Cârcoteala de pe drum
-
Românii își redescoperă țara căutând un loc unde să poată traversa Dunărea la bulgari
-
Umbla un zvon lansat probabil de prietenul nostru @DEx-Focșani-Cta , cum ca Scriosteanu nu ar mai fi secretar de stat si a venit Horatiu Cosma in locul lui. Nu este asa, Ionel Scriosteanu continua sa fie secretar de stat, Cosma inlocuieste un alt secretar de stat, care oricum a fost absent din spatiul public si mai bine ca a plecat.
Cosma (USR) se va ocupa mai mult de CNIR, Scriosteanu (PNL) de CNAIR, ministrul de ambele. Pe feroviar ramane Savoiu (PSD).
-
@vancouver Multumim frumos pt clarificare.
Si eu urmaresc pagina respectiva dar mi se pare ca in ultima perioada cauta doar senzationalul si posteaza destul de mult ( nu tot ) din ce primeste din "stanga sau/si dreapta" . -
Au aparut ca ciupercile dupa ploaie jurnalistii astia in ultimul an de cand a aparut si sfantul GURU. Am mai spus si pe topicul A7 cand a rasarit in conversatie, a tot spus aberatii, pentru ca e un om fara loc de munca si ocupatie mai buna nu are. Tot el a spus de cateva ori ca pleaac UMB, ca isi vinde UMB firmele, ca NUROL a gresit grinda peste CF ca e prea mare sau prea mica.
Si puteti sa va uitati si ce proiect sustine, Focsani Braila care nu ar prinde niciun loc daca ar exista o lista a prioritatilor.