Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    3.5k Mesaje 116 Posters 1.2m Vizualizări 14 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • I Conectat
      Iulian @mike_us
      ultima editare de

@mike_us
      Bine ai revenit!
      Speram cu toții sa vedem gata ceea ce au promis. Vedem peste o lună unde sunt și cum au progresat. Adică la 1 Mai.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
      • O Deconectat
        oneLess
        ultima editare de

MEDIA Up Solution'S

Autostrada A7 Nod Rutier Bacău Sud și traversare peste cele două poduri, CF și DJ 252D
        1 Reply Last reply Răspunde Citează 9
        • F Deconectat
          fulgernc @daniel22_22
          ultima editare de

@daniel22_22
          Și eu sper să facă acest pas la Oțelul Roșu. Să produci șina local , aduce acea sustenabilitate de care avem nevoie.

Când am spus un UMB pe CF nu m-am referit literal. Nu știu dacă ar face pasul ăsta . Dar avem nevoie de antreprenori locali care să își asume rolul pe care și l-a asumat UMB pe rutier. Să împingă piața și dă stabilească un standard. Arcada ar avea potențialul ...pare că nu au voința. Pe CF mai avem un hop pe infrastructură. Trebuie să facem în așa fel ..încât producători ce integrează sisteme ERTMS2 să vină local. E nevoie. Și nu mă refer literal. Să își aducă aici , de la departamente inginerie , la a integra părți din sisteme.

Legat de siderurgie și UMB , legat de combinatul din Galați , eu aș spera la o ofertă în comun UMB-Ahmetov. Aduceam materie din Ucraina într-un timp , eu zic că ar găsi sinergii multiple .

Scuzați offtopicul.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
          • ncbN Deconectat
            ncb
            ultima editare de

Autostrada A7 I LOT 2 Trifești - Gherăiești I 27 Martie 2026
            • ncbN Deconectat
              ncb
              ultima editare de

Autostrada A7 I Filipești - Trifești - 24 martie 2026
              • ncbN Deconectat
                ncb
                ultima editare de

AUTOSTRADA A7 Bacău - Pașcani | Stadiul lucrărilor Filipești - Roman Nord la 26.03.2026
                1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                • A Deconectat
                  Adrianb1
                  ultima editare de

Cam trista situatia. Dupa Bacau spre nord nu as paria ca se deschide nimic pana la 1 noiembrie.

V 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                  • A Deconectat
                    Azzl
                    ultima editare de

Hai sa vedem unde suntem la sfarsitul lui Mai. Atunci isi face lumea o idee.

A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                    • V Deconectat
                      vm75 @Adrianb1
                      ultima editare de

@Adrianb1 După ce m-am uitat în paralel la filmările din 14 si 21 martie de pe Racaciuni-Bacău Sud m-a luat optimismul. Avansează foarte bine la structurile mici și cred ca la sfârșit de aprilie vor rămâne în lucru doar cele 3 structuri lungi, dintre care cele mai scurte vor avea deja grinzi. La cea de 1200 m se mișcă bine, dar rămân la părerea ca nu poate fi gata înainte de sfârșitul lui iulie.
                      La nord de Bacău arată mai rău, dar și acolo se prioritizează structurile mici și probabil din mai vom vedea avans substanțial, pe măsură ce se mută forțele de la sud și de pe A0+A3. E veșnica poveste cu mutarea resurselor UMB, dar de data asta are sens 100%. Cred ca pana la nodul Roman Vest e 100% fezabila deschiderea la sfârșit de august, poate fără nodul Filipesti. Podul peste râul Moldova este structura la care mai au cel mai mult de lucru și cred ca va fi greu de finalizat în august dacă până în mai-iunie nu se văd progrese substanțiale la elevații. Sper ca pe măsură ce finalizează micile structuri și pot avansa cu asfaltările pe porțiuni mai lungi vom avea mai multe motive de optimism.

A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                      • A Deconectat
                        Adrianb1 @vm75
                        ultima editare de

@vm75 Nu te contrazic, nu e momentul de polemici, doar am vazut filmarile de la Bacau in sus, stiu cate ceva despre santiere si stiu si cum se misca UMB si vad cat de mult mai e de lucru si cat de putin timp. Dupa cum am mai spus, sunt unul din cei care sunt foarte multumiti de fiecare kilometru de A7, dar incerc sa fiu realist si nu vad cum ar putea deschide ceva intre Bacau si Tetcani la 30 august.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                        • Duta CD Deconectat
                          Duta C
                          ultima editare de

Bagă turbo UMB anul ăsta!

• A Deconectat
                            Adrianb1 @Azzl
                            ultima editare de

@Azzl La 1 iunie o sa vedem Adjud-Racaiuni gata sau deschis, Racaciuni-Bacau foarte avansat, si atat.

• ncbN Deconectat
                              ncb
                              ultima editare de

#A7 Bacău Pașcani #autostradaa7 #highway #engineering #civilengineering 28 martie 2026

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Înregistrare Autentificare
                              • First post
                                Last post