Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    3.2k Mesaje 113 Posters 1.1m Vizualizări 12 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • daniel22_22D Deconectat
      daniel22_22 @Azzl
      ultima editare de

@Azzl : Niste idioti

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
      • M Deconectat
        manu
        ultima editare de

4.7K views · 309 reactions | Am fost alături de domnul Dorinel...

4.7K views · 309 reactions | Am fost alături de domnul Dorinel...

Am fost alături de domnul Dorinel Umbrărescu la deschiderea circulației pe Autostrada Moldovei până la Adjud, unde începând de astăzi, circulăm pe încă 50 de km noi din A7, realizând astfel un...

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
        • MoldoranceaM Deconectat
          Moldorancea @Iulian
          ultima editare de

@Iulian am și eu categoria C și am observat că cei mai periculoși sunt dubiștii sau cei cu microbuze. Zilele trecute soția a scăpat la limită
          de impact frontal cu un dubist care depășea o coloană de mașini pe ceață densă în curbă și înainte de a se lumina. A bufnit și în plâns din cauza șocului.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
          • M Conectat
            mihai @Moldorancea
            ultima editare de

Daca inteleg bine de pe Waze, din cauza accidentului de la Adjud Nord, traficul spre Bacau este scos de pe A7 in DN2 la Nodul Domnesti Targ.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
            • A Deconectat
              anddy__ @mihai
              ultima editare de anddy__

Nu inteleg deloc ce relevanta au ''simularile'' pe care ni le baga pe gat piticul asta bagator in seama, prea de prea mult secretar de stat, care ne tot zice cum face el nu-s ce pe la autostrazi. Penibil Penelist.

• T Deconectat
                twinsen
                ultima editare de twinsen

Nici nu s-a deschis bine si avem primul accident la Adjud.
                Se pare ca microbuzul venea pe contrasens

2K views | Alin Coțoban on Reels

2K views | Alin Coțoban on Reels
                I 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                • I Deconectat
                  Iulian @twinsen
                  ultima editare de

@twinsen
                  Ciudat, pare ca autoturismul venea pe contrasens, microbuzul a franat tare si a fost lovit din spate de autotrenul ala. Socul a facut ca microbuzul sa se roteasca aproape la 180 de grade.

I 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                  • M Deconectat
                    MARIVS
                    ultima editare de

Astăzi, la ora 14.40, m-am întors din Adjud spre Domnești, Târg. Am intrat pe autostradă pe la Adjudul Vechi și apoi am făcut dreapta înapoi spre Domnești, Târg, direcția Focșani. Pe sensul devenit, dinspre Focșani, spre Adjudul Vechi, chiar la nodul de ieșire de pe A7, era coada de câțiva kilometri. Această coadă se întindea pe câțiva kilometrii și părea să fie cauzată de un accident. Deci, practic s-a deschis autostrada de câteva ore și deja aveam un accident la ieșirea de pe autostradă la Adjudul Vechi, venind dinspre Focsani. Pe sensul pe care m-am deplasat eu, de la Adjudul Vechi spre Domnesti Targ, pentru 13 km, autostrada era liberă. La ieșirea de pe A7 spre Domnesti Targ, era iarăși coadă. Un camion cu numere de Ucraina bloca parțial banda de ieșire. La intrarea de pe E85 spre A7, însă, banda era blocată de o mașină de poliție, și astfel că din Domnesti Targ până la intrarea pe autostradă era iarăși coloană de mașini de aproximativ 1 km. Calitatea asfaltului mi s-a părut acceptabilă, am simțit pe aici și pe acolo ușoare denivelări, dar nimic grav.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                    • I Deconectat
                      Iulian @Iulian
                      ultima editare de Iulian

De la cineva de la feisbuc MVA cu link pe pagina feisbuc ASCORO , posibil sa fie pe forum.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=885501130495706&set=pb.100071074807800.-2207520000
                      • C Deconectat
                        Catalin_ing
                        ultima editare de

Bine ca s-a deschis. Pe 26 fac si eu un drum București- Vaslui.

P 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                        • P Deconectat
                          petre86 @Catalin_ing
                          ultima editare de

Autostrada A7 - Poate face față nodul Adjudu Vechi?, UMB [23.12.2025] [Ep. 21 - 85%]
                          A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                          • vancouverV Conectat
                            vancouver
                            ultima editare de

Avem info vă vinovat este șoferul dubei. El a intrat pe contrasens. Bine ca accidentul a fost pe bretea și nu undeva cu 130-150 la oră.

Railway fan. But motorways have to be done first!

• A Conectat
                              Adrianb1 @petre86
                              ultima editare de

@petre86 Nu e proiectat sa duca o autostrada intreaga, pentru traficul normal cred ca e suficient. Mai asteptam cateva luni si se rezolva.

• vancouverV Conectat
                                vancouver
                                ultima editare de

Peste tot când s-a deschis ceva nou a fost nevoie de câteva zile de acomodare. Când 50% din șoferi cunosc locul deja se schimbă foaia și traficul devine mai fluid. Dar clar, capacitatea unui giratoriu nu este comparabilă cu a unei autostrazi.

A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                                • A Deconectat
                                  Azzl @vancouver
                                  ultima editare de

@vancouver asta este. Pacat de accidentul asta. In loc sa se discute de tronsonul deschis vuieste internetul de accidentul asta. Bine. Si de mistouri despre moldoveni….

L 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                                  • L Conectat
                                    Leo-Ph @Azzl
                                    ultima editare de

@Azzl pai viata bate filmul...daca nu cu moldoveni atunci cu cine....sa aiba grija la nodurile de pe autostrazi la fel cu fereau capul cand erau pe vagoane. SARMAAAAA!!!!

• vancouverV Conectat
                                      vancouver
                                      ultima editare de

Imi pare rău ca dat info greșite. Acum am info noi de la pompierii ecare au intervenit. Este exclusă intrarea pe contrasens.

Toți martorii au declarat ca Fordul albastru a frânat excesiv sau brusc și duba din spate cu numere de Ucraina a intrat în Ford, apoi și camionul din spate, care e de Bacău și era gol. Inclusiv soția șoferului din Ford a declarat același lucru. Fordul a făcut o rotire, de aceea e lovită și pe față. Dubă cum ați vazut-o, o semirotire.

Cel mai probabil coada la giratoriu, pe care o vedeți in filmarea lui Ștef, se redusese, dar mai erau mașini în așteptare și șoferul Ford în vârstă de 70 de ani s-a speriat.

Coada a fost mare la început pentru ca era încă trafic masiv pe DN2 dinspre Adjud spre Bacău, care bloca pe cei care veneau de pe A7. Apoi s-a mutat traficul pe A, s-a redus pe DN2 și a început să se elibereze.

• daniel22_22D Deconectat
                                        daniel22_22
                                        ultima editare de

De ce nu mă miră ca una dintre mașinile implicate e de UKR? Ăștia merg de parcă îi vânează dronele peste tot.

• S Deconectat
                                          snake69fast
                                          ultima editare de

„La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 12:30, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier la km 195 al autostrăzii A7. Din primele verificări efectuate la fața locului, s-a stabilit că în accident au fost implicate trei autovehicule, cauza producerii acestuia fiind nepăstrarea distanței de siguranță în mers.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite și au fost transportate la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Vrancea.

• M Conectat
                                            MihaiD
                                            ultima editare de

Cea mai facilă asta cu nepastrarea distanței, pentru polițiști, dacă nu ai cameră de bord. Hai să nu punem bila neagră direct pe microbuzul de Ucraina, făcut acordeon de un tir care mai avea 10 km să ajungă la el în județ, și nu știm dacă în față nu a fost o frânare bruscă, așa cum spun mulți pe Facebook. Sincer, eu, dacă văd Ucraina, încerc să-i ajut suplimentar, cum pot, gesturi din astea mici în trafic. Măcar atât pot face. Pentru câteva secunde sau minute nu merită să faci pe viteazul cu unii care plătesc cu viața (poate) plăcerea noastră de a avea autostrăzi.

• First post
                                              Last post