A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București
-
Nu va suparati pe mine, dar sterg partial sau complet mesajele care nu aduc nimic nou legat de A1 si sunt doar despre cat de bun / rau este forumul pum.
-
Autostrada A1 Sibiu Pitesti lot2 Boita Cornetu,Tunel Robesti 15 07 2025
IOAN ADRIAN GICA
-
Au primit AC pentru tunel. Oricum mi se pare ca sunt slabuti rau de tot. Pana acum le-am dat dreptate ca nu aveau front de lucru, dar nici la viaducte nu misca mai nimic. Daca o tin tot asa, sa rezilieze dupa ce receptioneaza tot proiectul tehnic macar.
-
Autostrada A1 - Sibiu-Pitesti - Lot 2 - Boita - Cornetu - 18.07.2025 - Lucrari Boita
-
@chapo evolutia santierului este extrem de slaba. Par pregatiti sa lucreze la tronson pana prin 2032-2035.
O sa termine Makyol nodul A1/A13 inainte sa termine Mapa viaductul de la Boita
-
Sper sa nu fie lasati sa o lalaie asa.
-
Totuși au primit foarte curând dreptul de a intra pe anumite porțiuni. Să așteptăm o lună să vedem. Nu e posibil ca azi să primești dreptul de a intra și mâine să ai mobilizați o mie de oameni și 500 camioane.
-
Evident, nu sunt absurd. Dar ei stiu in mare cand primesc aceste autorizatii si ar fi putut sa aduca macar inca 2 foreze si cateva zeci de camioane.
Nu o sa se faca lotul asta cu 10 camioane cate erau in filmare si o foreza.
De asta spun sa nu fie lasati traga mata de coada.Si apropo este ok oare cum fac ei acel portal la Robesti, doar prin torcretare? Nu trebuie forati piloti pentru portal?
-
@fulgernc ac pt cele 4 viadcute de la Boița au deja de o luna si tot cu o foreza lucrează. Am inteles multe, sf varza, cnair varza, cultura noua, dar totusi sunt 3 ani jumate de contract.
-
De-aia e bine să fie supracontractare, că totuși banii din PT trebuie să-i tragem. Dacă nu putem miza pe Mapa...