Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

Cârcoteala de pe drum

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    200 Mesaje 35 Posters 8.6k Vizualizări 1 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • I Deconectat
      Iulian @Duta C
      ultima editare de

@Duta-C
      O sa primească ban eventual. Deja zeul infrastructurii amenință in stânga si dreapta ca nu mai tolerează opiniile contrare liniei de partid.
      Si delirul continuă referitor la nodul de la Adjud :
      "GIV

Today at 08:04:13 PM
      are loc un tir sa intoarca pe acolo?"
      Continuat de alti " specialiști" in infrastructura, ca doar prostia nu doare iar internetul acceptă orice.

H Duta CD A 3 Replies Last reply Răspunde Citează 2
      • H Deconectat
        hummingbird @Iulian
        ultima editare de

@Iulian da, sunt chiar caraghiosi. Nici eu nu ma pricep, dar măcar îmi vad de treaba mea :))

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
        • Duta CD Deconectat
          Duta C @Iulian
          ultima editare de

@Iulian Păi acolo e intrarea în benzinărie si nu ieșirea, deci nu vad problemă. Mie mi-a dat ban pt o remarca spusa pe departe si nu obraznic asa .....e foarte sensibil bosu pum. Kimjongun e subtirel.......mda

• A Deconectat
            Azzl @Iulian
            ultima editare de Azzl

@Iulian 3ce706b5-01fa-46e0-b00b-79aa305ef244-Capture.JPG
            Cand cei din varf traseaza o directie e normal ca o parte sa mearga dupa el.
            Acum e concurs de cautat defecte sau greseli la UMB.

daniel22_22D 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
            • daniel22_22D Deconectat
              daniel22_22 @Azzl
              ultima editare de daniel22_22

@Azzl : Asa ma gandeam si eu: De ce oare UMB nu isi face planurile dupa sfaturile Monarhului? Sa ai un sange albastru (de furie) si sa nu ii urmezi sfaturile ...

Si sa mai ia sfaturi si de la Regele Cioaba, Denisa Regina Manelelor, Vank-Regele Soselelor, Imparatul Rromilor de Pretutindeni, Mesia in Izmene Rosii ...

1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
              • S Deconectat
                SwatKat
                ultima editare de

As zice ca e "de porc" ceea ce voi scrie, insa ca idee, oare AsCoRo nu poate trimite puncte de vedere, chiar si dupa aparitia articolelor, in care sa se nuanteze putin afirmatiile alea spuse obsesiv? Stiu ca de fapt CNAIR/MTI ar trebui sa se sesizeze si parca n-as vrea neaparat sa aparam autoritatile care oricum comunica execrabil, mai nou in principal "pe surse", fara asumare... Nici nu zic ac trebuie luata apararea vreunui constructor, insa ma gandesc ca o crestere a vizibilitatii AsCoRo nu ar strica si poate si presa ar fi mai atenta ce si de la cine preia anumite informatii procesate (ca daca si-ar face treaba cum trebuie, ar fi trebuit ca presa sa ceara informatiile pe care @ionut.damian s-a chinuit si solicitat).

vancouverV 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                • D Deconectat
                  DoubleOG @vancouver
                  ultima editare de

@vancouver mai ca ma motiveaza sa-mi bag iara Kali Linux sa le dau buleala :)) monarhul care da ban permanent. poate ii dau eu un flood permanent.

M vancouverV 2 Replies Last reply Răspunde Citează 1
                  • vancouverV Deconectat
                    vancouver @SwatKat
                    ultima editare de

@SwatKat evident ca putem scrie, dar sunt cateva aspecte aici:

• e nevoie de timp si deocamdata nu prea il avem. Pana acum noi nu am generat costuri pe asociatie, de aceea nici nu cerem bani. Tot ce facem este din fondurile noastre personale si din timpul nostru, inclusiv drona, filmarile, forumul etc Asa ca resursa este limitata
                    • suntem 5 in asociatie si nu avem mereu pareri perfect aliniate. Asta e si bine, si rau. Rau pentru ca dureaza uneori 4-5 zile pana sa ne punem de acord cu un comunicat, sa fie un compromis intre pareri. Bine, ca nu poate un om, unul dintre noi, sa exagereze si astfel suntem mai ponderati in comunicate. In final mai greoi, dar mai democratic si mai civilizat.

Da, stiu, exista spatiu mult pentru un upgrade, un nivel superior de incisivitate si de participare la viata civica. Inclusiv ar fi frumos sa participam la diversele evenimente etc. Ne dorim si noi, dar avem viata personala si profesionala si facem ce putem printre picaturi.

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                    • M Deconectat
                      MihaiD @DoubleOG
                      ultima editare de

Acest mesaj a fost șters!
                      1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                      • vancouverV Deconectat
                        vancouver @DoubleOG
                        ultima editare de vancouver

@DoubleOG a spus în Cârcoteala de pe drum:

@vancouver mai ca ma motiveaza sa-mi bag iara Kali Linux sa le dau buleala :)) monarhul care da ban permanent. poate ii dau eu un flood permanent.

Daca mi-ai adresat mie personal acest mesaj, atunci raspunsul meu este: nu, nu si nu. Adica:

• nu e treaba mea ce faci tu pe alte forumuri, nici nu te pot opri, asa ca faci cum crezi
                        • nu implica Ascoro in asa ceva te rog
                        • nu incurajez nici un fel de activitati distructive, nici in viata reala, nici pe internet; cu atat mai putin activitati de tip DDOS, care sunt si interzise

Personal nu imi place hate-ul care se acumuleaza aici versus api / monarh etc. Nu este ok comportamentul lui Ciurea acolo pe forumul pe care l-a creat, adica o atitudine superioara inclusiv fata de oameni seriosi, cu studii superioare sau cu o anumita varsta, oameni carora in viata reala le-ar spune "cu stima" si "Dumneavoastra". Asta nu e ok, dar sunt mult alte lucruri ok pe care le face, intentia lui si a API este aceeaasi cu a noastra, de a urmari ce se intampla in infrastructura, de a pune presiune pe autoritati, de a corecta unele tendinte aiurea din zona guvernamentala sau de a scoate functionarii din letargie - una peste alta de a ajuta tarisoara asta sa progreseze.

Da, am creat forumul ASCORO in formatul actual tocmai ca nu ma mai simteam bine si liber sa scriu pe pum. Si da, evident, alti oameni care au venit aici au facut-o din acelasi motiv si ii poarta pica mai mult sau mai putin lui Ionut Ciurea. Dar vreau sa fie clar: nu incurajez aparitiei unei comunitati ANTI ceva. Egal ce, anti Ciurea, anti UMB, anti guvern, anti politicieni, etc. Spunem lucrurilor pe nume in cazul fiecaruia, criticam punctual si la obiect si vrem sa construim ceva mai bun si nu sa distrugem.

Vreau cand ma intalnesc eu sau Mihai sau altcineva cu Ionut Ciurea sau cu un ministru sau secretar de stat sau cu alti oameni din alte asociatii civice, sa nu ne luam direct la paruiala, ci sa putem da mana civilizat, sa ne spunem opiniile si sa mergem inainte. Nu obtinem nimic, nu ne realizam obiectivul daca ne certam.

Aveti aici un thread pe care va puteti spune of-ul. Dar nu la infinit acelasi lucru si nu incurajand la actiuni ilegale sau distructive!

Railway fan. But motorways have to be done first!

F S 2 Replies Last reply Răspunde Citează 14
                        • F Deconectat
                          fulgernc @vancouver
                          ultima editare de

@vancouver
                          Total de acord.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                          • A Deconectat
                            Azzl
                            ultima editare de

Asa este. Desi o parte avem un of fata de atitudinea Domnului Ciurea si acelor cativa care ii canta in struna este perfect adevarat ca am ajuns aici in cautatarea unei alternative la mesaje toxice . Personal ma voi abtine din a mai face referire la PUM sau la cineva de acolo.
                            In alta ordine de idei daca auziti ca este o intrunire (in zona Moldovei in cazul meu) sau o dezbatere de la mediu ceva ce tine de inftrastructura sau nu numai. Lasati un mesaj si poate unul din noi are timp sa mearga sau sa poarte un mesaj. Poate contribuim si noi direct cu ceva. Zic si eu….

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                            • S Deconectat
                              SwatKat @vancouver
                              ultima editare de

@vancouver Perfect de acord cu aceste afirmatii, eu unul nu stiam si cumva faceam o analogie cu “ceilalti”.
                              De fapt si eu am inceput cu PUM si sincer fara sa fi comentat ceva la dresa cuiva ci doar ridicand niste intrebari (ma fascina ca erau pagini intregi despre Bz-Fc si nimeni nu avea o problema cu ce se intampla le lotul Coni) au considerat ca se impune eliminarea :)

Si am aflat acolo de acest forum unde citesc postari logice, fara patima, fara interese si unde vad ca nu exista useri cu veleitati de atotstiutori…
                              Sper ca nu am suparat cu mesajul meu, cumva m-am gandit ca ati avea o mai mare autoritate voi ca asociatie decat comentatii ale unor oameni la articole..

• First post
                                Last post