A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Acest mesaj a fost șters! -
@daniel22_22 asta era acum un an. Eu naiv….. Am citit de un HG de exproprieri suplimentare in Iulie. Dar aparent sunt doar ptr lot 2.
Poate unii ar spune ca situatia ii convine UMB-ului. Nu stiu ce sa spu . Numarul ala de basculante, buldozere si excavatoare trebuie pus la treaba la iarna si inceput de primavara. iar pe lotul de pe A8 nu stiu daca incap toate. -
@Azzl Poate din iarna/ primăvara incep decopertarile si de la Pascani spre Suceava.
-
@daniel22_22 AM este act precursor pentru AC. In momentul in care anulezi AM, implicit anulezi AC, pentru ca in niciun moment nu poti fi in situatia juridica de a avea un AC fara AM. Practic vorbim de un principiu de drept, in care anularea unui act (adica desfiintarea lui) anuleaza pe cale de consecinta toate actele juridice care au rezultat din actul anulat.
Acum e drept ca justitia din Romania are un alt principiu bizar, care se trage mai degraba din legile menite sa protejeze coruuptii: hotararile instantelor nu sunt executorii pana cand nu sunt definitive. Iar hotararile nu devin definitive cata vreme exista cai legale de atac (apel, recurs etc.) pe care una din parti le foloseste.
Cu alte cuvinte, hotararea care obliga la exproprierea cladirii bisericii si care desfiinteaza AM-ul poate fi complet desfiintata in apel si totul sa ramana fix cum a fost. Adica fara expropriere, si cu AM-ul si AC-ul fix asa cum sunt.
Banuiesc ca CNAIR a facut apel, dar nu stiu ce s-a intamplat mai departe. Suntem intr-o situatie nebuloasa.
-
@gales_-vasile înca în proiectare acolo. OIL pe 1 mai. 6 luni proiectare. Nu este AC acolo. Dar da. Poate la primavara
-
@vancouver
L-am sters eu pentru ca incerc sa adaug capturi de ecran, in format jpg, pe rand, dintr-un total de 18 si primesc erori care arata asa:! [ distanta giratoriu - DN2 - Racaciuni - 01.jpg ] ( [ [ error:parse-error ] ] )

Numele nu a influentat, redenumindu-le in 1, 2, ... , 18.jpg si nu a ajutat.
Pozele sunt mici si ca rezolutie si ca spatiu ocupat, intre 80-250kB.Multumesc, mai incerc zilele urmatoare.
-
@mike_us Dezinformare crasa. Si mai sunt oameni care afirma ca reparatiile pe loturile Umb au fost mult mai grave decat pe Nurol.. desi n-am vazut niciunde sa bage piloti forati Umb ca sa stabilizeze. In fine, pana la urma vorbim de o mana de frustrati care se considera detinatorii adevarului absolut.
Partea mai grava pe care o vad este insa mediatizarea unui singur "expert" de catre toate canalele TV, pe orice subiect legat de infrastructura. Chiar toata tara sta intr-un singur "monarh"? -
@oarecare încearcă sa bagi câte o fotografie sau doua pe postare. Am avut aceiași problema.
-
-
@oarecare da, am si eu uneori problema asta sau altele. Este de cand am trecut pe un server mai mare in luna mai. Am incercat si nu i-am dat de cap. Erorile nu apar la toti utilizatorii, ceea ce face mai dificila depistarea cauzei.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare