A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Sa nu mai vorbesc că România este o tara cu niste finanțe excepționale , că deficitul public este aproape zero, că ne permitem sa plătim oricât sa avem autostrada in termen, că oferta UMB de 80% din estimarea inițială nu- și avea nici un rost, ca era mult mai bine daca lotul revenea la X/Y/Z (specialiștii în claims nu?) ca aia sigur terminau cu doi ani înainte.
-
@mihai tonul ăla dramatic e pentru că pregătesc terenul pentru comunicarea care va include „așa cum vă explicam, doar forțând la maxim UMB va reuși să recupereze întârzierile acumulate... ne punem întrebarea dacă această forțare s-a făcut în detrimentul calității...” etc. etc. Putem anticipa. Nu e nicio forțare, În plus, faptul că vedem cum se înalță structurile și la nord de Răcăciuni îmi spune că nu refuză nici Răcăciuni - Bacău în 2025, dacă e posibil. Oricum, scopul nu e ăsta, ci PNRR.
-
-
@MihaiD Anul trecut in toamna exact asa a fost narativul, plus ceilalti care erau siguri de "lipsa de calitate a asfaltarilor", ca urmau sa sara bucati din asfalt etc. Intre timp, pe A0Sud e jale in unele locuri pe b1.
Intarzierile contractuale sunt scoase in evidenta cu precadere la Umb, pe lotul 2 la Trace aceiasi care sunt foarte "in tema" cu ce face Umb, se intreaba care e podul cu probleme, incurca pasajele intre ele, si discutia e extrem de sumara si se incheie cu "la revedere" de la monarh, daca nu sustii tonul cu umebeu e supra-incarcat, etc. -
Autostrada A7 | Ploiești-Buzău Lot 3 | Comparație stadiu la o săptămână | 21.07-28.07.2025 (Nurol)
SkyScraper Ro
-
BREAKING Cinci loturi din Autostrada Moldovei A7 vor fi mutate de pe împrumuturi pe granturi PNRR – SURSE
Din ce înțeleg eu, sunt 5 din cele 6 loturi de pe Focșani–Bacău și Bacău–Pașcani.
Lipsește doar lotul de lângă Pașcani.
Dacă e adevărat că sunt din fonduri 100% nerambursabile, ar însemna că nu ar mai trebui să existe nicio problemă ca guvernul să plătească UMB-ul. -
Actualizare procente pe Cestrin:
Focșani – Bacău:
- Lot 1: 60%
- Lot 2: 55%
- Lot 3: 31%
Bacău – Pașcani:
- Lot 1: 36%
- Lot 2: 34%
- Lot 3: 35%
Și Nurol este la 67%.
-
Conform lui Emilian Grigoras (Facebook);
UMB lucrează la bretelele pentru devierea temporara a traficului de pe DN2 E85 in zona Garoafa. Devierea este necesara pentru a se construi pasajul prin care DN2 E85 va supratraversa autostrada A7.
️ pe breteaua de pe sensul de deplasare Focsani - Adjud se aplica emulsie bituminoasa si se pregătește asfaltarea.
️ probabil ca după perioada de pauza de o săptămână care urmează, se vor aduce forezele in șantier si va începe construcția efectiva a pasajului.
-
@Azzl Cred că se poate pune și linkul.
Se pot vedea câteva detalii legate de pregătiri.
Cred că acesta era punctul cel mai critic. Hai că se poate! -
Eu ma referam la postarea asta. Poate s-au inteles partile si este eliberat frontul.