A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Nu se poate, exista iluminat functional, trebuie sa fie ceva facut cu AI-ul.
-
@Iulian functional in mare parte
vezi breteaua Nicolae Balcescu - Roman. Nu caut nod in papura, dar daca tot au filmat oamenii astia si noaptea.. Multumim mult pentru filmari apropo! -
Nu-i autostrada doar comentarii pe o tema data, asa cum stim noi:
-
-
^^ Luni, maxim marti 1 septembrie se (re)deschide si Centura Bacau cu access prin Nodul Bacau Nord pe aliniamentul final.
se pare ca va dura ceva mai mult...
-
Am atins astăzi borna de 1.476 km. În decembrie 2022 încă nu aveam 1.000 km.
Anul acesta trecem de 1.500 km și, cu puțin noroc la loturile care sunt la limită, putem trece chiar și de 1.600 km.
În jur de 2.000 km nu vom acoperi toate necesitățile, dar în mare situația va fi deja bună. Iar nivelul ăsta poate fi atins în următorii 4–5 ani. -
Mâine e 1 septembrie și s-a încheiat și nebunia PNRR. O mică statistică despre ce a făcut UMB: aproximativ 5,5 miliarde de lei în primele 8 luni.
Ca referință, anul trecut au trecut de 7 miliarde de lei.
În jur de 1 miliard de lei sunt facturi recente emise, dar încă neplătite.La sfârșitul săptămânii o să pun și separat pe proiecte: A7, A3 etc.

-
Face cineva drumul Roman–Bacău?
Dacă da, poate face niște poze de pe DN2 cu lucrările la legătura celor două noduri(Filipești și Roman Sud) cu DN2 ? -
-
-
Se stie official sau pe surse cat ar mai dura pana nodul Bacau Nord o sa fie gata?
Multumesc
-
@petre86 Cred că cele mai bune informații vin din filmări.
În ultimele două zile au fost foarte multe și, din ce se vede, avem deja primul strat de asfalt pe bretele și pe autostradă, deci sunt motive bune să credem că se apropie de final.La nod se vede o mobilizare bună, iar UMB are și resursele, și experiența necesară pentru astfel de lucrări. Știu și ei că trebuie terminat rapid.
Deci să avem puțină răbdare și să ne uităm la următoarele filmări, ca să vedem cum evoluează.- @mihai a zis, parcă, marți.
- Eu am zis sâmbătă, maximum luni.
- De la experți se aud câteva săptămâni. Nu știu dacă în half profile sau full profile.
Poate altcineva știe mai multe decât mine și îți poate răspunde mai precis.
-
-
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare