A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
-
-
-
-
@mike_us said:
Din ce în ce mai sigur că, în jur de 1 iunie, o să avem grinzi peste tot — poate câteva fără banchete la Cleja — și predale pe bucăți bune.din pacate 1 iunie se face 1 iulie. dar nu-i nimic, se face, in curand B-Pascani pe A7 :) nu cred ca mai intra in calcul Bacau sud mai repede de august. intrebarea e doar cat de mult vor putea da in folosinta la N de Bacau o data cu sudul la finele lui august.
-
Din pacate sunt pile la care inca nu au dezgropat pilotii forati. Pile complet neincepute. Sigur, arata bine zona cu grinzi si predale, dar esential este sa fie totul gata si atunci conteaza punctul cel mai ramas in urma.
Adica sa fie clar: avansul este spectaculos. Dar inca asa de mult de lucru, incat eu nu prea mai vad sa termina pana la 31.08. Daca saptamana asta nu dezgroapa toti pilotii si nu fac toate fundatiile e nasol.
-
^ Se pot număra armăturile pentru radiere ce trebuie îngropate. Dacă or fi toate !
-
@vancouver măcar half profile la 31 august? 🤔
-
Adica sa fie clar: avansul este spectaculos. Dar inca asa de mult de lucru, incat eu nu prea mai vad sa termina pana la 31.08.
Eu sunt mai optimist, bazat pe ceea ce am vazut pana acum in alte santiere, in special Buzau - Focsani anul trecut. De asta zic ca termina maxim pana pe 15.08 pasajul de la Cleja.
-
@snake69fast la noi nici cand se reasfalteaza nu apoba astia half profile. A se vedea A1 anul trecut.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare