A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@SwatKat poți sa ne zici exact sursa?
-
@Tuya Mi-a aratat azi dim, era o postare de pe PUM a cuiva care primise info de la un inginer parca.. Eu sper sa nu are cum, pentru ca efectiv de pe 24 nu mai are cine sa munceasca sau sa semneze acte pentru receptie. Deci ori 24 (eventual) ori inainte de Revelion (in ideea in care vor ramane ceva maruntisuri ce pot fi facute de subcontractori, ca UMB e in vacanta din cate stiu, si sunt cele 3 zile in care se lucreaza)
-
Informatii obtinute de userul ionut.damian de pe pum:

-
@vancouver
Cred ca viitorul fost user ;) -
Interesant ca pe Buzau - Focsani sunt tronsoane si in rest loturi :)
La Nurol si la lotul 4 din Bz-Fcs termenele prelungite privesc in special activitatea suplimentara la breteaua Spataru, resp la centura Fcs nord.
-
@Iulian eu nu gasesc postarea acolo , deci au plecat la pachet :)
-
Ce a muncit acolo ionut.damian putea fi dat lejer de secretarul de stat cu inside info. Dar au preferat să dea o poziție oficială factual fake news, "finalizare după depășirea termenelor contractuale". Cui prodest și de ce? Cam așa se construiește credibilitatea. Mai mușcă și Hotnews fără pic de verificare.
-
Legat de ziua deschiderii Focsani - Adjud, acesta este raspunsul:

-
@gruia88
Este inca, vreo 3 pagini mai in spate. -
Am simțit nevoia să întreb Cnair despre termenele pe A7 pentru că Ionuț Ciurea propaga obsesiv ideea ca UMB a depășit toate termenele contractuale. Ceea ce s-a dovedit fake news. Apoi, insista că s-au făcut extensii la contract cu dedicație pt UMB, lucru dovedit din nou fake news. Acum omul insista pe alte subiecte identice, este obositor. O motivație în plus pentru mine să vin aici.
-
@ionut.damian in primul rand felicitari pentru initiativa de a te adresa CNAIR. Este un exemplu de cum putem primi informatii oficiale de la institutii. Dupa analizam raspunsuri si daca e cazul revenim.
Bravo! -
@ionut.damian
Bine ai venit! Te dădusem cu anticipație la cazuti pe front. -
@gruia88
Postarea pe pum este aici:https://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=58.msg510451#msg510451
-
Senzatia e de bancul cu chinezii: Cum sparg chinezii parole? Fiecare incearca cate una.
Cred ca pe podul ala au oameni care muncesc, oameni care ii ajuta pe cei care muncesc si oameni care le aduc cafeaua celor care ii ajuta pe cei care muncesc. Sunt cateva sute acolo, nici nu ma prind cum pot lucra toti in paralel.
-
@Emeric dar de când este răspunsul?
Văd acolo că scrie o zi și respectiv 23h.
Cu toate astea am văzut același print screen pe Facebook, nu mai știu unde exact, că era de acum vreo 5 zile. Posibil că print screen-ul sa fie făcut în urmă cu ceva zile, iar estimările de acum sa nu mai corespunda cu răspunsul lui Scriosteanu de atunci
-
Am mutat 2 postari pe Carcoteala si discutam acolo despre imparati, regi, monarhi...