Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    3.2k Mesaje 112 Posters 1.1m Vizualizări 12 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • I Deconectat
      Iulian
      ultima editare de

4 loturi jumate pana in August 2026, daca le reusesc si pe astea atunci jos palaria.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 7
      • M Deconectat
        MihaiD @Iulian
        ultima editare de

nu-s deloc, dar deloc convins că Guvernul vrea accelerare pe lotul care e pe împrumut. Că poate să mimeze că vrea, da, dar că și vrea cu adevărat, am îndoieli mari. Vom vedea. În altă ordine de idei, cred că anul trecut pe Buzău - Focșani erau mult mai multe restanțe în afara căii de rulare a autostrăzii decât pe ceea ce s-a deschis azi.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
        • EmericE Deconectat
          Emeric
          ultima editare de Emeric

A fost deja semnalat primul accident la nici 1 oră de la inaugurare...

A fost deja semnalat primul accident la nici 1 oră de la inaugurare...

A fost deja semnalat primul accident la nici 1 oră de la inaugurare sectorului de drum A7, Focșani - Adjud. Se pare că șoferul unei dubițe și a unui autoturism au intrat pe contrasens. Știre în curs...

A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
          • A Deconectat
            Azzl
            ultima editare de

Autostrada A7 Nod rutier Tisita
            Emilia grigoras

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
            • A Deconectat
              Azzl @Emeric
              ultima editare de Azzl

@Emeric de la emotii.fiind cu lacrimi in ochi nu au putut citi indicatoare, marcaje, scuaruri etc.
              ladand gluma. Totusi cum se explica? Nodurile sunt ok.

daniel22_22D 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
              • S Deconectat
                SwatKat
                ultima editare de

@Emeric a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:

A fost deja semnalat primul accident la nici 1 oră de la inaugurare sectorului de drum A7, Focșani - Adjud. Se pare că șoferul unei dubițe și a unui autoturism au intrat pe contrasens.

Nu as fi crezut in ruptul capului ca la 1h de la deschidere se poate produce accident.... Microbuz, adica (teoretic) sofer profesionist....

I 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                • I Deconectat
                  Iulian @SwatKat
                  ultima editare de

@SwatKat "Profesionistii" sunt cei mai periculosi pe soselele Romaniei.

MoldoranceaM 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                  • daniel22_22D Deconectat
                    daniel22_22 @Azzl
                    ultima editare de

@Azzl : Niste idioti

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                    • M Conectat
                      manu
                      ultima editare de

4.7K views · 309 reactions | Am fost alături de domnul Dorinel...

4.7K views · 309 reactions | Am fost alături de domnul Dorinel...

Am fost alături de domnul Dorinel Umbrărescu la deschiderea circulației pe Autostrada Moldovei până la Adjud, unde începând de astăzi, circulăm pe încă 50 de km noi din A7, realizând astfel un...

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                      • MoldoranceaM Deconectat
                        Moldorancea @Iulian
                        ultima editare de

@Iulian am și eu categoria C și am observat că cei mai periculoși sunt dubiștii sau cei cu microbuze. Zilele trecute soția a scăpat la limită
                        de impact frontal cu un dubist care depășea o coloană de mașini pe ceață densă în curbă și înainte de a se lumina. A bufnit și în plâns din cauza șocului.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                        • M Conectat
                          mihai @Moldorancea
                          ultima editare de

Daca inteleg bine de pe Waze, din cauza accidentului de la Adjud Nord, traficul spre Bacau este scos de pe A7 in DN2 la Nodul Domnesti Targ.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                          • A Deconectat
                            anddy__ @mihai
                            ultima editare de anddy__

Nu inteleg deloc ce relevanta au ''simularile'' pe care ni le baga pe gat piticul asta bagator in seama, prea de prea mult secretar de stat, care ne tot zice cum face el nu-s ce pe la autostrazi. Penibil Penelist.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                            • T Deconectat
                              twinsen
                              ultima editare de twinsen

Nici nu s-a deschis bine si avem primul accident la Adjud.
                              Se pare ca microbuzul venea pe contrasens

2K views | Alin Coțoban on Reels

2K views | Alin Coțoban on Reels
                              I 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                              • I Deconectat
                                Iulian @twinsen
                                ultima editare de

@twinsen
                                Ciudat, pare ca autoturismul venea pe contrasens, microbuzul a franat tare si a fost lovit din spate de autotrenul ala. Socul a facut ca microbuzul sa se roteasca aproape la 180 de grade.

I 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                                • M Conectat
                                  MARIVS
                                  ultima editare de

Astăzi, la ora 14.40, m-am întors din Adjud spre Domnești, Târg. Am intrat pe autostradă pe la Adjudul Vechi și apoi am făcut dreapta înapoi spre Domnești, Târg, direcția Focșani. Pe sensul devenit, dinspre Focșani, spre Adjudul Vechi, chiar la nodul de ieșire de pe A7, era coada de câțiva kilometri. Această coadă se întindea pe câțiva kilometrii și părea să fie cauzată de un accident. Deci, practic s-a deschis autostrada de câteva ore și deja aveam un accident la ieșirea de pe autostradă la Adjudul Vechi, venind dinspre Focsani. Pe sensul pe care m-am deplasat eu, de la Adjudul Vechi spre Domnesti Targ, pentru 13 km, autostrada era liberă. La ieșirea de pe A7 spre Domnesti Targ, era iarăși coadă. Un camion cu numere de Ucraina bloca parțial banda de ieșire. La intrarea de pe E85 spre A7, însă, banda era blocată de o mașină de poliție, și astfel că din Domnesti Targ până la intrarea pe autostradă era iarăși coloană de mașini de aproximativ 1 km. Calitatea asfaltului mi s-a părut acceptabilă, am simțit pe aici și pe acolo ușoare denivelări, dar nimic grav.

• I Deconectat
                                    Iulian @Iulian
                                    ultima editare de Iulian

De la cineva de la feisbuc MVA cu link pe pagina feisbuc ASCORO , posibil sa fie pe forum.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=885501130495706&set=pb.100071074807800.-2207520000
                                    • First post
                                      Last post