A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Dupa parerea mea va fi extrem de greu sa termine in "primavara - vara" pana la Bacau. Daca ar fi singurul lor santier, da, numai ca trebuie concomitent sa traga tare si la nord de Bacau si atunci cred ca 30.06 este mai realist pentru Adjud - Bacau. Presupunand vreme buna incepand de sapt. viitoare (si vor fi peste 10° de luni).
-
Nu stiu ce sa mai spun legat de termenele PNRR. Imi lasa impresia ca se negociaza orice depasire. Vedem. Fac cat pot si dupa bagape SAFE :).
-
Speranta e acum ca proiectele PNRR cu minim 80% sa fie acceptate de CE la decontare, urmand ca restul de 20% sa se plateasca de statul roman.
-
@daniel22_22 Asta e deocamdata o propunere a unui partid, sa vedem daca se accepta. Ca principiu mi se pare corect sa existe o toleranta, 20% sau macar 10%, adica sa nu se piarda finantarea pentru o problema punctuala la un proiect, gen o expropriere, o utilitate care se muta mai greu etc.
-
Agitatie mare UMB in zona Roman si spre Pascani. Subliniez ca de lucreaza intens (zeci de basculante pe pe DJ 208) si dupa Sabaoani. Pe corpul autostrazii nu mai spun.
-
Din păcate nu am avut cum să mă opresc sa fac si poze insă ce am observat interesant pe sectorul Roman-Pascani este că în zona intersecției A7 cu DN 15D (Roman) am văzut ca au adus de pe la Holdea acele Dumpere Komatsu. Erau la treabă. Nu s-a început nimic legat de supratraversari acolo sai la Sabaoani. Am vazut lucarari la devieri de LEA 400. La Sabaoani înca multe conducte PREMO (aductiune apa). Sincer nu stiu daca aceste lucrari reprezinta devieri de retele sau lucrări paralele cu autostrada. Presupun ca la turbion sunt lucrari pentru ca multe masini vin dinspre DJ208 L spre Pascani. Am observat si miscare la structuri atat cat am putut observa din mers.
În schimb ca o nota personala consider ca acele DJ-uri pana la toamna vor fi impracticabile. Convoaiele le vor distruge. -
-
@ncb Bai, da nu mai face nimeni filmari pe toata lungimea loturilor de o buna bucata de timp, sa se vada progresele reale. hm.
(Nu mai spun de filmat A8-ul – contractul e suspendat, sau ce?!)Zici ca primesc doar locatiile unde este activitate si filmeaza exact acolo, niste bucatele, sa arate ca Împăratul s-ar tine de promisiune.
Va fi jale mare, de ambele parti, daca nu termina in august pana unde a promis insusi El, (plus PM, plus Ministrul) – Sabaoani!
Mare, mare...
-
@anddy__ Fii curios. Nu judeca.
In primul rand pe zona Moldovei (judetel Bacau si Neamt) in general sunt 2 dronari care filmau toate loturile. Raducu si Stef. In caz ca le-ai dat bani si ei nu au mai taspuns la telefon nu cred ca ai dreptul de a cere filmari. Daca Raducu a publicat un singur lot nu-l face aservit lui Umbrarescu. cu atat mai mult cu cat oamenij aia au o viata a lor iar filmarile sunt din pasiune. Personal pot spune ca se lucra si la sud si la nord de Sabaoani. Sau poate oi fi si eu platit.
Urat mesaj. -
@Azzl De lucrat se lucrează atât cat se poate, subțire pentru ca nici terenul nu permite mare lucru. Asta e nasol, deja suntem în martie și au rămas doar 6 luni până la recepția finală. Și vorbim de enorm de mult de lucru. Încep să mă îndoiesc sincer ca UMB va reuși pe A7 să termine până la Mircesti.
Cat despre colegul revoltat ca nu mai filmează nimeni, asta înseamnă să nu ai capacitatea de a înțelege ce înseamnă un șantier și cum se face o filmare din drona. Nu reușesc să intre camioanele UMB în anumite zone și tu vrei să intre dronarii cu Dacia sau ce mașini au ei? Nu mai zic ca fac voluntariat, nu sunt plătiți de colegul revoltat.
PS Ștef parca avusese probleme cu drona noua, a căzut și e praf. Dar de unde sa știe mâncătorii de borș?