A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@mihai acum ne dorim 2-3 saptamani de zapada ca in povesti ca sa ne săturăm și după timp bun de lucru ca sa așteptăm Bacăul. Apoi Săbaoani cel putin.
-
-
@vancouver Nu Vancouver, nu mai exista nici o problema tehnica! Scriu si aici, acum, ce am mai scris: in primavara, intr-o discutie cu un viitor secretar de stat acesta mi-a spus ca Umbrarescu si-a pus in gand sa ajunga acasa pe autostrada pana la sfarsitul anului. I-am raspuns ca sunt cateva chestii pe care el nu le controleaza, dar sunt convins ca se va stradui. Cunoscandu-l pe Umbrarescu atunci am realizat ca chiar vom merge cu 130/h pana la Adjud anul asta. Am ramas convins mereu, chiar atunci cand multa lume (chiar si din birourile de la Adjud) nu mai spera.
-
@trismegistul
Pe computer faci print screen, îți bagă în clipboard ecranul, paste direct aici. Cel mai comod ! Poți chiar alege ca mine doar o zonă din ecran pe care să o salvezi în clipboard !
Pe telefon salvezi ecranul, depinde de model și OS, paste aici sau inserezi aici cu browse, depinde iar de ce ai acolo.
-
"Împinge tava" de la UMB va fi food-court-ul A7 cel puțin următoarele luni.
-
Oare este amenajat sens giratoriu la intersectia DN11A cu E85? Ar fi o solutie decenta pentru cei care coboara dupa A7 si au nevoie de o pauza/masa/combustibil/toaleta dupa care sa continue pe E85 pana la destinatie.
-
@Leo-Ph Da. Este un sens giratoriu, nou amenajat ca parte a lucrarilor la nodul de autostrada.
-
@Leo-Ph Da, vezi ca l-a si filmat cineva saptamana trecuta. Parca Raducu
-
@Leo-Ph
Voila
-
-
-
Multumesc!
-
Foaarte chinuita iesirea aia din rond! Pacat.
Daca nici UMB-ul nu intelege sa mai renunte (daca e a lor) la 20 mp din bucata aia de atunci cine mai intelege....

-
@anddy__
Aceea nu e ieșirea. E intrarea. Ieșirea e prin spatele benzinăriei. -
@anddy__ Cand am circulat pe acolo acum o saptamana nu am avut nici o problema, nu mi s-a parut chinuita. In filmare se vede ca latimea acostamentului e diferita in cele 4 colturi, acostamentul opus e de departe cel mai lat si asta e cel mai ingust, dar sunt peste 3 metri intre marcaje si inca vreun metru de acostamente.
Iar daca luam in calcul faptul ca asta va deveni in curand o intersectie secundara cu circulatie redusa, nu cred ca e nici o problema acolo. Mi-ar fi placut ca acostamentele sa fie consistente pe toate partile, dar cred ca e mai mult o problema de estetica decat functionala.