Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

Cârcoteala de pe drum

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    175 Mesaje 34 Posters 7.9k Vizualizări 1 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • A Deconectat
      Azzl
      ultima editare de Azzl

@azrael Subscriu la ce ai scris despre A7 legat de faptul ca UMB nu angajeaza (daca ar avea de unde) mai mult.
      Si am observat ceva. Domnul Horatiu Cosma de cand a redevenit secretar de stat a indulcit un pic tonul (hate) fata de lucrarile din Moldova. Zici ca face flaming pe PUM. Sper sa nu isi ia BAN.

Duta CD daniel22_22D 2 Replies Last reply Răspunde Citează 5
      • Duta CD Deconectat
        Duta C @Azzl
        ultima editare de

@Azzl Da da da......e dulce dl Horațiu cu UMB acum....interesant!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
        • daniel22_22D Conectat
          daniel22_22 @Azzl
          ultima editare de

@Azzl Acum mănâncă și gura lui ceva. După ce vor scoate USR de la guvernare iar o să facă spume pe PUM.

Duta CD G 2 Replies Last reply Răspunde Citează 2
          • Duta CD Deconectat
            Duta C @daniel22_22
            ultima editare de

@daniel22_22 sper să nu iasă de la guvernare......

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
            • I Deconectat
              Iulian
              ultima editare de

''Uite fix atitudinea asta e putredă în neamul ăsta blestemat."
              Citatul aparține lui Ionuț Ciurea.
              Bai derbedeule, neamul asta nu-i blestemat, neamul asta a rezistat aici de două mii de ani, cati sau perindat pe aici si au încercat sa ne desființeze si nu au reușit. Ce ne caracterizează este reziliența, adaptabilitatea, nu- ti place de neamul ăsta du-te in alta parte.

JohnDoeJ daniel22_22D 2 Replies Last reply Răspunde Citează 3
              • G Deconectat
                gruia88 @daniel22_22
                ultima editare de

@daniel22_22 Parca si vad o discutie asa oficila intre reprezentatul guverunului si domnul Umbrarescu :
                -Domnule Cosma mi s-a spus ca aveati ceva probleme legate de calitatea executiei , termenii contractuali si alte probleme si tot comentati public pe anumite forumuri .
                -Haideti Domnu Dorin ca stiti si dumneavoastra cum e , eram si eu acolo cu baietii la o sueta , nu era nimci serios imi dadeam cu parerea ,

Pana una alta fiind o persoana publica si reprezentand un guvern al Romaniei , nu este normal sa iese cu declaratii sau pareri diferite de mersul lucrurilor .

Cel mai decent lucru dupa mine era sa nu mai posteze cel putin cat este la guvernare .

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                • JohnDoeJ Deconectat
                  JohnDoe @Iulian
                  ultima editare de

@Iulian printre multele tare pe care le avem, una din ele e ca nu stim sa ne sprijinim unii pe altii indiferent de situatie.
                  Mai degraba ne dam in cap sau mai rau, ne aliem cu dusmanii impotriva noastra.
                  Si exemple avem: https://www.contributors.ro/oltenia-habsburgica-prima-tentativa-de-integrare-europeana-a-romanilor/

Calafat - Severin - Lugoj

• daniel22_22D Conectat
                    daniel22_22 @Iulian
                    ultima editare de

@Iulian Corect. Nu-l opreste nimeni sa emigreze.

• M Conectat
                      MihaiD
                      ultima editare de

Depășirea termenelor din contractele inițiale fără explicații din partea UMB nu este în regulă. Doar că, dacă accepți depășirea asta, argumentat, la Porr și Strabag, accepți și la UMB. Sau dezbați public diferențele de abordare. Apoi, în vară a fost realmente criză cu banii. Dacă Horațiu Cosma nu știe, înseamnă că nu are acces la toate informațiile; dacă știe și nu spune, înseamnă că e jeg. Ciurea e cantitate neglijabilă,nu contează, nu are vreo funcție care să conteze, e un băiat care-și dă cu părerea și care a ocupat temporrar o nișă liberă. S-au tăiat proiecte pe PNRR care se încadrau în termenul de execuție și îmi asum ce spun, pentru că pot da exemple, cu argumentul că „nu se încadrează”, ca să salveze bugetul și deficitul. Să taie cheltuielile. Îmi aduc aminte de comunicatele API în care înfierau alocările bugetare. Brusc, au uitat de ele la momentul raportării la lucrările UMB. Nu știu dacă e frustrare nu știu dacă e ce a spus Rizea (unde mă așteptam să fie dat în judecată de API / USR / Drulă, dacă mințea), inclusiv Răducu spune niște lucruri prin comentarii, niște bani pe care UMB nu a vrut să-i plătească. Esența e că nu au fost bani la buget, nu sunt, iar dacă UMB a fost convins s-o lase mai moale, perfect pentru buget. Dacă nu e așa, îl rog pe Horațiu Cosma să-l înjure mâine pe Bolojan, cu cifre, iar pe API o rog să dea comunicat.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                      • Duta CD Deconectat
                        Duta C
                        ultima editare de

Nici eu nu înțeleg de ce să lupți contra UMB ( sau oricare altă firmă ) cu atâta înverșunare. Mie îmi dă cu virgulă. Strict fiind vorba de UMB, noi suntem pasionați, mai mult sau mai puțin specialiști , unii amatori ca mine, nu a făcut niciun rău niciunui pasionat. Eu mă bucur și la Mapa ca face treabă că aștept de 30 de ani autostrazile. Ferească Dumnezeu de așa abordări ! Oameni cu sufletul greu, apăsat ,fără pace. Trist !

1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
                        • First post
                          Last post