A8 Tg. Mureș - Tg. Neamț - Iași - Ungheni Prut
-
WOW ce inghesuiala. Inseamna ca pretul estimat e grozav (=mare).
-
@daniel22_22 ar fi imbucurator sa nu... Sincer as dori sa avem inca o firma mare romaneasca pe langa UMB care sa poata sa duca mai mult de 3 loturi in acelasi timp .. vad un potential la Construcții Erbașu
-
@candik De acord. Dacă pe lot 1 rămâne Danlin (eu cred ca UMB nu va contesta), ar fi fain sa avem Strabag pe lot 2 (deși ei ofertează scump) și Erbasu pe lot 3.
-
O nedumerire.
Din asocierea Asocierea Construcții Erbașu (Lider)-Conest S.A- Eky Sam -Frasinul oare care dintre ele a depus experienta la tuneluri? Toate sunt romanesti.
Sau concelex-ul cu x-way infrastructure -
@daniel22_22 par a fi multi iepuri printre cei 12. Cativa pare o sa cadă la propunerea tehnica.
-
@Azzl verifica pe seap pe cine are ca tert sustinator
-
@Azzl
Conest astia sunt niste mafioti de prin Iasi, firma de casa a primariei inculpatului Chirică. Evident nu-s ei cu tunelele.
Astia au reusit sa stea cu reparerea unui pod de 10 metri vreo 8 luni(!!!), de blocara un cartier intreg. Asa se plang cei din Iasi ca nu au facut absolut nici un proiect la primarie fara intarzieri foarte mari. Ei fac blocuri pe care le vand. -
Sper sa pice Saipem și indienii aia, macaronarii de la Saipem sunt varza pe civile iar indienii nu au absolut nici o experiență în Ro, cum dracu se descurca cu hățișurile birocratice nu-mi dau seama.
-
@anddy__ Confirmă și un amic din Iași, firma de casa, prinde toate lucrările din oraș și întârzie cu anii. Au câștigat podul Socola de câțiva ani și nu s-au apucat nici acum, au cerut suplimentare după suplimentare și nimeni nu îi întreabă de termene. Probabil Erbaeu îi folosește să intre acolo în zona, la fel au fost și la spitalul regional de urgență dar ghinion de niște turci.
Indienii au venit la plesneala și la fel și câteva firme turcesti, nu trec de evaluarea tehnică.
-
@trismegistul primarul Chirica a lucrat chiar ca inginer la firma Conest în tinerețile sale :))
-
@hummingbird Da, mi s-a spus. Și locuiește într-o casă construită de Conest și plătită cu bani de la fiu-sau, ăla care e așa bogat ca la vârsta de un an și-a luat casă pe Copou.
E bine ca acum vrea să facă și autostrăzi firma asta, a terminat treaba prin Iași și au ieșit la centură. -
Confirm. Conest-ul ia tot in oras pentru ca este firma primarului. Daca cumva alta firma reuseste sa ia un proiect, ii se pune zeci de mii de bete in roate.
DNA-ul cand trece pe la Iasi sa verifice firma asta Conest?