Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    4.5k Mesaje 126 Posters 1.5m Vizualizări 14 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • A Deconectat
      Azzl
      ultima editare de

https://www.facebook.com/share/v/1JLKwKut92/?mibextid=wwXIfr
      𝟮 𝗼𝗿𝗲 𝘀̦𝗶 𝟭𝟭 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲

𝑷𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕 𝒄𝒐𝒇𝒊𝒏𝒂𝒏𝒕̦𝒂𝒕 𝒄𝒖 𝒇𝒐𝒏𝒅𝒖𝒓𝒊 𝒆𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒏𝒆 🇷🇴🇪🇺

Atât a durat drumul pe care l-am făcut în această seară de la București până la Bacău pe autostradă.

Am fost pe șantierul 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮̆𝘇𝗶𝗶 𝗠𝗼𝗹𝗱𝗼𝘃𝗲𝗶 𝗔𝟳, în zona nodului rutier situat la intersecția cu Centura Bacăului, unde se fac ultimele pregătiri pentru darea în trafic a acestui tronson de 46 km de autostradă dintre Adjud și Bacău.

Tronsonul de autostradă pe care îl vom da în trafic în câteva zile este alcătuit din două sectoare de drum, pe care le vom deschide circulatiei simultan:
      ➡️ Lotul 2 Adjud – Răcăciuni (24,5 km)
      ➡️ Lotul 3 Răcăciuni – Bacău (21,5 km)

Astfel vom circula la nivel de autostradă pe o distanță de aproximativ 286 kilometri între București și Bacău.

De la domnul Scriosteanu

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
      • ncbN Deconectat
        ncb
        ultima editare de

#A7 Bacău Pașcani #autostradaa7 LOT 3 - "UPDATE" - 27 august 2026
        1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
        • vancouverV Deconectat
          vancouver
          ultima editare de

Am mai mutat pe "Carcoteala" din discutiile legate doar tangential de A7.

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
          • JohnDoeJ Deconectat
            JohnDoe @Scorbaci
            ultima editare de JohnDoe

@Scorbaci raman la convingerea ferma ca dupa Margina-Holdea UMB are destula experienta pentru a aborda A8.
            Problema este cum vor gestiona politicienii romani banii. Asta e partea dezastruoasa a Romaniei.

Culmea optimismului: am o potcoava, imi mai trebuie trei, calul si caruta.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
            • S Conectat
              SwatKat
              ultima editare de

@Azzl said:

𝟮 𝗼𝗿𝗲 𝘀̦𝗶 𝟭𝟭 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲

Sincer cred ca de la Dumbrava poate, nici cu 140 real constant (adica la limita de amenda) nu e posibil.

C 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
              • C Conectat
                Claudiu1 @SwatKat
                ultima editare de

@SwatKat M-am uitat pe maps, de la iesirea din Bucuresti pana la iesire la Adjud sunt 240km. Se deschid inca 47km, total 287km. Deci teoretic, cu viteza medie de 130km/h ar fi 2 ore si 12 minute. Dar e imposibil sa scoti viteza medie 130 fara sa incalci legea. Sau sa abuzezi ca pana la 139 nu iti iei amenda.

S 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                • ncbN Deconectat
                  ncb
                  ultima editare de

Pasaj CF Filipesti
                  1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                  • EmericE Deconectat
                    Emeric
                    ultima editare de

Guest post ABC, nod rutier Bacău Nord, 27 august 2026
                    1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                    • S Conectat
                      SwatKat @Claudiu1
                      ultima editare de

@Claudiu1 Asta ziceam, nu poti merge cu 130-140 constant. Mai ales pe autostrazi cu 2 benzi. Dar in fine oricum cred ca drumul va fi sub 3h de la Gherghitei sipana in Bacau.

(din pacate) astept stirea cu primul accident si pe aceste ultime 2 tronsoane, anul trecut la Adjud nu trecuse nicio ora si deja fusese accident.

Cred ca si cei din CNAIR au dreptate, nu au cum efectiv sa intretina si sa repare parapeti in ritmul in care sunt stricati/indoiti. (asta ca paranteza)

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                      • M Deconectat
                        marius.firtonea @SwatKat
                        ultima editare de

@SwatKat parapetii sunt reparati pe baza RCA-ului, asta cu nu au timp e o mare vrajeala. Pe A1 Sibiu Boita sunt parapeti avariati de peste 1 an si asa e pe toata reteaua din Romania.
                        Sa nu mai vorbim de praf, pietricele si alte obiecte.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Înregistrare Autentificare
                        • First post
                          Last post