A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
-
Anunt f. important de la CNAIR: ploua torential!
Nasol, fix acum cand UMB era mobilizat, a ploat torential timp de o luna si nu mai au cum sa termine la timp! Ghinion! Si de fapt e chiar mai nasol: vara nu-i ca iarna si o sa mai ploua torential.
Se si poate observa, in dreptul unei pile, sub pod, e o balta!

-
eu vad asta : si oameni si utilaje. ca nu intra mai mult din cauza mocirlei, poate da.

-
in nod vedem cum sunt adusi stalpii pentru relocarea retelei electrice. fundatiile par a fi deja turnate. la pod laMoldova cred ca asteapta sa se mai linisteasca la propriu apele odata cu venirea sezonului secetos. pare ca mai sunt 2 randuri de pile de turnat acolo si trebuie miscare rapida caci daca vine ploaia...; la ce au lucrat pana acum in albie vedeti ca au ridicat un dig de protectie temporar.
-
Speranta moare ultima !!! asa o chema pe soacra-mea
-
-
Potrivit anunțului oficial, Consiliul Tehnico-Economic al CNAIR a aprobat, după o analiză detaliată a traficului pe drumurile expres existente, două măsuri importante de creștere a siguranței rutiere:
Lărgirea platformei drumului expres de la 21,50 m la 23,00 m, pentru a asigura o bandă de staționare de urgență de 2,5 m;
Amenajarea de alveole destinate staționării de urgență, la intervale cuprinse între 1,5 km și maximum 3 km, în zone cu vizibilitate corespunzătoare. Aceste alveole vor avea o lungime de 145 metri. -
@Azzl Noroc cu HC și care mai gândesc pe acolo.
-
@Duta-C Consiliul Tehnico-Economic al CNAIR 🙂
-
@Azzl Adică ca în Polonia. Așa da.
-
Centura Bacăului se închide temporar pentru conectarea cu noile tronsoane ale Autostrăzii A7. Restricțiile ar urma să înceapă din 15 iulie
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare
EXCLUSIV. Centura Bacăului se închide temporar pentru conectarea cu noile tronsoane ale Autostrăzii A7. Restricțiile ar urma să înceapă din 15 iulie