A0 centura București la nivel de autostradă
-
Parcă, parcă au mai prins viteză......Ionel trebuie să justifice salariu....nu știu cât e de folositor. O fi...
-
-
-
@catalinus66 se pare ca se pregătește ceva. Primaria Corbeanca anunță ca se va asfalta zona pasajului la strada Cantinului și închiderea trecerii la nivel de traversare peste A9 in zona străzii Codrului. Evident nu au primit de la CNAIR niște date concrete

-
@mrs7 Am fost duminica trecuta cu bicicleta pe tot sectorul de la km 12 la 20. Au asternut 75% din uzura, inclusiv pe bretelele nodului rutier de la Mogosoaia si pana la pasajul de 650m. Mai sunt cca 4,5 km de asternut in diverse zone. Parapetul lateral era aproape gata, doar mici inchideri, iar parapetul median era instalat pe o singura parte, in mare parte. Lucrau cu doua sonete. Au inceput marcajele doar pe un sens, in dreptul padurii. La sensul giratoriu de pe bretelele nodului, erau doua persoane care montau pavele pe planul inclinat. Am vazut de asemenea ca au instalat gard pe distante foarte mari. Mai au, dar exista vointa pentru a deschide jumatate din lot.
-
La UMB pe Nord 4, eu nu-mi aduc aminte să se fi vorbit/scris de vreo recepție a lucrărilor (parțială ...) .
-
Încă o filmare în viteză, tot ieri începând cu ora 17:00
Se văd progresele față de ziua de luni. Frații Crăciun (FCR) sunt și ei prezenți în număr semnificativ ceea ce crește optimismul cu privire la deschiderea până la finele lui Octombrie.
Avem strat de uzură pe pasajul peste Magistrala CF 800 Calea 1 sens spre Pantelimon.
Și continuă cu marcajele...
Practic în acest moment critic ar fi elementele de siguranță: marcaje, parapet, indicatoare ... DAR și gardurile de protecție ... care cam lipsesc și astea vor ține blocată o eventuală deschidere... Pe lângă acestea mai sunt și șanțuri/rigole de betonat și nu au viteza celor altor constructori de 2-3 km/h.
Iată și câte poze de la firul bitumului din zona pasajului peste CF 800:

-
Mda, la pasajul DN3 peste A0 se face aceeasi greseala ca si la pasajul de la Berceni peste A0. Gabioane, respectiv la Berceni a fost pamant armat - adica pe scurt paturi flexibile si peste se face o bordura rigida de beton. Just like this, adica pur si simplu peste. Ori straturile alea compactate de pamant si cu gabioanele in timp vor misca. E natura pamantului si a straturilor flexibile. Bordura aia rigida e preprogramata sa fisureze sau sa se lase spre exterior mai devreme sau mai târziu, mai ales ca la 1m distanta vor circula camioane intr-o veselie cu vibratiile de rigoare, producand o continuare a compactarii straturilor flexibile.
Mult mai bine daca peste gabioane se lasa doar asfalt, fara nimic betonat pe margine. Asfaltul se lasa si el elastic impreuna cu umpluturile.
-
@spooky Sunt vreo cativa Frati Craciun

-
@vancouver chiar asta ma minunam si eu, cum sa pui grinda de beton peste gabioane?!
-
@spooky Mulțumim pentru update i pentru poze/filmare.
Nu pare să mai fi rămas mult. Hai, poate nu va fi în octombrie, dar atunci în noiembrie. Oricum, până la sfârșitul anului ar trebui să fie gata. -
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare