A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@MihaiD Stimabile, ma intreb de ce nu ai raspuns la mesajul initial de ura si venin (retoric desigur) si imi raspunzi mie doar pentru ca am raspuns cu aceeasi moneda.
Recapitulam pentru aia mai batrani (nu pot da quote pentru ca nu am luat parte la familia biserica umb):
"Iulian
acum 10 oreDelir total pe forumul vecinilor, de ce înainte UMB-ul putea intra pe terenul oamenilor fără expropriere și acum nu puteau să relocheze stalpul de la Tișița ."
Deci esti si tu de acord cu veninul si frustrarea, dar doar cand se adreseaza altcuiva? Sa stiu cu cata ipocrizie sa raspund ca sa egalam fortele.
Daca se permite asa ceva, de ce nu ii tragi tu la raspundere cum pari ca ma tragi pe mine?
Scriu iar pentru cei care citesc pe sarite si doar ce le convine: nu are ce cauta atacul la persoana pe orice forum de orice fel. Faptul ca a fost tolerat aici e strict vina moderatorilor. Nu ai cum sa zici ca atacul la persoana e o parere sau libertate de exprimare, legea zice complet altceva.
Unde erati voi astia care va dati acum mari impaciuitori cand se postau atacuri la persoana? De ce nu ati chemat moderatorii sa ia masuri cu aceeasi pasiune cu care o faceti impotriva mea?
Nu va e rusine, oameni in toata firea care nu mai dorm de grija altui barbat si pozati in victime acum in fata mea. Ipocrizie maxima.
Repet, luati masuri si banati astfel de utilizatori, inclusiv eu. Nu voi plange ca astia alfabetizati functional si membri ai unui cult ce preaslaveste o firma privata. Nu l-am auzit o data pe @vancouver sa debiteze idioteniile pe care le debitati voi, si omul e inginer si stie despre ce vorbeste (viele grüße)
Daca eu singur reusesc sa va unesc pentru ca va ranesc sentimentele cu niste linkuri, iar atatea raspunsuri primite arata clar ca da, ce zice asta despre voi? Stiu stiu, x e rau, y e rau, eu sunt perfect si nu am nicio vina, nu?
Daca nici acum nu intelegeti ca e o problema ce se face aici si ca si voi sunteti parte din problema, inclusiv moderatorii, sunteti destinati sa esuati in orice vreti sa faceti aici, cu exceptia preslavirii unei firme si a atacurilor la persoana, desigur.
-
𝗦𝗶𝗺𝘂𝗹𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂 𝗽𝗲 𝗹𝗼𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗶̂𝗹 𝗱𝗮̆𝗺 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗺𝗮̂𝗶𝗻𝗲
𝑷𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕 𝒄𝒐𝒇𝒊𝒏𝒂𝒏𝒕̦𝒂𝒕 𝒄𝒖 𝒇𝒐𝒏𝒅𝒖𝒓𝒊 𝒆𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒏𝒆
𝗠𝗮̂𝗶𝗻𝗲, 𝟭𝟳.𝟭𝟬, 𝗱𝗮̆𝗺 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰
De la domnul secretar Scriosteanu
Poate in urmatoarele 2 saptamani nu avem parte de mazga. la iesierea provizorie (min12:00) o sa fie urat.
-
@26ld Am debitat idioțenii?
ok. Doamne, ferește, să te trag la răspundere pentru delict de opinie! Mergi cu Dumnezeu! tschüss
-
@MihaiD Să știi ca exact la asta m-am gândit și eu. Este tiparul și lexicul lui. Dar dacă este așa, sincer mi-e milă de patologia monarhului și de cei care trebuie să îl suporte, ar fi foarte trist…
Altfel, este efectiv deranjant cum un individ arțăgos și cu derapaje de limbaj se aruncă și inundă cu inepții și provocări agresive un topic altfel interesant legat de A7, în care aruncă cu tot felul de invective și troleaza în continuu cu “jos voturile” mai mulți useri in decurs de cateva ore.
În loc să discutăm despre A7, un singur ins a deturnat complet discuțiile despre deschiderea de mâine. Probabil vrea să ducă acest forum în derizoriu, pe fondul scăderii PUM si a părăsirii lui în favoarea AsCoRo. -
Imi cer scuze utilizatorilor, dar m-am vazut nevoit sa-l banez pe @26ld pentru 7 zile, din cauza atmosferei toxice pe care a creat-o in doar cateva ore.
Sper ca cele 7 zile sa-i fie un sfetnic bun.
-
cred ca e membru USR, ca fix asa se comporta si astia din partid sa demonstreze ca au dreptate :)) (plot twist: sunt membru de partid). 0 pragmatism si doar dezbinare. oamenii trebuie sa inteleaga ca orgoliile si un ego sensibil nu duc spre nimic bun, doar divizeaza. schimbarile majore se realizaza cand exista unitate spre un scop comun, adica cel de a dezvolta Romania cu infrastructura rutiera. pentru asta lasi la o parte valorile morale, egoul si te concentrezi pe scop.
-
Si as mai completa cu ceva din ciclul "I don't know who needs to hears this, but" (sper sa nu ne oripilam la niste romgleza
) :
- a spune "Esti prost" e o insulta si un atac la persoana
- a spune "Consider ca ceea ce ai spus e o prostie" e o opinie
Este o ENORMA diferenta intre cele doua.
-
@mihai Nu cred ca e singurul care trebuie avertizat. Daca chiar esti impartial ar fi ideal sa citesti si ce au mai scris alti utilizatori mai vechi care au venit cu argumente similare. ( e vorba de 1-2, chiar nu sunt multi ) .
-
@PaulS nu e vorba de învins, ca nu suntem la concurs de dezbateri si nici nu jucam poker pe bani :). Fiecare are o opinie. In ciuda aparenței de polarizare, lumea nu e in alb si negru, naivitate sau nihilism. Mai ales că părerile se schimbă în timp. Sunt convins că lumea își va mai schimba percepția dacă se pierd fonduri din PNRR. La fel cum s-a schimbat și atunci când unii anunțau ca pică podul la Buzău și că nu se fac măsurători statice.
-
@Claudiu1 Ce treaba are cu ce am scris eu ?
Motivul pt care l-am mentionat pe Mihai a fost ca disctuia sa nu continue cu o alta persoana. -
@PaulS "Ca si idee, am avut si eu acceasi discutie pe A8, ei au invins pt ca sunt mai multi nu pt ca au avut argumente mai corecte si cu toate aceastea am pastrat un limbaj decent"
La asta dădusem reply, dar nu pare sa meargă bine reply de pe telefon -
@Claudiu1 Asa are logica. Ce imi doream sa se inteleaga ca de data aceasta ar trebuie sa fie o atitudine echilibrata, altfel o sa ajunga un curand un forum doar cu pareri pro spre o anumita zona.
PS: Daca mai gasesti/gasiti probleme de genul, poti/puteti sa le reclamati sau sa-i scrieti lui @mihai . -
@mihai cred ca după ce se mai liniștește discuția mutăm toate postările care nu au legătură cu A7 in „Cârcoteala de pe drum“.
Hai să încercăm să ne concentrăm pe A7.
-
M-am simtit astazi aici, din pacate, fix ca pe forumul celalalt. Gaseam zilnic aici doar informatie curata, intrebari si raspunsuri la obiect, poate ceva comentarii personale, insa azi nu am mai stiut pe ce pagina web am intrat :)))
Sper ca pe viitor cei carora le place sa se inflameze reciproc cu ideile lor preconcepute sa ramana pe plaiurile monarhilor...Mie unul ce s-a intamplat azi e ilustratia proberbului ala cu aruncatul pietrei in apa de o persoana... degeaba se chinuie unii cu argumente, opinia unora e nestramutata, din pacate.
-
@Azzl a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
𝗦𝗶𝗺𝘂𝗹𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂 𝗽𝗲 𝗹𝗼𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗶̂𝗹 𝗱𝗮̆𝗺 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗺𝗮̂𝗶𝗻𝗲
I se clatina un pic telefonul dlui Scriosteanu la unele intrari sau iesiri de pe podete... Sper sa fie de la amortizoarele proaste ale masinii de serviciu...
-
No comment!
-
@Niros
Pistol insista ca se deschide maine (vineri). -
Pe waze deja e actualizat ca e deschis