Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A0 și DNCB, centuri București

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    478 Mesaje 28 Posters 98.0k Vizualizări 4 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • P Deconectat
      PaulS @chapo
      ultima editare de

@chapo Multumesc frumos, dar sunt curios de raspunsul lui Mihai, acesta e motivul pt care l-am tag-uit.
      E de apreciat ca ai venit si tu cu un screenshot.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
      • R Deconectat
        rockband
        ultima editare de

@PaulS este clar ca te-a taguit din greseala. In loc sa apese sus pe butonul Raspunde pe albastru, multi apasa raspunde in dreapta jos. Acolo raspund automat cu tagarea ultimului care a scris ceva. Si din graba nimeni nu sta sa stearga.

A mai fost asa si la alte postari si tot asa te-ai inflamat, desi autorii nu aveau absolut nimic cu tine si nu-ti raspundeau tie. De regula lumea e enervata pe autoritati si tu o iei de parca ar fi enervati pe tine!

P 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
        • P Deconectat
          PaulS @rockband
          ultima editare de PaulS

@rockband Discutia de pe A8 nu a fost din greseala, crede-ma. Acolo s-a vazut propaganda UMB cat s-a putut, dar cred ca toata lumea a trecut peste capitolul acela legat de resursele acelei firme :)) Daca ai fi prins toata discutia de la inceput ai fi vazut ca a inceput un dialog intre mine si alt user dupa care a venit armata cu sulite si furci. Daca gresesc, te rog sa-mi trimiti printscreen-uri sau dovezi si o sa-ti raspund.

Daca crezi ca tot eu m-am inflamat dupa ce ai vazut printscreen-ul de sus cu ce i-am raspuns lui ca ar fi ideal sa mearga sa-i dea acele detalii autorului,legate de nr-ul de muncitori, cred ca nu mai are rost sa se poarte nici un dialog aici.
          Din printscreen-ul meu se vede clar ca eu am fost tag-uit, dar daca te uiti in prinscreen-ul lui chapo o sa vezi contrariul si il inteleg de ce s-a inflamat asa tare.
          Acest e motivul pt care i-am raspuns lui Mihai si eram curios de raspunsul lui.

• vancouverV Deconectat
            vancouver
            ultima editare de

ok, hai sa revenim la A0…

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
            • M Conectat
              mike_us
              ultima editare de

A0 Nord Pantelimon-Afumați - 21.07.2025

Autostrada A0 Nord Pantelimon-Afumați - 21.07.2025
              1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
              • S Deconectat
                spooky
                ultima editare de

A0 Nord Lot 3: DN3 Pantelimon - DN2 Afumați 24.07.2025

Autostrada de Centură București #A0 Nord Lot 3 | Complet | #CCECC | 2025.07.24
                1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
                • S Deconectat
                  spooky
                  ultima editare de

Autostrada de Centură București A0 Nord Lot 3 | Irinel Scrioșteanu | 250725

Irinel Ionel Scriosteanu

Irinel Ionel Scriosteanu

"𝗧𝘂𝗻𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲" 𝗽𝗲 "𝗰𝗵𝗶𝗻𝗲𝘇𝗶" 𝑷𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕 𝒄𝒐𝒇𝒊𝒏𝒂𝒏𝒕̦𝒂𝒕 𝒅𝒊𝒏 𝒇𝒐𝒏𝒅𝒖𝒓𝒊 𝒆𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒏𝒆 🇷🇴🇪🇺 Pe șantierul 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟯 𝗡𝗼𝗿𝗱 al 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗶 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 #𝗔𝟬, antreprenorul execută lucrări atât la structuri, cât și la drum,...

• ncbN Deconectat
                    ncb
                    ultima editare de

26 IUL 2025 AUTOSTRADA AO NORD LOT 4 UMB!!

26 IUL 2025 AUTOSTRADA A0 NORD LOT 4 UMB!!

Infrastructura Romania

• M Conectat
                      mike_us
                      ultima editare de

Au terminat și betonarea porțiunii de pe partea cealaltă a lacului, ca să nu mai spun că s-au apucat și de montat borduri acolo.
                      Pe partea de început a lotului sunt doar 7 deschideri — în maximum o lună e suprabetonat si acolo.
                      Rămâne de văzut cât de repede va avansa partea metalică a podului.

• I Deconectat
                        Iulian
                        ultima editare de Iulian

Eu sper sa betoneze săptămâna viitoare cel puțin 2-3 deschideri că după aia vine vacanța.
                        Tablierul metalic este migălos tare la asamblarea pe sol, daca vedem săptămâna viitoare o deschidere cu tablier pe ea suntem bine. Cred că o să aplice si o parte din hidroizolație in zilele ce vin.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                        • M Conectat
                          mike_us @Iulian
                          ultima editare de

@Iulian
                          Am luat vacanța din august în calcul când am zis o lună.
                          E posibil să mai apuce să betoneze ceva și înainte să plece, cum zici și tu.
                          Oricum, stau foarte bine — i-au lăsat pe chinezi mult în urmă.

• First post
                            Last post