A0 și DNCB, centuri București
-
@oneLess a spus în A0 și DNCB, centuri București:
@daniel22_22
Adică vor fi mult mai multe segmente de ridicat, decăt 28=4x7.Nu contest ca nu sunt de specialitate. Doar inmultisem 7 deschideri cu 4. Nu am idee din care piese va iesi puzzle.
-
Autostrada A0 Nord – Lot 4 (UMB) | Primele grinzi metalice peste Lacul Cernica
️ #A0Nord #Lot4 #a0
UMB a auzit discuțiile noastre și a zis:
«Hai să vă dau și un tablier metalic. Ce, credeți că e mare lucru?» -
[03 SEPT 2025] AUTOSTRADA A0 NORD LOT 4 UMB!!
Infrastructura Romania
-
Acum m-am uitat mai bine, sunt niste suporți temporari încă ne-montati. Și la prin planurile din filmarea de mai sus se vede că nu sunt niste esafodaje simple, de fapt sunt niște grinzi cu zăbrele foarte robuste sa suporte cele 60-80 de tone
Acum sa așteptăm continuare cu tablierul. -
Cristian Pistol :
Am verificat astăzi lucrările de pe șantierul lotului 1 al A0 Nord!
Pe cei 17,5 km ai acestui lot, Asocierea de constructori romăni și italieni (Retter-Pizzarotti) este mobilizată cu 356 persoane și 290 de utilaje, iar stadiul fizic a depășit 20%.
Valoarea contractului, finanțat prin Programul Transport 2021-2027, este de 815,07 milioane lei (fără TVA).
Traseul Lotului 1 al A0 Nord se desfășoară între A1 și DN1, pe teritoriul județului Ilfov (pe raza localităților Dragomirești-Vale, Buftea, Mogoșoaia și Corbeanca) și pe teritoriul județului Giurgiu (pe raza localităților Joița și Săbăreni).
Autostrada de Centură a Capitalei (A0) este importantă pentru dezvoltarea economică a României, dar și a regiunii București - Ilfov, care asigură anual aproximativ 25% din PIB
-
Mai pun si lucrarea de control sustinuta de Cristian Pistol
Ciprian Serban :
-
Pe șantierul Retter nu se doarme! Antreprenorul sibian a adus 70 de grinzi pentru lotul 1 al A0 Nord
Acum 6 zile era vorba ca o sa fie doar 50 de grinzi.
Euro24Info
-
-
Uite că au apărut și niste suporți temporari.
-