Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    4.3k Mesaje 123 Posters 1.4m Vizualizări 14 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • S Deconectat
      snake69fast
      ultima editare de snake69fast

Încă puțin și cred că il vor da afară de pe PUM pe HC. Guru nu vrea să admită că a bătut toba ani de zile cu banii pierduți din PNRR. Sunt sigur că nu este din cauză că ar fi greu de cap și nu pricepe ci din cauză că este orgolios și încăpățânat... Nu cred că nu a înțeles cum s-au tot reîmpărțitit banii la renegocieri, toate câte au fost din 2025 încoace, preferă să-și oblige zeloții să accepte și să repete "adevărul" lui.
      Eu sunt foarte mulțumit de cum arată A7 acum și cred că voi fi și mai mulțumit și la 31.08 și la final de an. Cei "pro" par însă devastați... 😁
      HC a călcat pe becul PUM și a spus că sunt șanse să nu pierdem niciun euro din PNRR ... vai , vai...

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
      • M Deconectat
        mike_us @snake69fast
        ultima editare de mike_us

@snake69fast said:

fezabil să termine sâmbătă de turnat chiar dacă mâine mai mult ca sigur va fi pauză. De luni cam toți fierar betoniștii pot fi la nord de Bacău.

Marți, la ora 13:00, mai erau doar 3 deschideri de betonat.
        După ce au betonat 11 în 2 zile și jumătate, nu crezi că reușesc să termine încă 3 într-o zi și jumătate?
        Este foarte probabil ca astăzi podul să fie deja complet suprabetonat.
        Probabil așa și-au planificat: să lase totul betonat, iar betonul să se mai matureze în minivacanța care începe joi.

Da, bordurile au mers repede.
        Vineri, probabil, majoritatea structuriștilor nu se vor mai întoarce la Cleja.
        Tocmai bine, pentru că pe Bacău–Pașcani lotul 1 majoritatea structurilor au deja toate grinzile montate și așteaptă armarea și betonarea.
        În ultimele 2 săptămâni și jumătate din august ar trebui să vedem progrese mari acolo.

„Devastați” erau și în decembrie 2024, după care, în 2025, au luat-o de la capăt.
        Eu chiar am întrebat atunci pe forum: „Nu ați învățat nimic?”.
        Și am scris negru pe alb, pentru cine este curios să caute, că în toamna lui 2026 vor avea o mare problemă dacă merg în continuare pe linia aceasta.
        Pasărea pe limba ei piere.
        Le-am mai spus și că problema lor este lipsa opoziției: câțiva oameni care să aibă opinii diferite și să le exprime logic și politicos.
        Nu au nici oameni suficient de curajoși care să-l tragă de mânecă atunci când o ia razna.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Înregistrare Autentificare
        • First post
          Last post