A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
-
Acest lot mi se pare o ilustratie buna pentru diferentele dintre cele doua Romanii: zone ajunse la stadiu de marcaje care despart zone in care inca nu s-au turnat radierele.
-
@daniel22_22 PNRR ca PNRR. Aia e. O sa plateasca statul mai mult dar la urma urmei e pentru noi. Nu cred ca doar de la UMB o sa avem probleme. cu cereri de plata.
Acum.... Oare merg de 1 Decembrie cu copiii la parada pe autostrada de la Sabaoani la Bucuresti? -
@Azzl foarte probabil ca da. Dupa ce se finalizeaza pasajele din zona Cleja - Nicolae Balcescu, se elibereaza resurse pentru pasajele Filipesti si peste raul Moldova. De la stadiul actual nu vad nicio problema de finalizare pana pe 1 Decembrie pana la Sabaoani.
-
@Azzl : De obicei la 1 Decembrie plouă, e frig, jumatea de nord a orașului e închisă și o să parchezi pe unde vei apuca, oricum departe de zona paradei, oamenii se îmbulzesc pe Kiseleff și copiii nu vor vedea nimic. Vor pleca acasă frustrați.
Asta dacă vrei să crezi pe cineva care locuiește în zonă și preferă să vadă totul la TV. -
@daniel22_22 acum sa fiu sincer defapt noi mergem mai devreme. Cand sunt repetiile. E lejer. Mai multa presiune pe UMB.
-
-
wow, iar baga forjă la Filipești, diferență de 2 zile intre filmări.
-
@Azrael Merg bine aici da....forță.
-
-
Deci la Cleja pana la urma din informatiile pe care le avem, pare vorbita treaba cu half-profile pentru 31.08 si cum spuneam, este ok pentru grant PNRR.
Asta e explicatia neglijarii unor pile pe sensul Bacau spre Focsani. Dar merg bine si au echipe destule, asa ca trag sa fie cat mai aproape de gata. In orice caz ar fi util (pentru UMB) sa nu mai aibe de montat grinzi dupa 31.08, langa o autostrada sub trafic si cat mai multe deschideri sa fie betonate deja - le pot betona de pe sensul celalalt, in loc sa se chinuie de jos.
-
Nu cred că se mulțumește UMB-ul cu half profile. Au început cu armare și betonarea pe ambele sensuri, este adevărat au neglijat sensul spre Adjud dar cred că este fortuit, din motive de lipsa personal. Vedem că foarte mulți fierari au mers pe loturile 1 și 2 unde la marile poduri avansul este excelent. Vedem pe la 1 iulie.
-
Oare dacă de azi înainte s-ar concentra exclusiv pe câte un sens al podurilor mari (Cleja, Nicolae Bălcescu, Filipesti) ar avea vreo șansă să ajungă pe 31 august la Roman Vest? La podul peste Moldova probabil trebuie să meargă în paralel cu ambele sensuri, pentru ca trebuie deviat râul. Altfel aș fi spus ca ar fi fost șanse chiar și până la Sabaoani, la cum arată progresul în ultimele săptămâni. Oricum, efortul este epic și resursele sunt întinse la maxim. Pe filmarea din 19.06 se vede ca între Roman Vest și podul peste Moldova folosesc camioane încărcate cu pământ ca să compacteze rampele podețelor. Eu încă sunt optimist văzând mobilizarea; am același sentiment pe care îl aveam toamna trecută privind lucrările dintre Focșani și Adjud, când mulți se îndoiau ca mai e posibil să deschidă ceva și totuși au reușit. Am numărat între Bacău Nord și Sabaoani vreo 6 podețe unde abia acum se apucă de dezgropat capetele piloților, mai sunt multe pasaje locale peste autostradă unde abia au pus grinzile, dar încă cred într-o deschidere până la Roman Vest, fără nodurile de la Trifesti și Filipesti.
-
Mai ai și săptămânile libere. Deși nu o să mai fie ca în trecut să abandoneze șantierul, dar pe rând oamenii o să stea acasă cel puțin încă de 2 ori până la 31.08. Adică ritmul va fi la jumătate în 4 din cele 10 săptămâni rămase.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare