A8 Tg. Mureș - Tg. Neamț - Iași - Ungheni Prut
-
@vm75 Ma bucur!
-
@anddy__ E o structură acolo de vreo 6-700 metri peste o apă, dacă acolo sunt suficiente foraje făcute, restul este relativ ușor de proiectat. Au toate datele de care au nevoie să termine proiectarea, rămâne de văzut dacă vor avea și ambiția să înceapă execuția în 2026. Bine ar fi ca CNIR să aibă banii pregătiți și pentru o parte din execuție.
-
-
Din cate am inteles se va relua licitatia la pachet lot 4+5 si conforma cu SAFE.
-
@vancouver Da, probabil săptămâna viitoare va fi reluată conform cu legea SAFE care a trecut prin Senat, cu celeritate. Comasarea e cea mai bună opțiune, la fel și anularea, era neclar cum se putea aplica decizia CAB pe licitațiile existente.
-
-
-
Demonstratie de forta!
-
@vancouver nu le dorim decat tot sporul din lume. Si ingineri de calitate ca sa vedem acele utilaje muncind cu cap.
-
@vancouver Sunt dotați nu glumă...Să-i vedem dacă au ingineri etcetc buni. Apropo , cei de la UMB iau crema studenților de la Iași încă de pe băncile facultății și fac practică pe șantierele UMB. Probabil le da si un fel de bursă! Inteligenți!
-
În filmul de mai sus nu e tot ce au. Și da, au și ingineri buni, și cultură organizațională.
-
Interesant totusi de unde au avut finanțare pt toate utilajele pe care le au ca pana acum nu au avut lucrari mare de infrastructură.
-
Poate are cineva timp să caute pe site-ul lor , ar trebui să existe o listă de lucrări de referință.
-
Nu stiu daca intre timp au reabilitat de la 0 un drum national ca judetene stiu sigur. In schimb ce pot confirma este ca de carat cara agregate naturale si concasate de cariera non-stop. Pentru cine si unde nu stiu. Dar in partea de nord a Moldovei sau a tarii camioane cu inscriptia “INFRASTRUCTURI RUTIERE” sunt omniprezente.
Atata cat inteleg de la colegii de forum ca au personal superior cu experienta atunci utilajele si personalul se invata. Poate mai greu in primul an dat totusi daca este sa ne dorim economie sanatoasa atunci e nevoie de copetitie. O crestere a DANLIN regrleaza unele aspecte si la UMB. SporAfacerile companiei din construcţii Danlin XXL, controlată de antreprenorul Dan Amurăriţei din Neamţ, au crescut cu 43,2% în 2024, ajungând la 562,7 mil. lei
Constructorul din judeţul Neamţ a ajuns în 2024 la un număr mediu de 484 de angajaţi, cu 95 de oameni mai mult decât în 2023. Danlin XXL dispune de staţii de betoane, agregate, mixuri asfaltice şi emulsii, laborator autorizat, precum şi de un parc auto adecvat atât activităţilor de transport rutier, cât şi pentru activităţi de execuţie a lucrărilor de construcţii, potrivit site-ului companiei.
-
@marius.firtonea când ai renume regional că lucrezi calitate și livrezi nu doar la timp, ci și înainte, nu poți decât să crești. Vorbesc ca om care a mers pe drumurile făcute de ei prin mai multe județe. Inclusiv pe celebrul pod de la Luțca, făcut după ce l-au prăbușit ceilalți. Normal că mai sunt și dedesubturi, dar dacă e vreo firmă similară care nu le are să ridice mâna.
-
Danlin mai are o bază identică și la Tupilați, poate nu au experiență pe autostrăzi dar sunt muncitori și serioși din ce îmi povestește cineva de la ei. Au și oarece binecuvântare, dar la fel are și UMB. Hai sa-i vedem la treabă, apoi să tragem concluzii.