Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

Cârcoteala de pe drum

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    95 Mesaje 26 Posters 1.1k Vizualizări 1 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • P Conectat
      PaulS @mihai
      ultima editare de

@mihai Nu cred ca e singurul care trebuie avertizat. Daca chiar esti impartial ar fi ideal sa citesti si ce au mai scris alti utilizatori mai vechi care au venit cu argumente similare. ( e vorba de 1-2, chiar nu sunt multi ) .

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
      • C Deconectat
        Claudiu1 @PaulS
        ultima editare de

@PaulS nu e vorba de învins, ca nu suntem la concurs de dezbateri si nici nu jucam poker pe bani :). Fiecare are o opinie. In ciuda aparenței de polarizare, lumea nu e in alb si negru, naivitate sau nihilism. Mai ales că părerile se schimbă în timp. Sunt convins că lumea își va mai schimba percepția dacă se pierd fonduri din PNRR. La fel cum s-a schimbat și atunci când unii anunțau ca pică podul la Buzău și că nu se fac măsurători statice.

P 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
        • P Conectat
          PaulS @Claudiu1
          ultima editare de

@Claudiu1 Ce treaba are cu ce am scris eu ?
          Motivul pt care l-am mentionat pe Mihai a fost ca disctuia sa nu continue cu o alta persoana.

C 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
          • C Deconectat
            Claudiu1 @PaulS
            ultima editare de Claudiu1

@PaulS "Ca si idee, am avut si eu acceasi discutie pe A8, ei au invins pt ca sunt mai multi nu pt ca au avut argumente mai corecte si cu toate aceastea am pastrat un limbaj decent"
            La asta dădusem reply, dar nu pare sa meargă bine reply de pe telefon

P 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
            • P Conectat
              PaulS @Claudiu1
              ultima editare de

@Claudiu1 Asa are logica. Ce imi doream sa se inteleaga ca de data aceasta ar trebuie sa fie o atitudine echilibrata, altfel o sa ajunga un curand un forum doar cu pareri pro spre o anumita zona.
              PS: Daca mai gasesti/gasiti probleme de genul, poti/puteti sa le reclamati sau sa-i scrieti lui @mihai .

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
              • vancouverV Deconectat
                vancouver
                ultima editare de vancouver

@mihai cred ca după ce se mai liniștește discuția mutăm toate postările care nu au legătură cu A7 in „Cârcoteala de pe drum“.

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
                • S Deconectat
                  SwatKat
                  ultima editare de

M-am simtit astazi aici, din pacate, fix ca pe forumul celalalt. Gaseam zilnic aici doar informatie curata, intrebari si raspunsuri la obiect, poate ceva comentarii personale, insa azi nu am mai stiut pe ce pagina web am intrat :)))
                  Sper ca pe viitor cei carora le place sa se inflameze reciproc cu ideile lor preconcepute sa ramana pe plaiurile monarhilor...

Mie unul ce s-a intamplat azi e ilustratia proberbului ala cu aruncatul pietrei in apa de o persoana... degeaba se chinuie unii cu argumente, opinia unora e nestramutata, din pacate.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 8
                  • V Deconectat
                    vladel
                    ultima editare de

Urmăresc de mult timp acest forum, fără însă a avea cont. Mi-am făcut cont tocmai ca să rog adminii sa nu mai permită astfel de incursiuni ale unor oameni pe care nu vreau sa îi cataloghez. A reușit acel user ca în decurs de câteva ore să strice toată atmosfera. Așa ceva nu mai trebuie permis atâta timp cât nu există capacitatea de a avea un discurs fără atacuri la persoană, fără a arunca cu cuvinte jignitoare. Mult succes tuturor și doamne ajută că scăpăm de Mizil. De sărabători rămân optimist că vom circula de la București la Adjud doar pe A7.

vancouverV 1 Reply Last reply Răspunde Citează 12
                    • vancouverV Deconectat
                      vancouver @vladel
                      ultima editare de vancouver

@vladel Nu este ușor de gestionat o astfel de situație. Pe de o parte vrem libertate de exprimare și păreri variate - în esență rolul forumului. Așa ca nu poți bloca din start astfel de oameni. Ulterior cu toții suntem mai deștepți, după ce vedem schimbul de replici. Să ștergem postările iarăși nu e bine. Mai bine să rămână și toată lumea să-și poată face o părere.

PS. Am mutat 60 de postari "pe langa" de pe A7 aici pe "Carcoteala".

1 Reply Last reply Răspunde Citează 14
                      • A Deconectat
                        Azzl
                        ultima editare de

bhnews  /  oct. 20

Autostradă București – Salonic! Un acord pentru transport pe axa Marea Egee – Marea Neagră va fi semnat între Grecia, Bulgaria și România în noiembrie - Bihor News

Autostradă București – Salonic! Un acord pentru transport pe axa Marea Egee – Marea Neagră va fi semnat între Grecia, Bulgaria și România în noiembrie - Bihor News

Semnarea la Bruxelles a unui acord de cooperare între Grecia, Bulgaria, România și Comisia Europeană pentru realizarea axei verticale care va uni cele trei țări ar urma să aibă loc în luna noiembrie, potrivit unei declarații a comisarului european pentru transport durabil și turism, Apostolos...

Grecii nu au aflat de A8 in totalitatea lui sau stiu ei ceva? 🙂

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                        • vancouverV Deconectat
                          vancouver
                          ultima editare de

Nu este pe coridorul principal (core).

Nici intre Sibiu si Timisoara nu este nimic. Si asta pentru ca aici nu e vorba de greci, ci cu violet este un anumit coridor pan-european. Restul din A1 este pe alt coridor. Coridoarele se suprapun partial.

Vezi mai multe aici:

TEN-T Maps of the European Transport Corridors

TEN-T Maps of the European Transport Corridors

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                          • M Deconectat
                            mihab @Azzl
                            ultima editare de

@Azzl A8 sigur se face. E clar ca dupa inchiderea A7 + A1, prioritatea este finalizarea A8+ A3 - bucatile din Ardeal (axa vest-est). Asta pt Moldova din RO, cea peste Prut + UA.

Si noi suntem norocosi (geopolitic-economic) ca suntem pe axa asta.

D 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                            • D Conectat
                              DoubleOG @mihab
                              ultima editare de

@mihab normal ca trebuie mereu sa depindem de alti factori externi, niciodata sa influentam noi lucrurile intern... stam la mila altora in loc sa incercam sa ne dezvoltam economia. halal de tara.

1 Reply Last reply Răspunde Citează -2
                              • P Conectat
                                PaulS
                                ultima editare de

Patru firme de construcții au fost amendate cu 2,3 milioane de lei, pentru înțelegeri ascunse în privința alinierii ofertelor la licitații ale Companiei de Drumuri.

Auras Rosu  /  oct. 21

Patru firme de construcții au fost amendate cu 2,3 milioane de lei, pentru înțelegeri ascunse în privința alinierii ofertelor la licitații ale Companiei de Drumuri. Trei dintre ele sunt din Arad, iar...

Patru firme de construcții au fost amendate cu 2,3 milioane de lei, pentru înțelegeri ascunse în privința alinierii ofertelor la licitații ale Companiei de Drumuri. Trei dintre ele sunt din Arad, iar...

Licitațiile au fost desfășurate de CNAIR prin regionalele Brașov, București, Constanța și Timișoara, iar companiile amendate sunt: Trecon Logistic SRL,

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                                • First post
                                  Last post