A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@Azzl Din pacate majoritatea dronarilor sunt pe celalalt forum. ( cel putin cei care fimeaza mai des loturile din A7 ). Cred ca acolo ar fi indicat sa pui intrebarea pt a afla un raspuns direct de la ei.
-
@PaulS Am “ban” acolo. :))
-
@Azzl Din ce se vede din drona, la terasamente nu par sa fie probleme ( cel putin asa cred eu ). Sunt sigur ca pana prin august 2026 o sa fie asfalt pe o mare din cele 4-5 loturi ramase.
-
@PaulS asta era perceptia mea. Da. Spre Pascani se cam termina structurile lungi si grele la nord de Bacau. Mai sunt totusi.
-
@vm75
Mulțumesc! Am făcut ambele tabele — cel cu structurile și cel cu plățile — pentru că, noi, românii, discutăm prea des pe emoții, nu pe date.
Dacă sunt utile măcar pentru 2–3 oameni raționali, timpul a meritat.O să refac tabelul și să includ structura menționată; dacă mai vezi greșeli, le corectez.
Probabil o să pun și o coloană cu data, ca să urmărim durata operațiilor.
Structurile „Balastiera” și „Răcăciuni” nu aveau lungime în video, le-am estimat — dacă știi valorile exacte, le schimb.Și mie mi se pare foarte bun progresul pe Adjud–Răcăciuni, pe lot nu sunt structuri lungi, deci aprilie pare un termen realist.
Pe Adjud–Bacău, deși sunt în urmă la structuri, terasamentul merge bine
Următorul lot până la Roman pare și el destul de simplu — dacă nu apar blocaje și o sa plătească la timp, nu am nicio emoție că ajung fără probleme cel puțin până la Roman toamna viitoare. -
@mike_us este util pentru mine. #rezist :))
-
-
@mihai Poftim ?
Chiar am ajuns sa mai bagi in aceasi oala cu omul ala ?
Va doresc mult spor, din pacate discutiile au ajuns mult prea jos pe acest forum.