A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@Emeric Dupa ce au sters duminica la Etves la emisiune cu Pistol si CNAIR pe jos, s-au miscat si aia de la DRDP Buzau. Celelalte spatii de servicii de pe A7 nici in 2027 nu vor fi gata din ce am auzit.
-
Avand in vedere ca nu sunt benzinarii pe A7 si de altfel nici pe A3, as face o lista cu variantele de luat in seama:
- nod Spataru, benzinarie Lukoil la rond Spataru si restaurant Spataru; cine vrea neaparat Rompetrol este langa Hanul lui Tinta, doar ca e mai greu de revenit pe autostrada
- Focsani: fie iesire si intrare la Focsani Nord, fie combinatie cu Focsani Est (nod Mandresti Munteni), adica urmatorul spre Bucuresti si mers un pic pe centura Focsani, unde se gasesc de toate, de la centre comerciale mari (Carrefour, Kaufland) la fast-food (Mc Donalds, KFC) si toate benzinariile.
- Adjud Nord, benzinaria si restaurant UMB
PS. Cine se trezeste cu rezervorul gol in zona Dumbrava intersectie A3 / A7, daca nu e destul pentru a ajunge la Bucuresti, resp. in sens opus macar la Mizil, mai este o varianta "disperata" de a merge pe A3 pana la centura Ploiesti, acolo dreapta si imediat este un Lukoil la intersectia DN1 cu centura Ploiesti. Apoi se poate reveni imediat. Sunt 17+17km in plus (ca. 20 minute), dar mai bine decat pana prostului.
-
@vancouver La toate orasele de pe drum sunt benzinarii la distanta mica de noduri, inclusiv Rompetrol, Petrom si OMV. E ceva pierdere de vreme sa iesi de pe autostrada ca sa alimentezi, plinul facut la plecare e sfant, chiar daca mie nu imi ajunge un plin la drumul pe care il fac si de obicei alimentam la Adjud, ca e jumatatea drumului din punct de vedere al carburantului consumat (pe autostrada consumul e mai mare).
Toaletele sunt mai importante, cu un plin de benzina se pot face intre 500 si peste 1200 km cu un autoturism, dar o toaleta la 2 ore e importanta mai ales pentru copii sau persoane in varsta. Si pentru cine pleaca din Bucuresti-vest, Adjudul e la vreo 3 ore si ceva, bine ca sunt deschise cele 3 din anunt.
-
Nu sunt eu mare fan UMB, dar trebuie sa dam Cezarului ce e al Cezarului.
Acum nici trei luni eram aproape sigur ca nu se deschide nimic din Focsani - Bacau anul acesta pentru ca:
- Pasajul DN2 de la Garoafa era "imposibil de realizat pana in Decembrie"
- Relocarile de LEA de la Tisita erau "imposibil de facut in 2025"
- Podul peste Trotus era "imposibil de finalizat inainte de Craciun"
Rezultatul este remarcabil! Felicitari tuturor celor care au contribuit la acest rezultat! Chapeau!
-
@vancouver sau cobori pe vechea variantă, prin Fulga, unde e și un Rompetrol Express.
Durata traseului de la Baba Ana la nodul de la Gherghița e cam aceeași, distanța e mai mică, iar drumul e aproape pustiu acum. -
-
-
4 loturi jumate pana in August 2026, daca le reusesc si pe astea atunci jos palaria.
-
nu-s deloc, dar deloc convins că Guvernul vrea accelerare pe lotul care e pe împrumut. Că poate să mimeze că vrea, da, dar că și vrea cu adevărat, am îndoieli mari. Vom vedea. În altă ordine de idei, cred că anul trecut pe Buzău - Focșani erau mult mai multe restanțe în afara căii de rulare a autostrăzii decât pe ceea ce s-a deschis azi.
-
-
Emilia grigoras -
@Emeric de la emotii.fiind cu lacrimi in ochi nu au putut citi indicatoare, marcaje, scuaruri etc.
ladand gluma. Totusi cum se explica? Nodurile sunt ok. -
@Emeric a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
A fost deja semnalat primul accident la nici 1 oră de la inaugurare sectorului de drum A7, Focșani - Adjud. Se pare că șoferul unei dubițe și a unui autoturism au intrat pe contrasens.
Nu as fi crezut in ruptul capului ca la 1h de la deschidere se poate produce accident.... Microbuz, adica (teoretic) sofer profesionist....
-
@SwatKat "Profesionistii" sunt cei mai periculosi pe soselele Romaniei.
-
@Azzl : Niste idioti
-
-
@Iulian am și eu categoria C și am observat că cei mai periculoși sunt dubiștii sau cei cu microbuze. Zilele trecute soția a scăpat la limită
de impact frontal cu un dubist care depășea o coloană de mașini pe ceață densă în curbă și înainte de a se lumina. A bufnit și în plâns din cauza șocului. -
Daca inteleg bine de pe Waze, din cauza accidentului de la Adjud Nord, traficul spre Bacau este scos de pe A7 in DN2 la Nodul Domnesti Targ.
-
Nu inteleg deloc ce relevanta au ''simularile'' pe care ni le baga pe gat piticul asta bagator in seama, prea de prea mult secretar de stat, care ne tot zice cum face el nu-s ce pe la autostrazi. Penibil Penelist.
-
Nici nu s-a deschis bine si avem primul accident la Adjud.
Se pare ca microbuzul venea pe contrasens