Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    4.1k Mesaje 122 Posters 1.4m Vizualizări 14 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • I Deconectat
      Iulian @Victoras
      ultima editare de

@Victoras
      Eu am făcut institutul de "pétrol si gaze" din Ploiești nu Institutul de "țiței și gaze " facultatea aia de te învață ce si cum în industria petroliera și încă mi- aduc aminte de profesoara de "Chimizarea petrolului". P-aia de chimizarea titeiuliui nu- mi aduc aminte, o fi fost dacă zici tu.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
      • A Deconectat
        Azzl
        ultima editare de

AUTOSTRADA A7 Pasaj CF Cleja | Focșani - Bacău Lot 3 03.07.2026
        1 Reply Last reply Răspunde Citează 8
        • I Deconectat
          Iulian
          ultima editare de

AUTOSTRADA A7 Focșani - Bacău Lot 3 | Răcăciuni - Bacău 03.07.2026
          I 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
          • I Deconectat
            Iulian @Iulian
            ultima editare de

Din ce se vede pe filmarea lui Raducu, pt cei care nu au members pe canalul lui:

• mai este un pasaj peste autostrada chiar dupa Racaciuni care este cu grinzile ridicate dar nu are predale

• podurile pe corpul autostrazii sunt gata , autostrada adusa la nivel.

• Podul de la Cleja il vedeti mai sus

• Podul de la N. Balcescu: au terminat armarea si betonarea contravantuirilor intre grinzile de beton, se ridica predale, mai au doua deschideri de unde trebuie puse predalele, sunt suprabetonate cam trei deschideri pe sensul din stanga plus inca una pe sensul din dreapa, se armeaza la greu la nord de CF

• mai este un pasaj peste autostrada chiar pana in iesirea de la Bacau care se armeaza, sunt inca la inceput

• sunt foarte in urma cu rigolele, santurile de scurgere, parapeti etc. Parcarea de dupa Cleja nu a miscat nimic.
              Nu stiu daca este OK sa pun niste screenshoturi din filmarea lui, am sa-i pun o intrebare pe canal.

S 1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
            • S Deconectat
              snake69fast @Iulian
              ultima editare de

@Iulian inafară de Cleja și NB mai lipsesc grinzi pe undeva? Primul pasaj nu avea grinzi săptămâna trecută din ce reușisem să observ atunci din DN2. Dacă acum are sper că vor urma și predalele cât de repede.

I 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
              • I Deconectat
                Iulian @snake69fast
                ultima editare de mihai

@snake69fast Cu multumiri pentru Raducu

Screenshot 2026-07-04 081120.png

Screenshot 2026-07-04 074613.png

Screenshot 2026-07-04 074418.png

Screenshot 2026-07-04 074239.png

S 1 Reply Last reply Răspunde Citează 8
                • S Deconectat
                  snake69fast @Iulian
                  ultima editare de

@Iulian Mulțumiri! 🍀🎩♥️

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                  • M Conectat
                    mihai
                    ultima editare de

AUTOSTRADA A7 Pasaj CF Nicolae Bălcescu | Focșani - Bacău Lot 3 03. 07.2026
                    1 Reply Last reply Răspunde Citează 7
                    • ncbN Deconectat
                      ncb
                      ultima editare de

AUTOSTRADA A7 Focșani - Bacău Lot 3 | Răcăciuni - Bacău 03.07.2026
                      1 Reply Last reply Răspunde Citează 7
                      • A Deconectat
                        Azrael
                        ultima editare de

termina Cleja la 31 august? asta e punctul critic. 8 saptamani. cum lucreaza concomitent grinzi/armare placa/betonare ramane din ce in ce mai putit de facut. poate 1 august e betonata placa total pe un sens si pe celalalt 70%. eu cred ca sunt sanse sa termine ambele sensuri la cum sunt lucrarile acum si la ritmul pe care il au. in rest, bibileala,santuri, sferuri de con, putin asfalt langa/pe poduri. cred ca grosul oamenilor sunt la N de Bacau.

oricum, de vis, centura aia asteapta de o eternitate unirea cu capitala.

M Duta CD 2 Replies Last reply Răspunde Citează 2
                        • M Conectat
                          mihai @Azrael
                          ultima editare de mihai

@Azrael said:

termina Cleja la 31 august?

Fluierand! :) In filmare am numarat 10 macarale lucrand la pasaj, plus inca una in asteptare. Deci ritmul de avans e extrem de sustinut, cu tinta clara de finalizare pana pe 31/08.

@Azrael said:

poate 1 august e betonata placa total pe un sens si pe celalalt 70%

Asa zic si eu ca va fi minim.

• Duta CD Deconectat
                            Duta C @Azrael
                            ultima editare de

@Azrael .......acum eu am zis de acum 3 luni ca probabilitatea este extrem de mare sa fie terminat pe 31 Aug.... E si cuvantul lui Umbrarescu in joc..... oricum e forjă mare. Sunt seriosi UMB. Te poti baza pe ei cand ai cuțitul la os.

JohnDoeJ 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                            • JohnDoeJ Deconectat
                              JohnDoe @Duta C
                              ultima editare de

Eu raman la parerea ca Grinda a facut multe in detrimentul UMB, Grinda si CNAIR prin lipsa lor de organizare si presiunea ca UMB sa participe la multe licitatii unde probabil ca nu ar fi vrut sa intre, gen centura Timisoara sau la intarziatul santier de la Holdea.
                              UMB avea nevoie de Holdea sa capate experienta pentru A8, dar i-ar fi fost de folos daca CNAIR se organiza mai rapid si deschidea santierul mult mai devreme.
                              Da, UMB ne-a scos din mocirla in care eram, multe victime pe DN65, DN2, dar si Grinda si-a batut joc de ei.
                              Gustul amar ramane.

Culmea optimismului: am o potcoava, imi mai trebuie trei, calul si caruta.

T 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                              • T Deconectat
                                trismegistul @JohnDoe
                                ultima editare de

@JohnDoe Nu e mai amar decat treaba asta descrisa pe larg in Catavencii.

Aici apare partea fascinantă a social-democrației, bazată exclusiv pe pile, rudenii și nepotism. Florin Măran de la Lugoj e cumătrul lui Titu Bojin, fost director al ABA Banat și ex-președinte al PSD și CJ Timiș, actualmente consilier personal al șefului administrației județene, Alfred Simonis de la PSD. De cealaltă parte, Ion Bejeriță de la Caraș-Severin e finul baronului Ion Mocioalcă, fost parlamentar PSD, în prezent vicepreședinte al Curții de Conturi a României. Toți acești oameni sînt apropiații lui Sorin Grindeanu, fost ministru al Transporturilor și azi președinte PSD.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                                • Duta CD Deconectat
                                  Duta C
                                  ultima editare de Duta C

Cine nu știe cine e Grindă si șatra lui......si copiii de grădiniță stiu. Las ca e mai bine cu Bolo interimar pina-n 2028.

• ncbN Deconectat
                                    ncb
                                    ultima editare de

A7/UMB A INCEPUT MONTAREA GRINZILOR la Pasajul DN2(E85) si CF Filipesti/Autostrada Moldovei 06.06
                                    1 Reply Last reply Răspunde Citează 4

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Înregistrare Autentificare
                                    • First post
                                      Last post