A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@Azrael intregul articol este un atac la UMB. Nimic altceva.
-
Mie mi se pare ca s-a ajuns la situatia de mai jos :
A apucat un "rahat" in gura si mesteca la el , si-a dat seama ca e rahat si nu ii place gustul ,dar sa nu rada lumea de el ca il vede ca scuipa "rahatul" si ii pute gura continua sa mestece la el .
, si este urmarit si apreciat de ceilalati mestacatori !A7 merge spre Nord cu viteza buna si calitate la fel de buna! Cainii latra ( cainele cu rahat la gura) ursul merge si construieste .
Eu astept o filmare completa la Nord de Bacau dupa ce se finalizeaza si vacantaele si planurile constructorului !
-
La API și la MVA extensiile pur și simplu nu există (nu au voie să existe) , sunt motiv de ban permanent dacă sunt aduse în discuție pentru că îi strică discursul marelui guru. Dacă admiți că există extensiile pică flașneta cu "termenele contractuale " contracte pe care de altfel nu le-a citit nimeni dar desigur sunt "cunoscute" literă cu literă

Și nu este singurul aspect în care lipsește cu desăvârșire obiectivitatea, logica, buna intenție etc. Ei folosesc informația (viciată) ca pe o armă cu interese nu greu de bănuit. Și evident doar extensiile acordate în contractele UMB "nu există" , altfel extensiile sunt normale pentru alți constructori chiar de pe A7 dar nu se bate monedă pe acelea, nu dă bine.
La fel se minte despre calitate (a fost lăudat Alarko și mai nou Nurol dar proba timpului a arătat cum a arătat iar la UMB sunt "constatate" numai dezastre și "calorifere")
În sprijinul minciunilor cu finanțarea îndestulătoare se omite orice declarație din partea guvernamentalilor care susțin că sunt/au fost probleme cu plățile. Ce contează ce zice un ministru sau un premier, important pare să fie ce spune cel mai turbat consumator de YouTube
Pur și simplu s-au transformat intr-un organ de propagandă orientat către hate spre direcția care le este indicată iar în media hate-ul va fi preferat pentru că aduce mai mult rating chiar dacă este susținut doar prin distorsiunea realității.
Dincolo de tot felul de "ratări" care nu au mai avut loc în ultimii ani (Buzău - Focșani, Garoafa. Cleja etc) trăim o perioadă fără precedent în sens pozitiv în construcția de autostrăzi din România, toți constructorii evoluează la un alt nivel față de ce se întâmpla acum ceva timp, finanțările au fost mai mult decât puteam spera, nu mulți au avut bani în PNRR și SAFE pentru așa ceva. Punctual câteva aspecte puteau fi perfectibile dar când tragem linie stăm foarte foarte bine față de orizontul de așteptare de acum 10 ani de exemplu.
Despre extensii am mai spus, aștept un ONG care să întrebe CNAIR despre toate extensiile de pe A7 măcar, când și câte s-au acordat și motivele. Fără să avem o astfel de informație lăsăm liber haterii să speculeze pe toate gardurile... -
-
Omul e pur si simplu blocat in gandirea, ura si propaganda pe care incearca sa o impinga. Problema e ca toata media il promoveaza doar pe el, de la Hotnews la orice alt ziar. Si nimeni nu-i pune o intrebare incomoda, orice debiteaza se promoveaza automat.
-
Nodul de la Filipești e mare. Cele trei bretele au, dacă am numărat bine, 14 + 6 + 6 deschideri, deci 26 în total.
Nu știm exact lungimea fiecărei deschideri, dar e posibil să fie acolo aproape 1 km de bretele, dacă estimăm 30–40 m pe deschidere. -
Nu mi se pare ca ar fi nicio emotie privind deschiderea pana la Nod Filipesti (Oniscani) in 2026.
-
@Azrael Ce să-l întrebe pe Umbrărescu? Nu se uită la el nici cu țeava de la eșapament..........
-
@mihai Nici eu nu cred că sunt emoții pentru Filipești.
La ultima filmare, aproape toate structurile de pe corpul autostrăzii până acolo erau deja betonate. Se vede și în rapoartele pe care le-am făcut.Nici pentru Roman Sud/Roman Vest nu cred că sunt mari probleme.
Cred că vor trage și pentru Săbăoani în decembrie, iar dacă vor rata ultimii kilometri, probabil va fi la mustață.Spuneam doar că nodul de la Filipești înseamnă multă muncă, și ca nu e nevoie să fie prioritatea principală, traficul se poate descărca la Roman.
-
Nod Filipești – 11.09.2026, ora 18:00
Bretea centrală – 14 deschideri
- 8 deschideri la predale / armare
- 2 piloni la reazeme
- 3 piloni cu bancheta în lucru
Descărcare Bacău → Onișcani – 6 deschideri
- 1 banchetă gata
- 1 banchetă în lucru
- 3 piloni ridicați
Încărcare Onișcani → Roman – 6 deschideri
- 2 banchete în lucru
- 3 piloni ridicați
Sumar pe cele 3 bretele:
- 8 din 26 deschideri sunt deja la predale/armare ~30%
- 6 banchete de terminat
- 6 banchete de la 0
- 18 deschideri montat grinzi
- 18 deschideri montat predale
Estimativ, structurile din Nodul Filipești sunt la ~55%.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare