A0 centura București la nivel de autostradă
-
Asta este probabil cel mai filmat lot în construcție. Acum ça este aproape gata se apropie taierea panglicilor, ceva alegeri ce stau sa vina.
-
Încă o filmare completă în viteză, de ieri pe la ora 17:00
-
@spooky Multumim pentru filmare.
Cum arata in teren? E vreo sansa reala de finalizare in 3-4 saptamani?
Adica de exemplu vad ca in sfarsit pregatesc asfaltarea pe ultima bretea din nodul cu DN2, pe care au tot tinut-o neasfaltata pentru accesul in santier. Asta ar indica faptul ca se pregatesc de inchiderea santierului.
Dar e foarte greu de estimat pentru ca CCECC si subcontractorii lor au lucrat foarte mult in salturi. Pana si la Pasajul DN3, se ajunsese in situatia bizara in care rampa dinspre Bucuresti sa fie in stadiu mai avansat fata de rampa dinspre Branesti, desi ridicarea ei a inceput cu doua luni mai tarziu.
Daca santierul asta era la UMB puteam spune lejer ca se deschide circulatiei pana la final de Septembrie. Cu CCECC, aproape ca la Aktor, nu poti estima nimic, pentru ca nu e deloc clar in ce ritm vor lucra. Orice termen intre Octombrie 2026 si Aprilie 2027 pare "realist" la ritmul lor.
-
@mihai greu de spus. la cât mai e într-o lună ar trebui să termine. dar parcă tot e insuficient avansul. mai sunt multe detalii la care trebuie să lucreze... deci realist vorbind nu mai devreme de 30 Octombrie... dar și în trecut am zis că în 2-3 luni termină și la fel ziceam și după 2-3 luni. acum am ajuns la 1-2 luni.
Deja nu mai văd un obstacol pasajul DN3 peste A0 deschiderea autostrăzii... ci restul de lucrări, aparent minore. Cred că în câteva zile vedem strat de uzură pe pasajul peste CF pe una dintre căi, ceea ce e îmbucurător.
Cred că oricare alt constructor, mai puțin Aktor, ar fi avut acest lot în această fază, am putea fi vorbit de o siguranță mai mare. Dar da, au început să apară mai mulți muncitori străini (nepalezi) pe șantier care fac multă muncă manuală.
-
Cred eu că estimări și calcule mai bune se pot face după ce urcă sus definitiv traficul la DN3 !
Oricum , parcă le-au venit niște motoare mai mari din China .
Tot Baxcom bagă la pasaj sau au alt subcontractor !? -
Cat la suta estimam ca e finalizat? Ionel ne spune 96% . Asa sa fie?
-
@oneLess sunt și alții... chiar se vede în filmare... inclusiv „FCR - Frații Crăciun”
-
Parcă, parcă au mai prins viteză......Ionel trebuie să justifice salariu....nu știu cât e de folositor. O fi...
-
-
-
@catalinus66 se pare ca se pregătește ceva. Primaria Corbeanca anunță ca se va asfalta zona pasajului la strada Cantinului și închiderea trecerii la nivel de traversare peste A9 in zona străzii Codrului. Evident nu au primit de la CNAIR niște date concrete

-
@mrs7 Am fost duminica trecuta cu bicicleta pe tot sectorul de la km 12 la 20. Au asternut 75% din uzura, inclusiv pe bretelele nodului rutier de la Mogosoaia si pana la pasajul de 650m. Mai sunt cca 4,5 km de asternut in diverse zone. Parapetul lateral era aproape gata, doar mici inchideri, iar parapetul median era instalat pe o singura parte, in mare parte. Lucrau cu doua sonete. Au inceput marcajele doar pe un sens, in dreptul padurii. La sensul giratoriu de pe bretelele nodului, erau doua persoane care montau pavele pe planul inclinat. Am vazut de asemenea ca au instalat gard pe distante foarte mari. Mai au, dar exista vointa pentru a deschide jumatate din lot.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare