Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    3.8k Mesaje 122 Posters 1.3m Vizualizări 14 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • M Deconectat
      mike_us
      ultima editare de mike_us

LOTUL 2 Trifești - Gherăiești COMPLET - 14 MAI 2026 I Autostrada A 7 I Secțiunea Bacău - Pașcani

LOTUL 2 Trifești - Gherăiești COMPLET - 14 MAI 2026 I Autostrada A 7 I Secțiunea Bacău - Pașcani
      1 Reply Last reply Răspunde Citează 8
      • M Deconectat
        mike_us

1–11 mai: 10 zile calendaristice, 8 zile de lucru.
        Cleja: piloni cu armarea măcar începută — de la 31 la 43.
        N. Bălcescu: 10 piloni ridicați; 8 au deja banchetele turnate, iar 2 se pregătesc sa toarne.

Din ce în ce mai sigur că, în jur de 1 iunie, o să avem grinzi peste tot — poate câteva fără banchete la Cleja — și predale pe bucăți bune.
        Răcăciuni–Bacău nu cred că mai are cum să rateze 31 august.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
        • Duta CD Deconectat
          Duta C
          ultima editare de

UMB e pe turbo, se vede cu ochiul liber.....o sa salveze destui bani din pnrr.....e conștient si Umbrarescu de asta

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
          • EmericE Deconectat
            Emeric
            ultima editare de

Autostrada A7 - Focșani - Bacău, Lot 2, Adjudu Vechi → Răcăciuni, UMB [14.05.2026] [Ep. 25 - 95%]
            T 1 Reply Last reply Răspunde Citează 10
            • S Deconectat
              snake69fast
              ultima editare de snake69fast

Au început și cu predalele 🥳
              LE: mai sus de Răcăciuni.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
              • T Deconectat
                trismegistul @Emeric
                ultima editare de

@Emeric Cam gata lotul asta, mai au de lucru vreo 2 luni pe Racaciuni Bacau si ar trebui sa poata da in trafic mai devreme de august, oare e in stare CNAIR sa faca receptia prin iulie?

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                • M Deconectat
                  mike_us @trismegistul

@trismegistul Eu cred că ar fi păcat să aștepte până termină lotul 3. Măcar cu restricție de tonaj ar trebui dat drumul pe Adjud–Răcăciuni. Din ce se vede în filmare, e gata de circulație.

@snake69fast Cred că au trecut de mult de etapa predalelor pe lotul 2. Poate doar dacă te referi la lotul 3?

S 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                  • S Deconectat
                    snake69fast @mike_us
                    ultima editare de snake69fast

@mike_us said:

@trismegistul Eu cred că ar fi păcat să aștepte până termină lotul 3. Măcar cu restricție de tonaj ar trebui dat drumul pe Adjud–Răcăciuni. Din ce se vede în filmare, e gata de circulație.

@snake69fast Cred că au trecut de mult de etapa predalelor pe lotul 2. Poate doar dacă te referi la lotul 3?

Predale pe Răcăciuni - Bacău evident. Astăzi le-am văzut prima dată din DN2. Am editat acum și mai sus ca să fie limpede.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                    • M Deconectat
                      mike_us @snake69fast

@snake69fast Asta e o veste foarte bună! Au suficiente structuri destul de mici unde partea de predale și armare poate fi făcută relativ rapid.
                      O să fie foarte interesant de văzut progresul în 2–3 săptămâni, la început de iunie.
                      Până la mijloc de iunie, doar Cleja o să rămână în urmă, iar o parte dintre cei care lucrează la structuri o să se poată muta ca să accelereze la nord de Bacău.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                      • ncbN Deconectat
                        ncb
                        ultima editare de

AUTOSTRADA A7 Bacău-Pașcani | De la Pod peste râul Moldova la Nod rutier Săbăoani 15.05.2026
                        1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
                        • M Deconectat
                          mike_us

Cred că podul peste Moldova are 11 deschideri, adică două culee și 10 rânduri de piloni.
                          Câte patru rânduri se văd pe fiecare mal, deci cred că avem doar două rânduri de piloni în apă — cei la care nu a început încă lucrul.
                          E doar presupunerea mea; e posibil să mai existe 1–2 rânduri care sunt încă nedezgropate?

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                          • daniel22_22D Deconectat
                            daniel22_22
                            ultima editare de

Azi am făcut un drum Bucuresti-Onesti. La nord de Ramnicu Sărat se lucrează la toate spațiile de servicii. La balastiera de la Adjud (cum se iese spre Onești) erau munți de agregate și coadă de camioane UMB care să iasă pe DN. De asemenea am mai văzut lucrări la fostele gropi de împrumut de pe Buzau-Focșani.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 11
                            • M Deconectat
                              mihai
                              ultima editare de

AUTOSTRADA A7 Bacău - Pașcani Lucrări între Bacau și Roman 16.05.2026
                              1 Reply Last reply Răspunde Citează 8
                              • M Deconectat
                                mihai
                                ultima editare de

Autostrada A7 - Focșani - Bacău, Lot 3, Filmare Integrală, UMB [14.05.2026] [Ep. 13 - 73%]
                                1 Reply Last reply Răspunde Citează 10
                                • R Deconectat
                                  raduMare
                                  ultima editare de

se lucreaza in blana !

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Înregistrare Autentificare
                                  • First post
                                    Last post