A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@trismegistul
Cum zicea și @vancouver la Cleja este buba. Și multe alte mărunțișuri, sferturi de con, supratraversări, șanțuri, parcări, lucrări pe terasamente și în zona drumului tehnologic, plantarea pădurii etc. -
-
🎥 Mobilizare a constructorului pe Lotul 3 al autostrăzii A7, Focșani - Bacău, între localitățile Răcăciuni și Bacău.
📌 Stadiul fizic de execuție pe acest lot este de aproximativ 75%, accentul fiind pus în special pe structurile de pe traseu (poduri, pasaje).
📌 În imagini, lucrări la pasajul peste calea ferată de la km 83+548, din zona localității Cleja, județul Bacău.
📌 Pasajul are o lungime totală de 1.215 m, fiind prevăzut cu 33 de deschideri și un necesar de 260 de grinzi.
📌 La acest obiectiv, se lucrează concomitent pe mai multe fronturi, atât la elementele de infrastructură, cât și la suprastructură:
cofrare/armare/betonare elevații pile
cofrare cuzineți
montare grinzi
turnare placă suprabetonare
umpluturi pământ stabilizat în zona rampelor de racordare
Antreprenor: ASOCIEREA SPEDITION UMB SRL – SA&PE CONSTRUCT SRL - TEHNOSTRADE SRL
Lungime LOT 3: 21,522 km
Ordin începere lucrări: 03.05.2023
Stadiu fizic raportat: 73%
Valoare contract: 1,673 mld. lei, fără TVA
Sursa de finanțare: fonduri europene
-
^^ 7 pile in stadiu avansat pe executie pe firul spre Bacau (finalizare elevatie, banchete, aparate de reazem) si 15 pile pe firul spre Adjud la nivel de realizare elevatie.
Stiu ca e pesimism mare, dar eu imi mentin prognoza ca pe 31/07 la Cleja o sa vedem un viaduct cu 2 fire, in faza finala de tunare a placii de suprabetonare pe ultimile sectiuni.
-
Si pasajul Nicolae Balcescu!
🎥 Noi imagini aeriene de pe Autostrada A7 Focșani - Bacău, Lot 3 Răcăciuni – Bacău, din zona pasajului peste calea ferată de la km 92+096 (zona Nicolae Bălcescu).
📌 Pasajul are o lungime totală de 724 m, fiind prevăzut cu 18 deschideri, pentru care sunt necesare 140 de grinzi, în mare majoritate montate.
📌 În această etapă, se lucrează la:
✅armare placă suprabetonare
✅armare antretoaze
✅montare predale
✅betonare zid gardă/zid întors
📌 Concomitent, pe întregul lot, au loc lucrări specifice acestei etape:
✅așternere mixturi asfaltice
✅stabilizare straturi fundare
✅umpluturi balast și pământ stabilizat
✅execuție rigole acostament
✅montare drenuri
✅armare turnare fundații panouri fonoabsorbante etc.
Antreprenor: ASOCIEREA SPEDITION UMB SRL – SA&PE CONSTRUCT SRL - TEHNOSTRADE SRL
Lungime LOT 3: 21,522 km
Ordin începere lucrări: 03.05.2023
Stadiu fizic raportat: 73%
Valoare contract: 1,673 mld. lei, fără TVA
Sursa de finanțare: fonduri europene
-
Si video-ul cu Pasajul de la Cleja din postarea lui @Emeric
-
La Cleja se pare că încep asamblarea grinzilor metalice și am văzut și o primă grindă de beton în drum spre capătul nordic unde macaralele sunt pe poziție. Deși au avut liber câteva zile au progresat vizibil de la ultima filmare. 🍀
-
@snake69fast da, dar pare un ritm mult mai redus la Nicolae Balcescu. Probabil resursele sunt alocate in asa fel incat Cleja si Nicolae Balcescu sa se finalizeze aproximativ in acelasi timp.
-
-
Meserie.....la Cleja sar scâtei.....cred că îl fac până pe 31 aug......ce viteză au băieții......bravo lor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare