A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
-
-
-
@mihai Nu puteau fi toate astea constatate la recepție?
Teoretic, atunci există oameni care inspectează lotul și mă gândesc că sunt profesioniști, cu o săptămână la dispoziție să se uite atent la toate detaliile. -
Câștigător desemnat pentru concesionarea primelor două benzinării pe Autostrada Moldovei (#A7)!Cele două spații de servicii vor fi amenajate pe ambele sensuri ale A7, în zona localității Valea Râmnicului (km 91).
Durata contractului de concesiune este de 20 de ani, iar după semnarea contractului, ofertantul desemnat câștigător (MOL România Petroleum Products SRL) trebuie să proiecteze, să amenajeze, să opereze și să întrețină aceste spații.
Dotările obligatorii pe care fiecare spațiu trebuie să le ofere sunt:
- parcări pentru autoturisme, autocamioane și autocare,
- toalete publice,
- dușuri,
- stații de distribuție carburanți,
- spații comerciale,
- snack bar,
- stații pentru reîncărcarea vehiculelor electrice (cel puțin 4 puncte de reîncărcare pentru fiecare spațiu).
Contractul de concesiune va putea fi semnat după expirarea perioadei legale de depunere a contestațiilor, respectiv după soluționarea eventualelor contestații.
De la domnul Pistol
-
-
^^ Acum ca ne-am lamurit cu Cleja, iar Filipesti mai are putin si e complet turnat, propun sa incepem "pariurile" pentru podul peste Moldova:
- "Nicio sansa sa fie finalizat in 2026"
- "Se va deschide pe un singur fir"
- "Se va deschide fara sectiunea metalica centrala. Va fi transbordare cu bacul"
-
@mihai au facut Cleja la gata in 3 luni si nu termina de turnat 4 pile? Cu tablier in santier si inceput a fi ansamblat. Sa fim seriosi.
Întrebarea poate fi: este in trafic Sabaoani inainte de Craciun? -
@Azzl eu unul n-am niciun dubiu ca podul A7 peste Moldova va fi gata pana la final de Octombrie anul acesta. Ziceam doar ca, fiind ultima structura mare pe care UMB o are de ridicat pe A7 pana la Pascani, e pacat sa nu ne distram cu ce "estimari" stau la colt sa fie lansate despre acest pod.
Cat priveste intrebarea cu Sabaoani, in opinia mea, da, clar A7 se finalizeaza in 2026 pana la Sabaoani. Singura mea intrebare este daca se deschide si Sabaoani - Mogosesti? Nu era in plan, dar in teren asa arata.
-
@mihai in cazul asta bun banii pe 3. Trecem inot. :)
-
@mihai
Cred ca problema se pune altfel: il termina pana la 1 Oct sau nu ? Sau: la 1 sept avem tablierul metalic gata de ridicat? -
@mihai Varianta 4: La ce seceta e s-a decis să se reducă bugetul și sa se faca nod în albia râului.
-
Iar nu respecta timpii tehnologici si nici agrementul la hidroizolatie. /s
-
@SwatKat
V-am spus eu, dar voi nu, Batman, Batman! /s -
-
Un video cu reparatiile de pe lotul NUROL
-
@Azzl Meserie. Au comis-o binișor. Se mai întâmplă. Bine dacă era la UMB asta , la pariu că dincolo era a 3 a deflagrație mondială. Era totul in aer până sus în cosmos........
-
@vancouver Asta e o veste bună, s-au cam chinuit acolo.
Bine zis că durează mai mult aprobările decât execuția în sine. -
@Duta-C asta este. Se mai poate intampla. Are si UMB la Braila ceva asemanator doar ca acolo nu este deschis inca. Fii sigur ca nimeni nu a dorit , iar NUROL lucreaza binisor zic eu. Sunt multe cauze
-
Voiam să te întreb dacă știi de ce au trecut de la supratraversările pe care le-am tot văzut, de 88 m (24+40+24), cu 3 deschideri, la cele cu o singură deschidere.
Mă gândeam că A7 este proiectată destul de unitar, dar observ că schimbarea apare mai ales la nord de Bacău.
E doar o chestiune de cost și ușurință în execuție sau există ceva specific condițiilor de la nord de Bacău?M-am gândit că, fiind inginer constructor, poate e ceva de care ai mai auzit.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare