Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    3.9k Mesaje 122 Posters 1.3m Vizualizări 14 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • R Deconectat
      raduMare
      ultima editare de

se lucreaza in blana !

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
      • daniel22_22D Deconectat
        daniel22_22
        ultima editare de daniel22_22

Daca "iespertzii" spun ...

https://www.antena3.ro/actualitate/risc-semnificativ-sa-pierdem-banii-din-pnrr-pentru-autostrada-a7-expertii-avertizeaza-ca-muncitorii-trebuie-sa-lucreze-non-stop-780938.html

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
        • ncbN Deconectat
          ncb
          ultima editare de

A7/Mobilizare MASIVĂ la Viaductul Cleja!RECORD de personal pe Autostrada Moldovei/Adjud-Bacasu
          1 Reply Last reply Răspunde Citează 8
          • G Deconectat
            gruia88
            ultima editare de

Da, astea 2 sunt ascunse , o sa creasca ca Greuceanu intr-o zi cat altele intr-o luna .

046ac3a3-133f-407b-a5d9-561393f9f6e5-image.jpeg

Duta CD 1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
            • Duta CD Deconectat
              Duta C @gruia88
              ultima editare de Duta C

@gruia88....iar haterii se vor micșora cât bobul de orez.
              P.S. mișto muzica

G 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
              • G Deconectat
                gruia88 @Duta C
                ultima editare de

@Duta-C Doar ce a luat Craiova campionatul si nu avem loc sa bem un spritz si o bere de hateri :)) .

Doar din punct de vedere de management de proiect intrebam daca e un avantaj ca lasa acele 2 pile pentru mai tarziu , acess in santier poate cu grinzile lungi si nu au loc sa vireze - ceva sigur au ei pregatit ca deaia sunt profesionisti si eu parelolog :)

JohnDoeJ 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                • JohnDoeJ Deconectat
                  JohnDoe @gruia88
                  ultima editare de

@gruia88 said:

@Duta-C Doar ce a luat Craiova campionatul si nu avem loc sa bem un spritz si o bere de hateri :)) .

Parca a luat si Cupa.

E bine ca se mobilizeaza UMB, poate ne face vreo surpriza.

Culmea optimismului: am o potcoava, imi mai trebuie trei, calul si caruta.

• I Deconectat
                    Iulian
                    ultima editare de

sunt curios daca deconectează cablurile electrice de la calea ferata cand or ridica grinzile.

• O Deconectat
                      oarecare
                      ultima editare de

Pe harta PUM, in zona viaductului de la Cleja, se vede o viitoare „indreptare” a caii ferate in aceasta zona.
                      Au fost corelate proiectele, A si CF, in cat sa fie loc pentru calea ferata intre picioarele viaductului?

8c141425-7a86-452a-8764-af9c9d7a1264-image.jpeg

1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
                      • ncbN Deconectat
                        ncb
                        ultima editare de

Autostrada A7 - Bacău - Pașcani, Lot 1, Filmare Integrală, UMB [18.05.2026 / Ep. 18 - 49.10%]
                        1 Reply Last reply Răspunde Citează 8
                        • M Deconectat
                          mike_us
                          ultima editare de mike_us

FB3_Mai_18.png

• Avem 3 structuri cu predalele finalizate: două traversări peste autostradă și una de 24 m. Alte 3 sunt în proces de instalare a predalelor: 220 m, 120 m și 40 m. O să vedem la următoarea filmare cum merge instalarea predalelor.
                          • La Nicolae Bălcescu, toți pilonii sunt ridicați și se termină ultimele banchete. Probabil foarte curând vom vedea grinzile ridicate și aici.
                          • Evident, Cleja rămâne ultimul obstacol, dar restul arată bine.
                          • Pe măsură ce tot mai multe structuri au predalele montate, inevitabil, în următoarele săptămâni o să vedem și armarea peste predale.
                          • Eu zic că putem rămâne optimiști pentru august.

Mulțumesc mult @skyscraper-ro

PS
                          Nu am mai calculat procentul la Cleja, deoarece nu mai suntem siguri că numărul de piloni este exact cel pe care îl credeam noi.
                          O să încercăm la următoarea filmare.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
                          • M Deconectat
                            mike_us

Continui să cred că @vancouver avea dreptate și că se putea deschide până la Răcăciuni, cu limitare de tonaj.
                            Totuși, trei luni este destul de mult să îl ții închis.

Știe cineva care este planul de închidere pentru centura Bacău? Iunie, iulie?

• A Deconectat
                              Azrael
                              ultima editare de

Screenshot 2026-05-19 at 23-02-09 (1) Autostrada A7 - Bacău - Pașcani Lot 1 Filmare Integrală UMB 18.05.2026 _ Ep. 18 - 49.10% - YouTube.png Screenshot 2026-05-19 at 23-02-22 (1) Bacău Nord - Filipești I 13 Mai 2026 I Secțiunea Bacău - Pașcani I Lotul Săucești - Trifești Târg - YouTube.png

13->18 aproape 0 miscare aici.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                              • M Deconectat
                                mike_us @Azrael
                                ultima editare de

@Azrael Sunt doar 5 zile și nu este chiar același lucru. Ultimul rând, unde erau cofrajele, acum a fost betonat și urmează să le scoată. De asemenea, au început să armeze partea superioară.

Merg repede, dar nu chiar ca într-un joc video. Pe cele trei loturi au cam 7.000 m de structuri. Este absolut imposibil să lucreze la toate în paralel, dar dacă te uiți pe ansamblu, diferența dintre 9 martie și 18 mai înseamnă două luni și jumătate. Cu Paștele, cu vreme proastă, rămân sub două luni de lucru efectiv. În mai puțin de două luni, progresul nu este doar mare, ci imens, după părerea mea.

A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 8
                                • A Deconectat
                                  Azrael @mike_us
                                  ultima editare de Azrael

@mike_us am urmarit structura asta pentru ca a aparut efectiv peste noapte intre 2 filmari. credeam ca la urmatoarea filmare vor fi stalpii gata, ma gandeam, in ritmul asta 1 iunie sunt cu grinzile sus. cred ca au redirectionat echipele ce lucrau aici mai devreme de 13 mai. :) vad ca sunt probleme la o culee, nici nu se vede iar foreza sta de cateva filmari langa armatura pentru piloti. ideea e ca nu putem calcula cati stalpi fac pe zi cand pare ca se lucreaza in valuri pe structurile mai mici.
                                  oricum dpmdv nu am nici o graba. ca e august, ca e decembrie...e inevitabil.

Duta CD 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                                  • Duta CD Deconectat
                                    Duta C @Azrael
                                    ultima editare de

@Azrael probabil sunt la Cleja majoritatea momentan...se vor întoarce

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                                    • vancouverV Conectat
                                      vancouver
                                      ultima editare de vancouver

Posibil să fie în săptămâna liberă. Dar ca să nu apară scandal și ca să eficientizeze activitățile critice, au preferat să dea drumul la 50% din personal și ceilalți au liber sapt viitoare.

Railway fan. But motorways have to be done first!

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                                      • M Deconectat
                                        mike_us @vancouver

@vancouver Pe A3 sunt în săptămâna liberă. Pe A0 am văzut că sunt niște băieți care montează panouri, dar este posibil să fie subcontractori.

Până la urmă, și oamenii aceștia nu sunt roboți. Deja au un program lung în săptămânile în care lucrează.
                                        E clar că se încearcă să se avanseze cât mai repede, iar anul acesta ajungem deja cel puțin până la Săbăoani.

@azrael , am văzut și eu cum au plecat din pușcă. Este una dintre cele patru structuri mai lungi: Cleja, Bălcescu, aici și peste râul Moldova.
                                        Ca să îți dai seama de progres, trebuie să te uiți pe toate cele trei loturi, ca să vezi ce s-a mai întâmplat.

JohnDoeJ 1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
                                        • JohnDoeJ Deconectat
                                          JohnDoe @mike_us
                                          ultima editare de

@mike_us mi se pare foarte potrivit programul de lucru de la UMB 3 saptamani de lucru + 1 saptamana de odihna.
                                          Iar daca ar aduce niste contractori pentru lucrarile ce nu tin de core business, cred ca avansul sustinut se mentine.

Culmea optimismului: am o potcoava, imi mai trebuie trei, calul si caruta.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Înregistrare Autentificare
                                          • First post
                                            Last post