17.06.2026
        Duta CD daniel22_22D 2 Replies Last reply Răspunde Citează 6
        • Duta CD Deconectat
          Duta C @ncb
          ultima editare de

@ncb Frumos. Sunt și pilele foarte înalte. Dacă erau puțin mai scunde ,.......ce bine ar fi fost.

• F Deconectat
            fulgernc
            ultima editare de

Chiar voiam să îi răspund lui @vancouver că a apărut acest clip . Care e edificator privind stadiul la zi.
            În postarea lui Horațiu Cozma , ori nu am citit eu în detaliu , ori nu menționează ...ceva legat de lucrul în schimburi , etc. Menționează 400 muncitori ..și nr de macarale.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
            • M Deconectat
              mihai @fulgernc
              ultima editare de

Chiar nu vad nicio problema ca Pasajul Cleja sa fie gata la 31/08. Imi mentin parerea ca va fi finalizat chiar mult inainte de 31/08.

A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
              • daniel22_22D Deconectat
                daniel22_22 @ncb
                ultima editare de

@ncb Bătălia de la “Podul Lung”.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                • A Deconectat
                  Azzl
                  ultima editare de

Acum si voi….. în fiecare an UMB ne da cate o zonă de interes sau poate de “luptă”. E ca finala Champions League. Staii cu emoții până la final. Dar să recunoaștem. Pare o plăcere vinovată lucrul asta. Ne ține alerți.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
                  • S Deconectat
                    snake69fast
                    ultima editare de

Să vedem ce va rămâne grant și ce va fi loan. În funcție de asta se prioritizează cred. Până la Bacău pare că va rămâne sigur grant. Sunt curios și eu de Bacău - Săbăoani. Săbăoani - Pașcani va rămâne sigur loan.

• A Deconectat
                      Azrael @mihai
                      ultima editare de Azrael

@mihai de aceeasi parere. nu cred ca nu si-a facut temele UMB si nu ajusteaza la nevoie ca sa termine cand trebuie. probabil ca acum sunt intinsi peste tot caci inca au in minte sau inca e fezabil 1 septembrie..Roman, poate Sabaoani. vedem iulie..august..daca mai abandoneaza din cele de la N Bacau lasandu-le pe finele anului. cum sunt bani..anul asta va fi gata pana la Sabaoani sigur.

@vancouver said:

Este inacceptabil ca mai au pile neincepute, adica nici macar cu pilotii sparti.

o bucata daca am vazut bine. in ultimele 3 saptamani au rasarit cam toate. ba mai mult, am calculat judecand dupa prima rasarita de langa predale ca dureaza mai putin de 3 saptamani cap coada una bucata pila. din poza. pila-n punga..punga-n pila, pilalau cu pila lunga, a pilit pila pe dunga :))

pila.jpg

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                      • F Conectat
                        Flo87
                        ultima editare de

La schimbul de noapte pe lângă cei menționați mai sus ar merge încă 25 strict pt asamblarea grinzilor metalice. Avansul la Cleja dă speranțe că la 31 August e fezabil până la Roman Vest.

vancouverV 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                        • vancouverV Deconectat
                          vancouver @Flo87
                          ultima editare de

@Flo87 Da, si la grinzile metalice este un punct critic.

Railway fan. But motorways have to be done first!

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Înregistrare Autentificare
                          • First post
                            Last post