A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Cred că podul peste Moldova are 11 deschideri, adică două culee și 10 rânduri de piloni.
Câte patru rânduri se văd pe fiecare mal, deci cred că avem doar două rânduri de piloni în apă — cei la care nu a început încă lucrul.
E doar presupunerea mea; e posibil să mai existe 1–2 rânduri care sunt încă nedezgropate? -
Azi am făcut un drum Bucuresti-Onesti. La nord de Ramnicu Sărat se lucrează la toate spațiile de servicii. La balastiera de la Adjud (cum se iese spre Onești) erau munți de agregate și coadă de camioane UMB care să iasă pe DN. De asemenea am mai văzut lucrări la fostele gropi de împrumut de pe Buzau-Focșani.
-
-
-
se lucreaza in blana !
-
-
-
Da, astea 2 sunt ascunse , o sa creasca ca Greuceanu intr-o zi cat altele intr-o luna .

-
@gruia88....iar haterii se vor micșora cât bobul de orez.
P.S. mișto muzica -
@Duta-C Doar ce a luat Craiova campionatul si nu avem loc sa bem un spritz si o bere de hateri :)) .
Doar din punct de vedere de management de proiect intrebam daca e un avantaj ca lasa acele 2 pile pentru mai tarziu , acess in santier poate cu grinzile lungi si nu au loc sa vireze - ceva sigur au ei pregatit ca deaia sunt profesionisti si eu parelolog :)
-
-
sunt curios daca deconectează cablurile electrice de la calea ferata cand or ridica grinzile.
-
Pe harta PUM, in zona viaductului de la Cleja, se vede o viitoare „indreptare” a caii ferate in aceasta zona.
Au fost corelate proiectele, A si CF, in cat sa fie loc pentru calea ferata intre picioarele viaductului?
-
-

- Avem 3 structuri cu predalele finalizate: două traversări peste autostradă și una de 24 m. Alte 3 sunt în proces de instalare a predalelor: 220 m, 120 m și 40 m. O să vedem la următoarea filmare cum merge instalarea predalelor.
- La Nicolae Bălcescu, toți pilonii sunt ridicați și se termină ultimele banchete. Probabil foarte curând vom vedea grinzile ridicate și aici.
- Evident, Cleja rămâne ultimul obstacol, dar restul arată bine.
- Pe măsură ce tot mai multe structuri au predalele montate, inevitabil, în următoarele săptămâni o să vedem și armarea peste predale.
- Eu zic că putem rămâne optimiști pentru august.
Mulțumesc mult @skyscraper-ro
PS
Nu am mai calculat procentul la Cleja, deoarece nu mai suntem siguri că numărul de piloni este exact cel pe care îl credeam noi.
O să încercăm la următoarea filmare. -
Continui să cred că @vancouver avea dreptate și că se putea deschide până la Răcăciuni, cu limitare de tonaj.
Totuși, trei luni este destul de mult să îl ții închis.Știe cineva care este planul de închidere pentru centura Bacău? Iunie, iulie?
-

13->18 aproape 0 miscare aici.
-
@Azrael Sunt doar 5 zile și nu este chiar același lucru. Ultimul rând, unde erau cofrajele, acum a fost betonat și urmează să le scoată. De asemenea, au început să armeze partea superioară.
Merg repede, dar nu chiar ca într-un joc video. Pe cele trei loturi au cam 7.000 m de structuri. Este absolut imposibil să lucreze la toate în paralel, dar dacă te uiți pe ansamblu, diferența dintre 9 martie și 18 mai înseamnă două luni și jumătate. Cu Paștele, cu vreme proastă, rămân sub două luni de lucru efectiv. În mai puțin de două luni, progresul nu este doar mare, ci imens, după părerea mea.
-
@mike_us am urmarit structura asta pentru ca a aparut efectiv peste noapte intre 2 filmari. credeam ca la urmatoarea filmare vor fi stalpii gata, ma gandeam, in ritmul asta 1 iunie sunt cu grinzile sus. cred ca au redirectionat echipele ce lucrau aici mai devreme de 13 mai. :) vad ca sunt probleme la o culee, nici nu se vede iar foreza sta de cateva filmari langa armatura pentru piloti. ideea e ca nu putem calcula cati stalpi fac pe zi cand pare ca se lucreaza in valuri pe structurile mai mici.
oricum dpmdv nu am nici o graba. ca e august, ca e decembrie...e inevitabil. -
@Azrael probabil sunt la Cleja majoritatea momentan...se vor întoarce
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare