A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
-
In anii ateriori acesta era stadiu de sfarsit de noimbrie. O sa avem un an fara drama in decembrie?
-
Foarte avansat stadiul pe Bacau Nord - Trifesti. Daca initial am estimat ca tronsonul se va deschide in Noiembrie, incep sa cred ca vom avea o deschidere de trafic chiar de la sfarsit de Octombrie.
Filmarea lui Raducu surprinde si o "lipsa de capacitate" a UMB: la 3:36 este o zona de cateva sute de metri cu 16 (saisprezece!) utilaje si echipe de montat parapeti.
-
@mihai Ar fi minunat sa ai dreptate. Personal cred ca se deschide odata pana la Sabaoani undeva in Decembrie. Nu din lipsa de capacitate
ci le este mai usor sa transporte materiale prin santier decat DN2.
L.E.- Urmarind o filmare a lui Raducu (deocamdata doar ptr. Membri) tind sa cred ca o sa impinga pana la Mircesti. Au avansat destul de ok. Multe rampe de finalizat. -
@mihai Mai multe utilaje de bătut parapet decât muncitori la A0-DN3.
-
Lista structurilor de pe lotul 1, pe baza filmării lui Răducu. Nu am inclus nodurile: Filipești l-am pus separat, iar pentru Roman Sud încă nu avem o filmare suficient de clară.
La unele structuri, documentul SEICA pare să indice lungimi prea mari pentru numărul de deschideri, de exemplu 3 deschideri și aproximativ 200 m. Nu am corectat valorile, le-am lăsat exact ca în document, dar putem presupune că 3 deschideri înseamnă mai degrabă în jur de 120 m, la aproximativ 40 m pe deschidere.
La fel ca în filmarea precedentă, se vede clar progresul dinspre sud spre nord. Până în zona Filipești, aproape totul este deja betonat.

-
Scurt sumar: mai sunt 5 structuri, cu 8 deschideri în total, de betonat pe corpul autostrăzii.
La ritmul observat de la ultima filmare, le-ar mai lua aproximativ 11 zile lucrătoare.
Asta ar duce finalizarea tuturor structurilor de pe corpul autostrăzii undeva între 27 septembrie și 1 octombrie.
Ritmul însă ar putea crește puțin pe măsură ce numărul structurilor rămase scade.
Structurile care traversează autostrada (2 benzi) sunt puțin mai în urmă, în special din cauza traversării lungi, cu 10 deschideri, unde mai au de montat grinzi și predale pe ultimele două deschideri.

-
@mihai said:
Foarte avansat stadiul pe Bacau Nord - Trifesti. Daca initial am estimat ca tronsonul se va deschide in Noiembrie, incep sa cred ca vom avea o deschidere de trafic chiar de la sfarsit de Octombrie.Eu am zis octombrie, tu ai zis noiembrie.
Iar acum tu zici ca mine, tocmai când eu am ajuns la concluzia că, de fapt, tu aveai dreptate.
Și mă pregăteam deja să zic: „Ups, am fost prea optimist.”
Motivul e că l-am auzit pe Răducu spunând că se va da drumul o singură dată, nu pe bucăți, cum credeam eu.
Deci e posibil ca lotul 1 să aștepte după lotul 2, caz în care ne mutăm spre sfârșit de noiembrie sau chiar decembrie.@Azzl L-am auzit și pe Răducu spunând același lucru, deci înclin să cred că așa este.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare