A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@Azzl De lucrat se lucrează atât cat se poate, subțire pentru ca nici terenul nu permite mare lucru. Asta e nasol, deja suntem în martie și au rămas doar 6 luni până la recepția finală. Și vorbim de enorm de mult de lucru. Încep să mă îndoiesc sincer ca UMB va reuși pe A7 să termine până la Mircesti.
Cat despre colegul revoltat ca nu mai filmează nimeni, asta înseamnă să nu ai capacitatea de a înțelege ce înseamnă un șantier și cum se face o filmare din drona. Nu reușesc să intre camioanele UMB în anumite zone și tu vrei să intre dronarii cu Dacia sau ce mașini au ei? Nu mai zic ca fac voluntariat, nu sunt plătiți de colegul revoltat.
PS Ștef parca avusese probleme cu drona noua, a căzut și e praf. Dar de unde sa știe mâncătorii de borș? -
-
-
-
-
Am văzut filmarea lui Răducu... Nu știu nici un constructructor din RO care să termine până la Săbăoani pe 31.08.2026 din stadiul in care este acum... Bine, eu sunt doar spectator profesionist :))) Va fi spectaculos și palpitant ...
-
-
Cand văd armata aia de camioane la gândesc la mărirea prețului la carburanți și cum se va reflecta in costul total al autostrăzii....
-
-
@ncb Pot deschide de Pasti, desi nu conteaza prea tare.
-
a pus cineva dincolo, nu stiu daca sunt batute in cuie..dar statul iar si-a luat un angajament serios sa faca pisu pe Bc-Pascani ultimul lot nepunand banii. ce inseamna 2,8 miliarde..anii urmatori? lotul 3..in decembrie e gata...si il platim la anu pe umb. credeti ca le-a spus UMB ca nu poate termina pana la Pascani..si sa puna banii..la anu..sau au taiat ei de capul lor, ca umb s-a intins prea mult?!, si noi oricum nu avem de unde! am vazut parca niste cifre tot bugetul transporturilor mai mic cu cateva miliarde fata de anul trecut. 37 vs 40 sau pe-acolo. bine ca-s toti banii pusi pana la Bacau.
cand nu pui banii in buget, cum sa dai vina pe constructor ca nu termina lucrarea care trebuia deja terminata?! e vorba ceea "prinde orbul scoate-i ochii"...nici noi nu i-am pus bani...da' nici el nu putea mai mult, hai noroc! :)

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare