Cârcoteala de pe drum
-
Ca sa cârcotesc și eu un pic: onoratul CNAIR când o implementa un sistem modern de plata la peajul de la podul peste Dunăre, cu cardul, cu multe porți, nu idioțenia care este acum.
-
@SwatKat Ai informatii sau stii care ar fi imobilele in discutie la centura Nord Focsani? Am o curiozitate legata de data cand au fost construite . Totusi intre DN 2 si DN2D nu este nici un drum intabulat. Apare pe maps Str. rovine (drum de explatare agricola) Casele alea au autorizatie? In ce baza au fost eliberate? Au facut dovada unei cai de acces? Oare nu stam toti blocati cu o lucrare de infrastructura deorece trebuie sa ne rupem capul cum dam HG acum pentru niste imobile construite in extravilan?
-
stiu ca e campanie electorala in B, dar iata ce articol pe un site obscur:
-
@Azrael a spus în Cârcoteala de pe drum:
stiu ca e campanie electorala in B, dar iata ce articol pe un site obscur:
Inainte de a posta asa ceva, uita-te putin cine e in spatele acestor site-uri.
Nu-i tin partea lui Drula, dar asta e unul din reteaua de dezinformare aur-ista. -
Asta e meseria lor si a lu guru ( ăla cu cânepa si caii ), viclenie , urăa , scandal și minciună-dezinformare. Sper să nu le mai meargă mult!
-
@yetiman a spus în Cârcoteala de pe drum:
Inainte de a posta asa ceva, uita-te putin cine e in spatele acestor site-uri.
Nu-i tin partea lui Drula, dar asta e unul din reteaua de dezinformare aur-ista.conu virtual puscarias Rizea elucubreaza ceva pe tema asta. e un video in link
https://www.replicaonline.ro/cristian-rizea-arunca-bomba-drula-ar-urma-sa-fie-audiat-la-dna-in-bdquo-dosarul-dronelor-rdquo-video-641271nu stim ce va fi saptamana viitoare, chiar daca ar fi fals (si mari sanse sunt sa fie neadevarat cred) si ar exista asa ceva la DNA...un lucru negativ, chiar neadevarat, e greu de spalat apoi. o fi dat si ciurea interviuri la dna?

-
@Azrael
Zic de ani de zile că ceea ce se petrece cu „Pro Infrastructura” e foarte dubios.
În primul rând, nu mai are nicio legătură cu atmosfera de pe forum de acum 5 ani.
În al doilea rând, nu e posibil ca atâția oameni să repete neadevăruri cu atâta pasiune și toate în aceeași direcție (pro un anumit partid, anumiți indivizi, contra unei anumite firme), decât dacă există interese la mijloc.Aici, pe forum, văd că fondatorii lucrează ca să se întrețină.
Acolo, însă, sunt curios cine plătește facturile „monarhului”, care e un șomer de lux.
Și în ce scop le plătește și cine îl promovează.Nu cred că ar mira pe nimeni dacă am descoperi că PSD extrage o groază de bani de la firmele de construcții.
De ce ar fi altfel la USR? Sunt mai puțin lacomi, mai morali? Eu nu cred.
Și toată corupția asta de la partide și miniștri o plătim noi, cei de jos, care ajungem să plătim totul mai scump.@mihai — Fără să fi avut ocazia să discut prea mult cu tine pe forum, vreau doar să spun că sunt impresionat de cât de decent și cu câtă răbdare i-ai vorbit colegului banat.
Și de faptul că ți-ai cerut scuze, deși eu nu văd să fi greșit cu nimic. -
@mike_us Nu mai vreau să alimentez discuția, mai ales ca individul a fost banat, vreau doar să atrag atenția ca maniera de a reacționa si discuțiile despre Ciurea anticiurea demonstrează ca de fapt acel ID era tot monarhul. Iar amenințarea cu ddos și bots mi s-a părut la fel, stilul lui. In cazul asta, din păcate, este vb de o patologie dincolo de orice alte discuții despre forumuri și infrastructura. Păcat!
-
Monarhul e un fel de Putin. Nu ai voie sa zici decât ce îi gâdilă lui urechile. Face crize,spume. Vrea să fie ascultat. Îi recomand un consult .
-
@daniel22_22 e carcoteala, mai bine continuam aici.
Imi aduc aminte de PPP acum, exista riscul situatiei in care statul garanteaza un anumit venit, nu se realizeaza si platim noi din impozit diferenta dintre taxele pe tronson si venitul prognozat.
Totusi, cum am putea justifica atunci existenta autostrazii daca economic nu e fezabila? Adica nu e destul de mult trafic platitor incat sa se construiasca? Ce se poate face incat sa devina fezabila in viitor?
-
@JohnDoe Cuplul de comici Ponta-Sova spunea ca rezolva necesarul de trafic pe Ploiesti-Brasov pe PPP obligând tot traficul greu sa meargă pe acolo și lăsând A1 doar pentru turisme.

-
@JohnDoe În caz de PPP se calculează o rată de rentabilitate a proiectului, se repartizează pe anii de parteneriat, se pune în contract și diferența dintre veniturile din taxare până la veniturile bugetate se acoperă de stat. După cei X ani de parteneriat statul preia gratis autostrada.
Singurii care au bani de așa ceva e statul chinez care a tot finanțat autostrăzi prin Asia, Africa și Balcanii de Vest (non-UE) în care sumele plătite de statele beneficiare și garatau cu active: porturi, resurse naturale, infrastructura energetică, etc. Țeapă curată pentru ca beneficiarii nu au mai putut plăti și au pierit activele puse gaj sau au apelat la FMI să scape de chinezi. -
@daniel22_22 chiar ma gandeam la doua cazuri cu chinezi, Muntenegru si situatia neplacuta in care sunt si cel de-al doilea caz, Serbia unde inca nu au inceput sa transpire vestile, exceptie prabusirea din gara de la Novi Sad.
-
In Romania si Bulgaria pot sa caute, ca n-o sa gaseasca ... Sa caute si ei intr-o tara mai saraca decat a lor!
Rețeaua AUR: Dezinformare finanțată pe Facebook și TikTok
Cum propagă grupurile de Facebook ale AUR propaganda rusă