Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    3.7k Mesaje 122 Posters 1.3m Vizualizări 14 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • V Conectat
      vladb @Azrael
      ultima editare de vladb

@Azrael

Poate că persoana non grata nu va deveni dar în particular sigur i se va spune. Totuși, ca un membru vechi (încă de la început - când marea majoritate a membrilor au trecut de la Skyscrapercity la peundemerg) va pot spune că sunt două nuanțe in ceea ce îi privește pe membrii forumului, înregimentați politic - inclusiv HC:

1. Bila neagra - nu sunt consecvenți în declarațiile făcute vis-a-vis de un constructor sau altul și cam trebuie să își înghita cuvintele în momentul când migreaza din zona civică in zona politicului sau invers. Totuși, asta denota flexibilitate ceea ce îi lipsește monarhului (de exemplu)
      2. Bila alba - HC este un exemplu de învățare pe parcurs. Daca vă uitați la primele lui postări, o să vă umfle râsul. Atehnice, repetări ale unor întrebări precedente, etc.

Adevărul e, sincer, povestea vieții noastre în România: când vom descoperi bila gri - critici constructive in orice situație + pregătire minimal tehnica dar managerial impecabila - atunci o persoana e perfect calificată să ocupe orice post de la director la secretar de stat/ministru. Miruță e cel mai aproape în acest moment dar are și el niște ieșiri câteodată care "înnegresc" bila gri...

C 1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
      • C Deconectat
        cipdm @vladb
        ultima editare de

@vladb Într-adevăr Horațiu Cosma este bine intenționat și personal cred că a devenit mai deshis la minte. Se vede că funcția publică l-a responsabilizat, ceea ce este corect din punct de vedere atât politic, dar și profesional.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
        • A Deconectat
          Azzl
          ultima editare de Azzl

Domnul Horatiu Cosma trebuie sa jongleze si el politic asa cum se cere. Si cu cei ce sunt total opusi viziunii sale si cu cei ce rezoneaza. Asa este politica si managementul in general. Cu referire la colegii lui de pe PUM nu poate domnul Cosma sa mearga pe aceeasi linie cu ei intrucat asa cum ati bine intuit el are o functie momentan. Si da. Il responsabilizeaza. Acum stie cum merge treaba.
          Referitor la frustrarile contestatarilor UMB nu cred ca este neaparat la calitatea lucrarilor sau la volum . Livreaza x2 fata de toti ceilalti. Ci la faptul ca Domnul Umbrarescu nu este un produs al nu stiu ce scoli inalte de CFDP. Ci a inceput
          în cadrul Întreprinderii Agricole de Stat din localitatea Podu Turcului, județul Bacău. AKA tractorist cum abject spun unii. Asta imi aduce aminte ca mie personal mi-a fost respinsa adeziunea la un partid intrucat nu am studii superiore :))). Domnul Cosma ar fi muncit zi si noapte spre binele dezvoltarii tarii. Sper ca ce v-a veni sa fie macar egal cu el.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
          • P Deconectat
            pablo
            ultima editare de pablo

Hai să nu lăudăm politicieni. Până la urmă vara trecută politicianul respectiv a spus anul trecut ca A7 se termina sigur la 31 August. Din alte partide s-a spus același lucru. Lipsa de dezbatere la nivel politic a dus indirect la situația actuală — ratarea unor fonduri.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
            • Duta CD Deconectat
              Duta C
              ultima editare de Duta C

Am văzut si eu reel-ul.
              Sper ca HC s-a maturizat si a terminat cu prostiile.
              HC împreună cu Drulă, doamna Ioniță au făcut treaba bună la MT. Bine, de la Bode a început sa se miște treaba.
              Monarhul ,cred ca e pe perfuzie. E terminat. Supuși, la fel. Probabil, dau cu tămâie pe www......ro
              Umbrescu dacă vrea poate termina in 8 luni pana la Pascani. E greu tare dar poate.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
              • vancouverV Conectat
                vancouver
                ultima editare de

Lăsați-l pe monarh să-și vadă de ale lui. Băgându-l în seamă îi dați importanță.

Railway fan. But motorways have to be done first!

Duta CD 1 Reply Last reply Răspunde Citează 7
                • I Deconectat
                  Iulian
                  ultima editare de

Pai până la urmă termină sau nu termina până la Sabaoani in termenul PNRR? Că parcă până acum 4 zile era gata, acum a reînviat și nu au trecut 40 de zile...

A Duta CD 2 Replies Last reply Răspunde Citează 1
                  • A Deconectat
                    Adrianb1 @Iulian
                    ultima editare de

@Iulian Nu.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                    • M Conectat
                      mihai
                      ultima editare de

Autostrada A7 | Focșani-Bacău Lot 3 | Comparație Stadiu la 3 Săptămâni | 09.04-01.05.2026 | UMB
                      • Duta CD Deconectat
                        Duta C @Iulian
                        ultima editare de Duta C

@Iulian Probabil daca subcontracta ceva pe la structuri era mai inaintat ! Eu de asta spun ca daca vrea termina.....acum fiecare cu calculele lui! Numai podetele alea casetate mananca mult timp si oameni ca sunt multe si migaloase....

• Duta CD Deconectat
                          Duta C @vancouver
                          ultima editare de

@vancouver Ai ți tu dreptatea ta.....

• vancouverV Conectat
                            vancouver
                            ultima editare de

Sunt amuzante discuțiile pe A7 pe pum. Sunt așa de îmbuibați oamenii acolo , ca nu pricep ce le spune horațiu cosma. Ei tot o dau ca dacă nu se circulă până la Sabaoani se pierd complet banii. Nu înțeleg ca asta era valabil doar pe grant, nu și pe împrumut. Pentru ca asta le-a spus dimineața la prânz și seara Ciurea și nu le iese din cap.

Pentru cei de aici cred ca lucrurile sunt limpezi:

• UMB nu da drumul la nimic la nord de Bacău până la 31.08
                            • dar trage la maxim să aibe un procent cat mai mare la 31.08 pana la Pașcani
                            • tot ce lucrează până la 31.08 se decontează prin PNRR: Focsani-Bacau grant (bani care nu mai trebuie dați înapoi) și Bacău - Pașcani pe împrumut cu dobândă 2% (față de 6-8% cât se împrumută altfel România)
                            • până în decembrie probabil gata tot până la Pașcani
                            • ce se lucrează după 01.09 se plătește de la buget

Railway fan. But motorways have to be done first!

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Înregistrare Autentificare
                            • First post
                              Last post