A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
mhm, trist video... lot care trebuia conform contractului sa fie deja inaugurat, dar care este impins din pix la 65% (realitatea ne arata ca e mai putin), structuri in stadiu inipient, mobilizare inexistenta
Cred ca este cazul sa vedem realitatea asa cum este ea si sa inghitim in sec acest fail al UMB-ului. -
@FMFM Recunosc ca, dupa succesul de anul trecut cu Buzau-Focsani, imi imaginam cFocsani-Bacau pentru 2025 si Bacau-Pascani pentru 2026.
Acum nici Focsani-Adjud nu este sigur. -
@FMFM Din pacate acest lucru se vedea de mult timp...
-
Min 1:12 partea dreapta...de mobilizare nu mai spun
-
@PaulS Unii dintre noi vedem, intradevar, dar sper intr-o "trezire in constiinta" a celorlalti.
Nu vreau sa fiu carcotas, dar daca si loturile de la nord de bacau sunt mult in spatele acestuia, anul viitor este cu semn de intrebare -
@Azzl : A aparut si foreza la pilele lipsa de la Tisita. Inca "pliata", dar e acolo.
-
-
se pare ca iar au aparut bocitoarele pe forum...
-
@mike_us
Din păcate lotul 3 este cam lăsat de izbeliște. Speram sa fie iarnă blândă sa poate lucra la structurile de pe 3 care sunt multe, dar beton se poate turna și la 0 grade afara. Nu știu ce structuri sunt pe Bacău-Pascani dar parca m-aduc aminte că sunt mai puține și mai scurte. -
@Iulian e clara concentrarea pe Focsani - Bacau L1 si L2, resursele urmand a fi relocate pe Racaciuni - Bancau - Pascani incepand cu ianuarie 2026.
Momentan nu vad nimic pe A7 care sa nu poata fi finalizat de UMB pana la 31/08/2026.
De altfel iata ca UMB reuseste sa termine pasajul DN2 peste A7 in circa 2 luni si jumatate, ceea ce si mie mi se parea imposibil.
-
@spyros.manias realism, dar daca unii nu se trezesc nici in al 12-lea ceas, imi pare rau
-
@FMFM a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
mhm, trist video... lot care trebuia conform contractului sa fie deja inaugurat, dar care este impins din pix la 65% (realitatea ne arata ca e mai putin), structuri in stadiu inipient, mobilizare inexistenta
Cred ca este cazul sa vedem realitatea asa cum este ea si sa inghitim in sec acest fail al UMB-ului.E greu sa spunem "structuri in stadiu incipient" cand toate structurile au radierele finalizate si au lucrari incepute la pile. Focsani - Bacau L3 se va finaliza prin martie 2026.
-
@mihai nu cred ca o sa avem mobilizare intensa pe acest lot mai repede de finalul lunii Ianuarie, fiind multe lucrari de finalizat pe lot 1&2.
Consider ca termenul de martie 2026 este unul foarte optimist avand in vedere lungimile si stadiul structurilor, multe de altfel.
La o prima vedere, mai sunt radiere de realizat pentru aprox 6-700m la CF500, pilele, culeile, banchetele sunt undeva la 15% pe intreg lotul, predale,armare, betonare+ restul activitatilor la 0%, iar lungimea totala a acestor structuri depaseste 3km / sens. -
@FMFM toate astea le-am vazut deja facute sistematic de UMB in 2-3 luni. Si pe Buzau - Focsani, si pe Focsani - Racaciuni. De ce ar fi diferit pe Racaciuni - Bacau?
-
@mihai La data de 1 mai, UMB era mult mai avansat in ceea ce priveste structurile lotului 1, care au o lungime totala aproximativa cu cele de pe lotul 3, dar uite ca 6 luni mai tarziu suntem departe de a considera ca acestea sunt finalizate in intregime
Imi e greu sa cred ca cele de pe lotul 3 o sa aiba parte de tratament diferit. -
Chiar ar fi interesant sa vedem planificarea UMB-ului pt aceste loturi. Dar cred că nu are nimeni pe aici întrare la ei....