A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@vancouver pare o propunere mai mult decât pertinentă. Am trecut acum cateva zile pe acolo, dus-intors, si cred ca se va aglomera f rau SG de la Spătaru. Mai bine ar rezista tentației de mai bifa cativa km, dar fara efecte palpabile asupra traficului per total in zona.
-
@mike_us Cel tarziu luni seara vin spre Bucuresti cu pasager, o sa incerc sa fac niste poze din mers. In cel mai rau caz pot sa descriu.
-
@mike_us @SkyScraper-Ro multumim pentru tabel
In legatura cu podul peste DN2L, chiar sper sa se grabeasca cu relocarea LEA. Indata ce acolo e gata, nu prea am emotii. Am vazut anul trecut cum Retter a reusit sa faca ceva similar in decembrie (cred ca era podul peste Cricovul sarat de pe Dumbrava-Mizil) -
Lucrările înaintează conform proiectului pe Autostrada Moldovei (A7)! 
În prezent, pe Autostrada A7 – Lotul 1 Focșani-Bacău, tronson Focșani - Domnești Târg (35.6 km), la km 4+750, se lucrează la pasajul peste Canalul Siret–Bărăgan și Magistrala CF500, o lucrare complexă cu 28x2 deschideri și o lungime de 1177,90 metri.
Pe Lotul 1 Focșani – Domnești Târg progresul este vizibil cu fiecare zi.
️
Antreprenor: Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL
Durata contractului: 30 luni (execuție)
Valoare contract: 2,354 miliarde lei (fără TVA)
Finanțare: Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)
Ordin de începere: 29.03.2023
Stadiu actual:
85% finalizat
Termen estimat deschidere: 2025 -
Pe Facebook se tot discuta neoficial de deschiderea lotului 3 Ploiesti Buzau (Nurol) pe 27 noiembrie, iar in jurul datei de 15 noiembrie s-ar deschide podul E85 peste autostrada de la Spataru.
-
Sunt date plauzibile.
-
Lucrari la pasaj DN2-Garoafa -
-
Siret in 2026? Parca drogurile erau interzise in Romania, au gresit meniul la minister si le-au pus ceva in mancare?
-
@snake69fast
Totuși, nu mai avem alegeri anul asta. De ce trebuie să facem promisiuni nerealiste?
Și Grindeanu a greșit când a dat doar termene aiurea.
Era mult mai simplu să spună că lucrurile merg mult mai bine decât acum 4–5 ani, dar că nu se pot face autostrăzi peste noapte.